icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

pistacijka
3. bře 2025

No super něco se rýsuje 💃

vladuskav36
3. bře 2025

No jinak já jsem dneska 34dc a 12dpo a zkoušela jsem TT a negativní takže snad se za 2 dny dostaví ms a začneme nové kolo snažení.

pistacijka
3. bře 2025

@janiis no Joo 2 z prvního manželství a musím říct že to nějak uteklo při tom 3 jsme si vše musela zopakovat a byla sem víc vystresla než s těma dvěma 🤣a pořád sem poprdena no a můj manžel jelikož žádné děti neměl a moje bral úplně skvěle tak si přál mít děti no a máme 3 letou no a nějak povídá ale já bych chtěl ještě 1 aha aha řekla sem si Noo tak uvidíme jo no a jak sem byla doma s malou a užívala a užívám tak sem řekla proč vlastně ne? V čem je problém nemít ještě jedno já už budu mít Teda 4 ale vůbec mi to nevadí ty dva mají svůj život dalo by se říct ahoj a i co je k jídlu jdem ven, nebo se zavřou v pokoji a maj svůj svět 🤣 ale ta malá to je něco jinyho radost život spestreni prostě láska tak jdem do dalšího no ❤️

janiis
3. bře 2025

@vladuskav36 škoda 🙁 ale věřím, že to vyjde, dřív nebo později určitě 🥰🌺

janiis
3. bře 2025

@pistacijka joo přesně tak to máme i my 🥰 můj nový muž bere moje děti úplně jako vlastní, hlavně syn tráví čas mnohem raději s ním než s jeho biologickým otcem 🥰 nejdřív jsme si říkali, že další děti asi nebudeme chtít, ale nakonec když oba vidíme, jak nám je společně nádherně, tak si přeju tu lásku šířit dál 😊
A s těmi staršími taky přesně jak píšeš, ahoj mami, co je k jídlu 😁 dcera 13 už se nechce účastnit všech společných akcí jako dřív, syn 10 je ještě mazlíček, ale to taky brzo skončí...

vladuskav36
3. bře 2025

@janiis no ještě zkusím ve středu co má přijít ms a uvidím. Jinak budu čekat na ms a pojedeme dál. K těm vitaminum přidám ještě čaj a děj se vůle boží 😁😁

janiis
3. bře 2025

@vladuskav36 ještě sice nevím na stopro, jestli jsem těhotná (budu klidnější až budu mít první fotku z ultrazvuku, ale ne o moc), ale víš co my zkusili a myslím si, že to hodně pomohlo? On se dělá Fertilily kalíšek, slyšela jsi o něm? Mají ho i v DM. Prý tenhle způsob používali už Indiánky, asi si zaváděly něco podobného 😁 holky používají i menstruační kalíšky misto toho, no a mě napadlo použít pesar. Mám diafragma caya, krásně sedí přímo na čípku, řekla jsem si, že když nepustí žádné spermie dovnitř, tak logicky nepustí ani žádné ven, pokud budou vevnitř 😂 nechala jsem si ho asi 12 hodin, to je max doba co jsem četla, že je to bezpečné (infekce, záněty) v době ovulace, že tam těm spermijkám trošku pomůžeme 🥰
Ty bylinky by asi taky byly dobré, ale začala jsem je užívat pravděpodobně až v době těsně kolem početí, takže asi měly pramalý efekt 😊🌱

lujhu
3. bře 2025

@vladuskav36 Tak mě holky skončila ms už 1/2 opět slabá ms maličko krvácení jinak tmavé špinění, no tak teď nás čeká další měsíc 🤞🍀

pistacijka
3. bře 2025

@lujhu jdem do toho 💪💪

vladuskav36
3. bře 2025

@janiis tak mi to nedalo a zkusila jsem ještě i ten druhý a nevím zda se mi že tam něco vidím.
Nechala jsem si i ten z rána a když mrknu tak mi přijde že tam něco je na to druhém

vladuskav36
3. bře 2025
janiis
3. bře 2025

@vladuskav36 je tam takový pidi dušík 😁 že by? 🤔🥰

vladuskav36
3. bře 2025

@janiis jj něco tam je a zase si říkám že falešný to nejspíš nebude když ráno nebylo nic. No teď počkám do středy a uvidím jeste sem objednala od Livsane ať kdyžtak vidím posun tak snad zítra přijdou už.

janiis
4. bře 2025

@vladuskav36 moc ti přeju, aby to vyšlo už tenhle cyklus 🥰 livsane má míň barviva, jsem včera zjistila na vlastní kůži, tak pozor na něj 👻

janiis
4. bře 2025

ten jede holky 😁🥰 nebudou to dvojčata? 😁💝💝 já původně z dvojčat jsem, akorát to jedno se velmi brzy přestalo vyvíjet 😞, řešila jsem si pak ještě trauma z jeho smrti v dospělosti přes speciální terapii....

vladuskav36
4. bře 2025

@janiis no super krásně sílí 🤗☘️ no já už mám další v zásilkovne po obědě pro ně skočím. A u nás na poště partner mají i mamatesty občas tak můžu skusila koupit i ten.
Moc děkuji uvidíme zatím se neraduju moc stát se může všechno a spíš počítám s ms pořád.

pistacijka
4. bře 2025

No krásný vypadá to nadějně 👌

janiis
4. bře 2025

@vladuskav36 taky vždycky raději počítám s horší možností, ale zároveň moje emoce bouchají ohňostroje 😂💝 když jsem čekala první dítě, tak jsem předtím měla zamlklé těhotenství v 9.tt, a hodně jsem se bála, aby vše s dcerou bylo v pořádku. Před prvním ultrazvukem jsem dělala stále TT, po prvním ultrazvuku jsem si koupila domácí poslechový ultrazvuk a každou chvíli jsem poslouchala srdíčko, dokud nezačala kopat, když začala kopat a pak třeba dvě hodiny nic, tak jsem jí jemně budila, aby se začala hýbat 🙈😂 vlastně v klidu jsem byla až někdy s blížícím se porodem 😂🥰 u syna jsem pak už byla celkem klidnější. Ale jak to teď po sobě čtu, tak si říkám, že jsem byla (možná stále jsem) docela magor 😂😂

janiis
4. bře 2025

@pistacijka ano 😍🥰 hlava říká, radši v klidu, nikdy nevíš, ale srdce už má divokou párty 😁🥳

vladuskav36
4. bře 2025

@janiis no vyzvednu testy a zkusím a uvidím zatím si žádné šance nedávám. Ale zatím nic nenasvědčuje ms. Tak se uvidí. Včera jsem i četla na netu že bych nemusela ani ms dostat po praskach co jsem brala na to velké krvácení takže fakt nevím no. Prostě zkusím a uvidím a počkám.

pistacijka
4. bře 2025

Tak já holky začínám testovat ovulku 💪

vladuskav36
4. bře 2025

@pistacijka super tak držím palečky ❤️☘️☘️

vladuskav36
4. bře 2025

Tak holky mám testy a koupila jsem i mamatest. Hned já dorazíme domu tak zkusím. Princezna teď spinká v kočárku pak si ještě chvilku prohrajeme na hřišti a pak hurá domů testovat 🤣🤣

vladuskav36
Autor odpověď smazal
vladuskav36
4. bře 2025

Tak jsme doma zkusila jsme jak ten Livsane tak i mamatest a nic oba bílí takže včera na tom Livsane nejspíš jen ryska takže teď už počkám na Ms a pojedeme další kolo 🤗🤗

janiis
4. bře 2025

@pistacijka měříš i BT? A měla jsi někdy opravdu pozitivní ovu test, že testovací čárka byla stejně silná nebo silnější než testovací? 🤔

janiis
4. bře 2025

@vladuskav36 tak se můžeš těšit na další testování 🥰

vladuskav36
4. bře 2025

@janiis jj teď už jen aby přisla ta ms aby se mohlo začít další kolo. Nejdyl ve čtvrtek by měla dorazit tak jsem zvědava

pistacijka
4. bře 2025

@janiis když mi vyjde na pozitivní ovu tak si pro jistotu dělám ještě digitalni

janiis
5. bře 2025

@vladuskav36 dej vědět 🥰 jsem zvědavá 🥰

Strana