icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
5. bře 2025

@janiis no ms zatím nikde a koupila jsme si test z dm ale zkusím kdyžtak až zítra dneska jsem nedělala

janiis
5. bře 2025

@vladuskav36 ty máš tedy dobré nervy 😁 jak se udržíš, abys netestovala hned? 🤔

vladuskav36
5. bře 2025

@janiis no dopoledne jsme byly pryč takže jsme nebyly doma. Po obědě jsem šla s malou ven před chvilkou jsme přišly. Hodně sem pila tak si říkám že to nemá cenu. A za chvilku jdeme zase ven. No a pak už bude manžel doma tak taky nebude kdy. A hlavně mě přestali bolet prsa jen bradavky chvilema cítím. Tak spíš na dorazí.
Jediný co jsme záznamenala že mám takový našedivěli až bílí hlen a pořád mám pocit vlhká dole 🤦‍♀️

janiis
5. bře 2025

@vladuskav36 to čekání je fakt příšerné 😝

vladuskav36
5. bře 2025

@janiis to teda je. No uvidím zkusím zítra ale moc tomu už nedávám no. Spíš počítám s ms. Už sem si objednala i další čaje do foroty ať mám

janiis
5. bře 2025

@vladuskav36 bylinky mají velkou moc 🫂🌱 uvidíš zítra, co test 😊

vladuskav36
5. bře 2025

@janiis uvidíme zatím ms nikde. Dám zítra vědět jak test dopadl

vladuskav36
5. bře 2025

Tak holky hlásím teď večer přišla mrcha bez jakéhokoli špinění před hned přímí nástup takže jedeme další kolo 🤗

pistacijka
5. bře 2025

@vladuskav36 držim palce jedeme dál 💪

vladuskav36
6. bře 2025

@pistacijka přesně tak jedeme dál 💪💪

janiis
6. bře 2025

jsme bojovnice holky 💪🏻😊 co nás nezabije, to nás posílí 🌺💋

pistacijka
6. bře 2025

Já už se blížim k ovulaci a už vím že se mi posunula ono po 2 letech sbírání téhle h papírku a lepení vidím rozdíl 🤣

vladuskav36
6. bře 2025

@janiis přesně tak 💪 a co tvoje testy jak vypadají?

vladuskav36
6. bře 2025

@pistacijka já dneska začnu pít i k těm vitamínům i ten čaj tak uvidím kdy přijde ovulace u mě tentokrát

janiis
6. bře 2025

@vladuskav36 my jedeme velký bomby 😁💚🩷💝 začala jsem už chorobně zkoumat jak sílí čárka, tak jsem si to definitivně zakázala, udělám si testík třeba až za 3 dny, jeden mi totiž ještě zbyl 😊 příští týden se objednám na gyndu 🥲🥰💝

janiis
6. bře 2025

@pistacijka už se to blíží 🤩🤩🤩

vladuskav36
6. bře 2025

@janiis paráda krásně sílí 🤗☘️ a už se těšíme na fotečku z ultrazvuku ❤️

janiis
6. bře 2025

@vladuskav36 taky se moc těším ma fotečku z ultrazvuku 🥰 jsem zvědavá jak vydržím čekat tak dlouho 😁 Jinak jsem dneska zjistila, že mi jsou těsné kalhoty přes břicho a strašně mi vadí jak mě tlačí, když sedím, hlavně v autě 🤰🏻 ale váhově jsem stejně, že by děloha už byla tak prokrvená a zvětšená, že mě opravdu tlačí? 🤔 nebo mi hráblo ze zkoumání testů? 😂

pistacijka
6. bře 2025

To je krásný sili paráda hodně štěstí přeji ❤️

janiis
6. bře 2025

@pistacijka děkuju 💋 jsem moc šťastná 💝

pistacijka
6. bře 2025

Holky co myslíte? Teď je dělanej už je nebo neni

pistacijka
6. bře 2025

Ten nad ním je z rana

pistacijka
6. bře 2025

Digi mi zatím ukázal že není pozitiv

janiis
6. bře 2025

@pistacijka ještě kousek to chce 💋

vladuskav36
6. bře 2025

@pistacijka ještě kousíček mu chybí ☘️

pistacijka
6. bře 2025

Že jo taky si myslím že to není ještě 100% tak díky

janiis
7. bře 2025

@pistacijka už bych na mimi samozřejmě ale pracovala 😁

pistacijka
7. bře 2025

Ahoj holky dneska ticho naky 🤣 dám sem svůj ovu test dnes je pozitivní je z rána a digi ukázal už pozitiv včera jsme na to vlitli a dneska máme randicko zas co vy jak kdo pokračuje?

pistacijka
7. bře 2025

@janiis jo včera večer byl sexik dneska večer bude bohužel ráno ani přes den to nemůžeme nijak pojistit muž maká od rána a cacorka už nespí přes den musíme v noci 😎tak snad to nějak klapne

vladuskav36
7. bře 2025

Ahojda holky u mě zatím nic. Dnes 2dc a ještě minimálně 3dny přede mnou.
Holky a co používáte při Ms? Vložky nebo tampony? Já do teď používala tampony ale někde jsem četla že při snažení je lepší používat vložky tak právě teď nevím 🤷‍♀️

Strana