Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@pistacijka co to zkusit pojistit tím kalíškem na podporu početí? 😜 když nemůžeš mít sex, tak minimálně pár hodin navíc udrží spermie blízko dělohy 😊
@vladuskav36 ahojky, přemýšlím, v čem by tampóny mohly škodit snažení 🤔 já používám poslední cca 3 roky tampóny. Předtím jsem používala dlouhé roky kalíšek, ten mi ale zničehonic začal hrozně vadit 🤷🏻♀️ tak jsem přešla na mořské houby 😂 ty byly super, ale měly jednu nevýhodu pro mě, jsou přirozeně zásadité a mně opakovaně narušovaly ph, takže se mi stále vracela vaginóza 🙈 v té době jsem byla dlouhodobě bez partnera, takže to bylo opravdu z těch hub. Řešila jsem to s gynekoložkou a ta právě říkala, že to může být tím a že pro mě budou nejlepší klasické tampóny a opravdu potíže zmizely 😊
jinak já magor včera večer cestou z práce ještě koupila jinou značku testů než Mama, koupila jsem jediný co měly v obchodě a to Pepino, už mi třikrát ukázal dvě čárky a ani jednou jsem nebyla těhotná. Tak jsem si ho večer udělala, udělal světlou čárečku, zviditelnila se víc až limitu. Celý večer a noc jsem byla v úzkostech, že se něco pokazilo 🙈 ráno jsem si udělala poslední svůj Mama a dodělala jsem ten druhý Pepino, tak Mama vidíte na fotce a Pepino udělal ještě světlejší čárku než večer, úplně shit test 🤬
Teď se snažím už být opravdu v klidu a věřit maličkému, že to zvládá skvěle i bez mého stálého sledování 😍🥰 příští týden udělám poslední test, koupím digi a pak se objednám na gyn 🥰
@janiis no mě i doktor říkal že při vložkách se tělo lépe čistí právě tak nevím. No já zůstávám u tamponu je to takové lepší než a tou vložkou.
Zkus rovnou ten digi to je daný
Já to střídám tampon vložka jak kdy
Kalíšek sem nikdy neměla ale zkusit to můžu no jestli se tam spermijky takhle udrží tak proč ne
@vladuskav36 já myslím, že když ta krev se pak dostane mimo tělo právě na vložku, tak může v kontaktu s citlivou kůží udělat víc neplechy, než když jí tampón drží uvnitř, ale asi to individuální, co komu vyhovuje 😊 hlavně bacha na mořské houby 😂
@pistacijka to je daný myslíš to moje těhotenství? 🥰 kalíšek bych zkusila, já zkoušela právě ten pesar místo něj a možná mu opravdu vděčím za svůj požehnaný stav 😁
tak jak se dneska cítíte holky? Sviti u vás sluníčko? 🌞 Já dneska přešla na jiná antidepresiva, užívám bohužel už 9 let, necelý rok jsem měla vysazeno, ale nezvládla jsem to a všechno se mi začalo vracet. Tak jsem dnes čekala, jak mi bude, cítila jsem trochu výkyv, ale sedá si to ✌️ moje mudr mi právě kvůli těhotenství nasadila jiné, vím že to není ideální, ale bez nich bych nemohla fungovat 🙈
Ahojda tak já hlásím konec ms. Takže hurá na snažení 😁😁 vitamíny beru a dnes začnu pít i čaj odjela jsem k Segre a zapomněla jsem si ho vzít sebou takže začnu až dnes.
Jojo od rána na sluníčku a jen přesouvám židly ze stínu na sluníčko 🤣už je fakt krásně.
Já mám už po ovulci tak uvidíme jestli se nám postestilo teď začnou zas jiný nervíčky jestli jo nebo ne a pojede se další kolo 🤣už to beru z rezervou.
@pistacijka holky nevěděly by ste co by to mohlo bejt? ms my skončila už 1/2 a včera jsem našla na intimce tmavě hnědé špinění , ovulaci mám mít až 21/2 podle kalendáře ale může se stát že přijde dřív nebo pozdějc když nemám pravidelnou ms , občas mě i poboliva podbřišek , nevím právě jestli si nemám koupit už ovu testy a začít testovat 😄 ale nikdy jsem neměla při ovulaci hnědé špinění spíš tažný průhledný hlen 🤷
@lujhu ahoj tohle se mi nikdy nestalo ani když sem měla ovulaci tak při ní špinění takže nemůžu říct. Spíš jen není to třeba ještě zbytek po ms?
Jako ze spinim 5 dní před ms to jo ale jinak nevím co by 5o mohlo být v tomhle ti moc neporadím
@pistacijka mozna ale tak dlouhý špinění po ms to je divný zkusím zajít k doktorce
@lujhu jo to je divný zkus uvidíš co ti řekne dr. Ještě sem se fakt s tím nesetkala
@lujhu tak stim ti taky neporadím 🤷♀️ já mám max lehké růžové špinění kolem ovulace a to také ne pokaždé ale takhle taky nevím teda 🤔
Ke bych určitě došla aby to třeba nebyla nějaká hormonální poruchu nebo něco takového.
@janiis ahojda tak jak to u tebe vypadá? Ještě testujes nebo jsi už udělala ten digitální? A už jsi volala Dr?
@vladuskav36 v neděli jsem nevydržela a koupila jsem si akorát tyčinkový test, nemohla jsem si pomoct 😁 viz foto 🥰💝 Digi udělám až ve čtvrtek a pak volám k mudr 🥰 prsa začínají mega bolet 🍋🍋 a padá na mě únava 😴 takže všechno jak má být 😁💝
Tobě začíná období snažení viď 🥰 každé to období má něco do sebe 😊
@janiis no krásný to je jasný ❤️❤️
@janiis ano začíná už jsme začali dnes ráno 🤣🤣🤣🤣 ale na ovu testy je ještě brzo abych testovala 😁
Jinak testy jsou krásný ❤️❤️ tak nás pak informuj
@pistacijka 🩷🩷🩷
@vladuskav36 budu informovat 🥰🩷🩷
Snažení se nesmí podcenit 😁 na netu se všude píše, že je lepší obden než denně, ale bůhví 🤔😁
@pistacijka volala jsem paní dr a ta my poradila si udělat tehu test tak jsem zkusila a výsledek takový ale nevím jestli to brát jako ducha nebo rysku , a prý pokud to bude trvat ještě 2-3 dny mám si zajít k nim
@lujhu no nějaky náznak tam vidím že by těhu?
@vladuskav36 Mě to přijde divný ms jsem měla sice slabší ale to mám furt , ale je pravda že my občas nebylo dobře motání hlavy slabost, ale to jsem měla za to že budu nemocná😄
@lujhu je tam nějaký pididušik no uvidíš zkus to za 2 dny dej nám pak vědět držím palecky
@lujhu zkusila bych ještě jiný test jestli i ten něco ukáže. Držím palečky ☘️🤗 a dej určitě vědět

@pistacijka hmmm ten je pěknej 🤩