Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@vladuskav36 ty máš tedy dobré nervy 😁 jak se udržíš, abys netestovala hned? 🤔
@janiis no dopoledne jsme byly pryč takže jsme nebyly doma. Po obědě jsem šla s malou ven před chvilkou jsme přišly. Hodně sem pila tak si říkám že to nemá cenu. A za chvilku jdeme zase ven. No a pak už bude manžel doma tak taky nebude kdy. A hlavně mě přestali bolet prsa jen bradavky chvilema cítím. Tak spíš na dorazí.
Jediný co jsme záznamenala že mám takový našedivěli až bílí hlen a pořád mám pocit vlhká dole 🤦♀️
@vladuskav36 to čekání je fakt příšerné 😝
@janiis to teda je. No uvidím zkusím zítra ale moc tomu už nedávám no. Spíš počítám s ms. Už sem si objednala i další čaje do foroty ať mám
@vladuskav36 bylinky mají velkou moc 🫂🌱 uvidíš zítra, co test 😊
@janiis uvidíme zatím ms nikde. Dám zítra vědět jak test dopadl
Tak holky hlásím teď večer přišla mrcha bez jakéhokoli špinění před hned přímí nástup takže jedeme další kolo 🤗
@vladuskav36 držim palce jedeme dál 💪
@pistacijka přesně tak jedeme dál 💪💪
jsme bojovnice holky 💪🏻😊 co nás nezabije, to nás posílí 🌺💋
@janiis přesně tak 💪 a co tvoje testy jak vypadají?
@pistacijka já dneska začnu pít i k těm vitamínům i ten čaj tak uvidím kdy přijde ovulace u mě tentokrát
@vladuskav36 my jedeme velký bomby 😁💚🩷💝 začala jsem už chorobně zkoumat jak sílí čárka, tak jsem si to definitivně zakázala, udělám si testík třeba až za 3 dny, jeden mi totiž ještě zbyl 😊 příští týden se objednám na gyndu 🥲🥰💝
@pistacijka už se to blíží 🤩🤩🤩
@janiis paráda krásně sílí 🤗☘️ a už se těšíme na fotečku z ultrazvuku ❤️
@vladuskav36 taky se moc těším ma fotečku z ultrazvuku 🥰 jsem zvědavá jak vydržím čekat tak dlouho 😁 Jinak jsem dneska zjistila, že mi jsou těsné kalhoty přes břicho a strašně mi vadí jak mě tlačí, když sedím, hlavně v autě 🤰🏻 ale váhově jsem stejně, že by děloha už byla tak prokrvená a zvětšená, že mě opravdu tlačí? 🤔 nebo mi hráblo ze zkoumání testů? 😂
To je krásný sili paráda hodně štěstí přeji ❤️
@pistacijka děkuju 💋 jsem moc šťastná 💝
Ten nad ním je z rana
Digi mi zatím ukázal že není pozitiv
@pistacijka ještě kousek to chce 💋
@pistacijka ještě kousíček mu chybí ☘️
Že jo taky si myslím že to není ještě 100% tak díky
@pistacijka už bych na mimi samozřejmě ale pracovala 😁
@janiis jo včera večer byl sexik dneska večer bude bohužel ráno ani přes den to nemůžeme nijak pojistit muž maká od rána a cacorka už nespí přes den musíme v noci 😎tak snad to nějak klapne
Ahojda holky u mě zatím nic. Dnes 2dc a ještě minimálně 3dny přede mnou.
Holky a co používáte při Ms? Vložky nebo tampony? Já do teď používala tampony ale někde jsem četla že při snažení je lepší používat vložky tak právě teď nevím 🤷♀️

@janiis no ms zatím nikde a koupila jsme si test z dm ale zkusím kdyžtak až zítra dneska jsem nedělala