icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

janiis
16. bře 2025

@vladuskav36 teď hupsej pořád, každou volnou chvíli 😂💪🏻😁✌️

vladuskav36
17. bře 2025

@janiis no musím až dneska včera manžel nebyl doma dneska už doma bude tak uvidíme jaká bude nálada 🤣🤣

lujhu
17. bře 2025

@vladuskav36 Máme to stejné taky jsme včera nemohly tak se to musí stihnout dnes,😄 a dneska můj asi poslední ovu test

vladuskav36
17. bře 2025

@lujhu super ☘️☘️
Já dnešní takto zkusím pak ještě k večeru udělat 😁 ale zatím bych řekla že je pozitivní asi

lujhu
17. bře 2025

@vladuskav36 jasně je pozitivní, tak ať se nám to konečně podaří 🙏🤞

vladuskav36
17. bře 2025

@lujhu budeme si držet palce 🤗🤗☘️☘️

pistacijka
17. bře 2025

@vladuskav36 Joooo je krásnej ❤️

janiis
17. bře 2025

máte krásný testy holky 💋💋💋 držím všechny palce ať se podaří 💝

vladuskav36
17. bře 2025

Tak teď odpoledne test takto takže začíná slábnout takže dnes a nejlépe i zítra na to musíme hupsnout 😁😁

lujhu
17. bře 2025

@vladuskav36 Já zkoušela teda ještě jeden 😄 páč my ještě zbyly pár testů a pořád nějak zesiluje

janiis
17. bře 2025

@vladuskav36 přesně, pěkně zapracujte 😁💝💝💝

vladuskav36
17. bře 2025

@lujhu no já koukám schválně zkus ještě udělat zítra další
Mě už slábne

vladuskav36
17. bře 2025

Holky já mám doma asi místo chlapa ženskou 🤣🤣🤣 teď mi povídal že ho děsně bolí hlava 🤣🤣
Ale je teda pravda že dneska přijel a říkal že mu není nejlíp ale i kdyby sex nebyl nevadí třeba klapne ráno a když ani to ne tak nevadí nutit ho nebudu a aby se přemáhat když mu není nejlíp taky nechci.

pistacijka
17. bře 2025

@vladuskav36 jejda no hele zamrzí to znám to ale jak píšeš premahat se nemá smysl tak držím palečky na ranní sexik

vladuskav36
18. bře 2025

@pistacijka jo přesně tak nemá to cenu.
Ale sex nakonec dopadl během noci takže dobrý 😁 a uvidíme jestli dopadne i dneska nebo zase až v noci 😁😁 tenhle měsíc to fakt nějak zvlášť nechci hrotit.

vladuskav36
19. bře 2025

@lujhu tak jsem na nás tento měsíc zvědavá 😁😁 u nás tomu moc nedávám sex byl jen jeden tak uvidíme.
Tento měsíc na to ani popravdě nemám takové myšlenky. Naši malý princezně se udělal ekzém má ho po celém tělísku 😔 a vůbec nevíme z čeho 🤦‍♀️ museli jsme vysadit všechno ovoce co jsme do teď jedli pořád a musela zkusit změnit prášek na praní. Koupeme ve vločkove koupeli a 2 krát denně promašťujeme pokožku. A pokud se to nijak nebude zlepšovat budeme muset na alergologii. Holky nevíte jak to probíhá u 2 letych děti?

pistacijka
19. bře 2025

No já už jen čekám na ms má přijít v pátek jinak od ovulace prostě pořád spinim příští týden jdu na gyndu tak sem zvědavá co mi řekne a já uz sem rozhodnuta že ať mi napíše antinu protože mít sex jen 3x v týdnu a pak špinění až do začátku ms je vážně hardcore i můj muž nad tím kroutí hlavou že už je to moc já nic jinyho nedělám nez jen kupuju slipovky vložky tampony dostanu to v termínu ok pak týden pohoda to je ovulka a tam sexujem ale za 3 dny po ovulaci krev a táhne se to a táhne už sem vyčerpaná zoufalá nasraná atak podobně

janiis
19. bře 2025

@vladuskav36 s ekzémem u dětí zkušenost nemám, mně se včera taky udělal na rukách, mám to ze zimy 🥶 jinak u dětí se mi stalo párkrát, že se z ničeho nic osypaly, u dcery to byla jednou alergie, ale doteď nevím na co, a jinak to byla pátá a šestá nemoc, několikrát 🙄

janiis
19. bře 2025

@pistacijka to musí být hrozný 🙈 určitě ti poradí něco lepšího na gyndě, než antikoncepci, ta stejně neřeší příčinu, jen schová problém 🩷

lujhu
19. bře 2025

@vladuskav36 Taky sme tenhle měsíc nějak extra nesnažily tak uvidíme když to má přijít tak to přijde 🙏 dcerou jít určitě na alergii na vyšetření nic za to nedáš

vladuskav36
19. bře 2025

@lujhu jo teď jsem říkala že to těch 14 dní vydržíme zkusíme vysadit to co máme a když to se nijak nezlepší tak prostě řeknu že chce mít na tu alergologii určitě abych věděla co a jak

autor
19. bře 2025

Tenhle měsíc jsme se moc nesnažily tak ten další měsíc se dáme do práce 😁 musím nakoupit ovu testy a pojede se maraton ovu testů.😀

vladuskav36
20. bře 2025

Holky celkově je tento měsíc nějaký jiný 😏 normálně mě i přepadla myšlenka jestli vůbec to další dítko opravdu chci 🤦‍♀️ jestli nejsem blázen. Když sem zkoušela ovu test co mi vyšel pozitivně tak mi manžel povídá Ty sis dělala test a já jo no a výsledek mi říká no říkám pozitivní měl z toho snad větší radost než já 🤷‍♀️

pistacijka
20. bře 2025

No holky jelikož mi je 38 a co jsem četla tak zásoba vajíček slabne slabne takže já se smiruju s tím že už žádný mimi mít nebudem

vladuskav36
20. bře 2025

@pistacijka nestracej naději. Mě bude letos 37 a taky naději nestrácim 😉😉

vladuskav36
20. bře 2025

@pistacijka sice mám takové myšlenky ale naději nestrácim

janiis
20. bře 2025

holky, mně je 37 ✌️🩷 dneska první ultrazvuk, fotečku zatím nemám, ale jsou přítomné všechny embryonální struktury, embryonální pól u žloutkového váčku, ze kterého se formuje mimi 😍💝 vše je v pořádku, akorát jsem podle menstruace 5+5 a gestační váček nám vyrostl na 7+0 🤔 ničemu to ale nevadí, budeme měřit za dva týdny podle miminka 🥰🩷

pistacijka
20. bře 2025

@janiis ❤️ to je krásný moc moc gratuluji

pistacijka
20. bře 2025

@vladuskav36 Joo já taky pořád doufám ale jako dokáže to s člověkem zamávat co vám budu povídat

vladuskav36
20. bře 2025

@pistacijka to dokáže to máš pravdu.

Strana