icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

autor
8. led 2025

Holky tak dnes dělaný cca 10:50 myslíte že je už pozitivní? Snažení bylo už včera večer. Tak stačí si to pojistit zítra ještě? Udělám ještě večer test.

lujhu
8. led 2025

Teď bych se snažila určitě ještě zkuste zítra 🌸

autor
8. led 2025

@lujhu Zkusím ještě zítra🍀

vladuskav36
8. led 2025

Ještě malinko mu chybí zkusila bych ještě večer udělat. A myslím že zítra by stačilo pojistit aby se zadařilo.

autor
8. led 2025

@vladuskav36 Zkusím večer a hodím foto.😊 zkusíme ještě zítra nebo dneska si to pojistit🌸

vladuskav36
8. led 2025

Určitě tím se nic nezkazí. Také se už těším až budu testovat ovulaci příští cyklus 😁😁

autor
8. led 2025

@vladuskav36 Tak to pak dejte vědět ovu testem.😊

autor
8. led 2025

Po zaschnutí dělaný cca v 17:30 myslím že snad silnější ani nebude ne?😀

pistacijka
8. led 2025

Krásný

vladuskav36
8. led 2025

Jeee super a mám dojem že si píšeme i na emimino 😂😂

autor
8. led 2025

@vladuskav36 Je to možné tam jsem to dala taky. Ale ty ženský tam je katastrofa. Zlatý modrý koník.

vladuskav36
8. led 2025

Tak je to určitý 😂😂 jo tam je to horší některé holky jsou fakt hrozný

autor
8. led 2025

@vladuskav36 Je jich tam víc a víc 😀

vladuskav36
8. led 2025

To máš pravdu.

vladuskav36
9. led 2025

Tak co dnešní test jak to vypadá?
Já dneska 2dc tak jsme ráda aspoň nemusím tak dlouho čekat na ovulaci 😁😁

autor
9. led 2025

@vladuskav36 Dělala jsem teď a testovací je silnější než kontrolní 😍 včera snažení nebylo bylo předevčírem. Tak dneska si to pojistíme. Co myslíte je silnější?

autor
9. led 2025

Ještě takhle

vladuskav36
9. led 2025

Super tak teď je už na 100% pozitivní 👍 takže bych to pojistila dneska a klidně i zítra

autor
9. led 2025

@vladuskav36 Dnes si to pojistíme😊 a pak uvidíme jestli to vyjde.🍀 předevčírem byl sex a dnes jen pojistka a pak jen čekat jestli dorazí nebo ne MS 😊

vladuskav36
9. led 2025

No pojistila bych to dnes a zítra radši taky. Ovulace nastává od pozitivního testu do 24-48hodin

autor
9. led 2025

@vladuskav36 Jestli chlap bude chtít😂 ono když je to na povel tak najust to nejde.😂 Oni by měli vydržet na vajíčko nějakou dobu🍀

vladuskav36
9. led 2025

Jj určitě spermie by měli schopný přežít až 3dny

autor
10. led 2025

Poslední test dnes už slábne. Takže nejsilnější včera dopoledne 🥰 holky jak se to pak počítá dny po ovulaci?

pistacijka
10. led 2025

Nejsem si jistá ale není to 1dpo ( 1 den po ovulaci atd...)

autor
10. led 2025

@pistacijka Taky si říkám 😊 asi jo

vladuskav36
10. led 2025

Ano je 1dpo

pistacijka
11. led 2025

Tak kdo ještě testuje? Jen autorka a já?

autor
11. led 2025

@pistacijka U mě je už slabí 😊 takže pozitivní mi vyšel 18 dc 😊 takže ted večer jsem testovala naposled. A pak budu čekat jestli dorazí MS.😊

pistacijka
11. led 2025

Já mám 3 stáhli kalendáře kde se mi objevuje ovulka tak zkouším testují ráno spíš kolem 11h no a pak na večer večer jak mi to vyjde podle jednoho kalendáře bych měla mít ovulku zítra no podle testu neeee ani na sobě nic necítím ovulku poznám na sobě tak budu testovat dál podle dalších bych měla mít úterý středa tak uvidíme cyklus mám 24 25 jak kdy a ms mám jak hodinky přesně na den a přesně 4-5 dní. Pila jsem kontryhel ale hmm abych pravdu řekla nic. Tak ted jedu gynex a mamavit mamavit beru Teda už 3 měsíc. Bereš taky něco?.

autor
11. led 2025

@pistacijka Já neberu nic u druhé jsem taky nic nebrala.😊 Stačilo si pohlídat ovulace a bylo to. Ale to mohla být i náhoda.😀 Myslela jsem i hodně na to tak jsem si říkala jestli to vůbec vyjde když na to myslím a ono jo. Tak uvidíme teď.🍀

Strana