Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
Teď bych se snažila určitě ještě zkuste zítra 🌸
@lujhu Zkusím ještě zítra🍀
Ještě malinko mu chybí zkusila bych ještě večer udělat. A myslím že zítra by stačilo pojistit aby se zadařilo.
@vladuskav36 Zkusím večer a hodím foto.😊 zkusíme ještě zítra nebo dneska si to pojistit🌸
Určitě tím se nic nezkazí. Také se už těším až budu testovat ovulaci příští cyklus 😁😁
@vladuskav36 Tak to pak dejte vědět ovu testem.😊
Krásný
Jeee super a mám dojem že si píšeme i na emimino 😂😂
@vladuskav36 Je to možné tam jsem to dala taky. Ale ty ženský tam je katastrofa. Zlatý modrý koník.
Tak je to určitý 😂😂 jo tam je to horší některé holky jsou fakt hrozný
@vladuskav36 Je jich tam víc a víc 😀
To máš pravdu.
Tak co dnešní test jak to vypadá?
Já dneska 2dc tak jsme ráda aspoň nemusím tak dlouho čekat na ovulaci 😁😁
@vladuskav36 Dělala jsem teď a testovací je silnější než kontrolní 😍 včera snažení nebylo bylo předevčírem. Tak dneska si to pojistíme. Co myslíte je silnější?
Super tak teď je už na 100% pozitivní 👍 takže bych to pojistila dneska a klidně i zítra
@vladuskav36 Dnes si to pojistíme😊 a pak uvidíme jestli to vyjde.🍀 předevčírem byl sex a dnes jen pojistka a pak jen čekat jestli dorazí nebo ne MS 😊
No pojistila bych to dnes a zítra radši taky. Ovulace nastává od pozitivního testu do 24-48hodin
@vladuskav36 Jestli chlap bude chtít😂 ono když je to na povel tak najust to nejde.😂 Oni by měli vydržet na vajíčko nějakou dobu🍀
Jj určitě spermie by měli schopný přežít až 3dny
Nejsem si jistá ale není to 1dpo ( 1 den po ovulaci atd...)
@pistacijka Taky si říkám 😊 asi jo
Ano je 1dpo
Tak kdo ještě testuje? Jen autorka a já?
@pistacijka U mě je už slabí 😊 takže pozitivní mi vyšel 18 dc 😊 takže ted večer jsem testovala naposled. A pak budu čekat jestli dorazí MS.😊
Já mám 3 stáhli kalendáře kde se mi objevuje ovulka tak zkouším testují ráno spíš kolem 11h no a pak na večer večer jak mi to vyjde podle jednoho kalendáře bych měla mít ovulku zítra no podle testu neeee ani na sobě nic necítím ovulku poznám na sobě tak budu testovat dál podle dalších bych měla mít úterý středa tak uvidíme cyklus mám 24 25 jak kdy a ms mám jak hodinky přesně na den a přesně 4-5 dní. Pila jsem kontryhel ale hmm abych pravdu řekla nic. Tak ted jedu gynex a mamavit mamavit beru Teda už 3 měsíc. Bereš taky něco?.
@pistacijka Já neberu nic u druhé jsem taky nic nebrala.😊 Stačilo si pohlídat ovulace a bylo to. Ale to mohla být i náhoda.😀 Myslela jsem i hodně na to tak jsem si říkala jestli to vůbec vyjde když na to myslím a ono jo. Tak uvidíme teď.🍀

Holky tak dnes dělaný cca 10:50 myslíte že je už pozitivní? Snažení bylo už včera večer. Tak stačí si to pojistit zítra ještě? Udělám ještě večer test.