icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

saminomimino
autor
12. lis 2018

@jennas no vidíš,mě za cysta bolela z kraje pak přestala i když tam porad byla a dost velka,určitě se neupínek na ms a na snažení nějak chorobné,nebo nevyjde nic,síla myšlenky je mocná,co nejvíc se hodit do pohody,všechno prijde

lazuli35
12. lis 2018

@jennas pravda, že minule jsem chodila po týdnu a stejně to dopadlo špatně, takže vliv to nemá. On to se mnou dost prožívá i manžel, už se mě ptal, jestli příště budeme mít fotku 😂😂 musím ho krotit.
Cvičení je skvělá aktivita 👍 já jsem začala zase cvičit asi od srpna a běhat až od října, neb v těch letních vedrech to nešlo, hodila jsem se do pohody a hned za týden jsem zjistila, že jsem těhotná 😉😉😉 ms určitě brzo přijde a budeš moct slavit 🙂

aliishaa
12. lis 2018

@rituska88 No u mě je silnější, jen teda přišla naprosto bez příznaků, a je bezbolestná, jak píšeš. Co se týče délky, tak uvidím 🙂. Díky, taky ti přeju, ať se co nejdříve zadaří 🍀

jennas
12. lis 2018

Holky tak sila pozitivniho mysleni,po 27 dnech prisla MS😀coz je teda super,akorat uz neni tak.super,ze jsem zrovna v praci a budu tu litat 9 hodin😬😬😬

jennas
13. lis 2018

@aliishaa holky a ms mate normalni?ze me litaj nejaky kusy,je mi blbe,ale to je u me normalni,mam srajdu,teplotu,v noci jsem nespala,krece a zimnice,no co budu povidat,uz z ni takovou radost nemam😢tak jestli je ta prvni takova.bourliva a cisti se cely telo.nebo nevim...

radullah
13. lis 2018

@jennas Taky jsem měla teplotu a křeče a dostala jsem antibiotika, udělal se mi porevizní zánět dělohy. Ale bylo to teda daleko dřív, asi 14 dní po. MS pak byla normálně taková, jaká byla dřív. Možná bych si radši aspoň cinkla na gyndu?

jennas
13. lis 2018

@radullah manzel prisel z prace a taky.krece a srajda,zimnice...takze jsme teda nejspis chytili strevni a ja to zrovna i dostala...ja mela pri ms krece normalne..ja kolikrat i zvracela a omdlivala...takze tahle ms jeste neni tak hrozna😉tak snad to prejde...treba zmizi i ta cysta...

aliishaa
13. lis 2018

@jennas Tak je to jen blbá náhoda 🙂. Hele já jsem měla skoro týdenní krvácení asi tři týdny po zákroku a nebýt doktorky, tak jsem si myslela, že to byla MS, ale prý ne. Pak ze mě taky ještě něco vyšlo a byl konec. Takže si myslím, že se děloha ještě dočistila. Ale už jsem to tu myslím psala. Teď ta opravdová MS po revizi je sice silnější, než bývala moje normální, ale s tím krvácením před tím se to nedá srovnat, tohle je oproti tomu pohoda. No budu držet palce s tou cystou. A chcete to teda zkoušet hned po první MS?

jennas
13. lis 2018

@aliishaa ty jo na to ted nemam.ani pomysleni😂😂ja jsem chtela pockat do kontroly at zkoukne tu cystu a rekne co mysli,akorat jak jdu toho 27.tak to bych mela zrovna nejak ovulovat,mozna uz den pred, jestli ovu bude teda...takze uvidime...kdyztak jeste teda jeden.cyklus pockame teda...jj uz to docitam, psalas to tu...

aliishaa
13. lis 2018

@jennas My asi taky na pockame na další cyklus, manžel říkal, prý aby byla jistota, že vše funguje jak má 😆. Tak snad se zadaří a setkáme se i v té další termínovce 😀.

jennas
13. lis 2018

@aliishaa urcite,budu nam drzet palecky a urco si dame vedet😉😉😉tak to nam to bude vychazet zase priblizne stejne kdyz mas taky ted ms vid ...tentokrat opet prdim na testy atd...nechame to,az to vyjde, tak to bude...

eviicka
13. lis 2018

Tak já dneska byla na kontrole, všechno je v pořádku, jedno vajíčko přípravené na vyplavení. Na snažení nic nenamítala. Uuuuf.

janadora
17. lis 2018

Ahojte. Potrebuju poradit. Ve ct jsem mela dostat menses, nedostala jsem. Mam 2 testy pozitivni. Testovala jsem ve ct a dnes. Carka je vyrazne silnejsi. Ale u obou testu se objevila az po intervalu 5 a vic minut. A testy byly aj rozdilnych znacek.

jennas
17. lis 2018

@janadora pockala bych par dni a testla znova...ale vypada to,ze to vyslo 😉jak dlouho po revizi jsi?

jennas
18. lis 2018

@saminomimino tak co,uz jsi mela kontrolu?vse v poradku?a co ta cysta,ta se teda.zatim.jen sleduje??ja.uz mam.po.ms ale podle me.je tam furt mrcha😂ale je pozitivni,ze i s cystou se da otehotnet...

janadora
18. lis 2018

@jennas revize jsem mela 14.6 a 21.6. Rano udelam zase test a uvidim.

saminomimino
autor
18. lis 2018

@jennas ahoj, gratuluji k ms !!je já to mám takové šílené,v pondělí hospitalizace kvůli masivnímu krvácení,jela jsem tam s tím že je konec,no máme bojovníka/ci,ustalo to,praskl mi hematom,krve jak když otevřete kohoutek,pořád tam něco mám,takže ležím a ležím,ve čtvrtek mě neradi propustili z nemocnice abych mohla v pátek na screening,jela jsem tam s hrůzou a navíc jsem stále spinila,no čekáme zdravé mlade,je to živel,dnes už ani nespinim ale hematom pořád mám,takže si v leze ještě pobudu a ve čtvrtek kontrola,snad už máme zle vybrané a miminko bude bojovat dál,foto 14tt že screeningu

saminomimino
autor
18. lis 2018

@jennas jo a cystu furt mám a i díky ní zvětšený vaječník občas o ni vím ale jinak nezlobi

jennas
18. lis 2018

@saminomimino tak to jsou skvele zpravy, urcite uz sis vsechno zle vybrala a kdyz mrnousek prezil tohle vsechno je to uz na.dobre ceste a je.vyhrano...krasna fotecka...ted uz bude jen dobre,uvidíš....ja jdu na kontrolu za tyden,tak jsem zvědavá,zda bude vse ok a dovoli nam zacit se snazit...utika to hrozne rychle...vidis,ty uz po.prvnim trimestru😉

saminomimino
autor
18. lis 2018

@jennas děkuji,já už se asi nepřestanu bát,je to všechno jiné než znám,4 tehu o kterých,chce jsem jen věděla díky pupku a teď tohle😏,myslím že už máš po MŠ že nebude nic bránit aby jste se na to vrhli,ono pokud tělo nebude dobře stejně neotěhotní s a naopak takže na co cekat

jennas
18. lis 2018

@saminomimino no a myslis ze nevadi ze jeste hcg nemam na nule?myslim teda,jdu az 27.na naber,ale myslim ze tam.jeste nejake jednotky budou..ale jak rikas,myslim,ze pokud nebude telo pripraveny neotehotni a naopak...jj ten strach uz tam asi bude pokazde...

lazuli35
18. lis 2018

@saminomimino tak ještě, že screening dopadl dobře a maličké je bojovník/ce. A ty se pěkně šetři 😉

jennas
24. lis 2018

Tak co je noveho holky?jakpak se maji tehulky a co ostatni?ja.v ut kontrola po sestinedeli..a zrovna v ut by mela byt i ovu,tak uvidime co mi povi😉mely jste ovulaci hned po porevizni ms?snad normalne naskoci...

lazuli35
24. lis 2018

@jennas ahoj, já měla, protože jsem hned otěhotněla, ale byl to sp. Držím Ti pěsti, ať je na kontrole vše v pořádku 😉
Já jsem ve čtvrtek byla na kontrole a stále těhotná, máme už i srdíčko, podle utz 7+4 😊 další kontrola už bude do těhotenské poradny, ale až více jak 2 týdny 🙈 a budou brát krev na 1. screening, měla bych být 10+2, tak snad bude vše v pořádku a těším se, až fazolka zase povyroste a uvidím ji ❤ testy na leidenskou mutaci negativní 👍 už dva týdny je mi neskutečně nevolno, ale nebliju, tak se to dá vydržet. Horší je zácpa 🙊 nasadila jsem včera psylium, ale zatím stále nic, tak uvidíme, jak to půjde dál. Ale jím hlavně rohlíky, tak se není čemu divit 😅😅😅
Těhotenství a zotavování po revizi zdar! 😉

chique
24. lis 2018

@jennas Já jsem taky měla ovu hned po porevizní ms a zhruba ve stejnou dobu, jako jsem mívala před těhotenstvím. Hned během této ovulace jsem otěhotněla a v úterý jdu na screening! Těším se a bojím zároveň - uvidím mimčo po měsíci. Doufám, že bude všechno v pořádku!

aliishaa
24. lis 2018

@chique @lazuli35 Holky moc držím palce! Dejte pak vědět, jak jste dopadly ❤.

aliishaa
24. lis 2018

@jennas Nevím to stoprocentně, ale myslím si, že jsem ovu měla, podle příznaků, které už jsem měla dřív, před revizí.

eviicka
24. lis 2018

Stejně jako @aliishaa, taky nevím jistě, ale podle příznaků si myslím, že byla.

janadora
24. lis 2018

@jennas ahoj. Ja mela prvni ovu priznaky az v zari. 3.12 jdu teprve na gyndu potvrdit tehu. To by melo bit srdicko. Dohodli jsme se se sestrickou, ze nema smysl chodit nejak moc brzo. Tak uvidime.

Tehule, budete znat pohlavi?

sayast
24. lis 2018

@saminomimino smarjapano,takove drama! Jeste ze je vse v poradku, ale nervy neskutecne. Uz je vse ok?
@jennas ja ovulaci nevim. Nijak se nehlidam,nic extra jsem nepoznala. Kazdym dnem cekam 2.porevizni ms.
Tehulkam drzim palce a moc na ne myslim 😍

Strana