Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
@dekubo v praci bych se asi zblaznila..taky same zenske a hlavne delam v detskym domove,same deticky a ted tam mame mrnata malinkaty...ja jsem jeste na.matersky,ale jen do cervna..tak kdyby se do cervna zadarilo,vubec by mi.to nevadilo,nejak si navrat do prace jeste neumim predstavit..a hlavne dat malou do.skolky,ta tam bez maminky nevydrzi😂😂😂jj chce to cas...fakt ted 6 tydnu a uplne jine nez na zacatku...koukat spis dopredu a tesit se,ze se povede znova a bude vse ok...to.bych nam.tu.prala vsem a co nejdriv...❤❤
@jennas no už jsem z toho celá protivná a u navena a když nesmím nic dělat je to peklo,fyzicky mi totiž nic není,což je o to horší,4 tehu úplně bez problémů a teď sama jobovka,jen se bojím že by se to mohlo opakovat i potom co se hematom vstřebá,stačí málo aby cévka rupla zase
Holky, tak já hlásím, že i doplňující odběry z hematologie dopadly v pořádku - žádný trombofilní stav neprokázán. Ale i přesto hematoložka doporučuje, abych si v případě otěhotnění píchala injekce...prý pro jistotu, vzhledem k tomu, čím jsem si prošla. Zítra si jdu ještě pro výsledky k obvoďačce, ta mi brala krev na toxoplazmózu atd. Jinak včera konečně dorazila druhá porevizní MS, tak už asi necháme všemu volný průběh...
@janadora Měla jsem 4 dny po sobě pozitivní test, ale slábl a slábl a s týdenním zpožděním přišla ms. Už jak to sláblo, tak jsem věděla, že to jde zas do kytek. Na gyndu mám jít v lednu, tak jí to tam řeknu, ale asi zvlášť kvůli tomu běhat nebudu, nebo myslíš, že jo? Je to teprve druhé nevydařené, tak si myslím, že s tím nic jeste nedělají. Předtím byla zamlklá dvojčátka na 11tt.
Jinak mám doma už jednu cacorku, v červnu ji budou 3 roky
Ahoj holky, přidávám se k vám s dovolením.. Jsem 12 den po revizi dělohy a 11 dní od laparoskopie vejcovodu kvůli mimoděložnímu těhotenství v 6+6 týdnu...cítím se po fyzické stránce dobře nic už nebolí a tělo se myslím připravuje na první ms.. Psychika občas pracuje a brečím, ale beru to tak, že se stalo co se mělo stát.. Jak dlouho jste čekali se snažením? My se chystáme začít po 1.ms a uvidíme.. Držím všem pěsti at brzy se zadaří //
@klarinka10 ahoj. Je mi lito, co te potkalo. Ja cekala se snazenim doporucene 3 mesice. Mela jsem revizi 11+5tt pro ZT a kvuli komplikacim za tyden dalsi revizi. Osobne bych pockala na jeste jednu menstruaci po te prvni porevizni. A pij Kontryhel caj, at se pekne zahojis.
Ahoj. Tak jsem od dnes ofocialne tehotna. Podle UZ 6+2 a podle ms 6+1. Mudr byl prekvapeny. Sam rikal, ze asi bude videt jen vacek. No a najednou se zarazil a blikalo tam srdicko. Takze jsem otehotnela tesne pred menstruaci a normalne menstruovala?
Dostala jsem utrogestan. Zavadi se do pochvy, ze? A nesmim behat. Behavala jsem 10 km.
Musim rict, jak jsem mela strach z reakce kolektivu, tak vsichni byli uplne super. Posledni sluzby si me hyckali a hlidali. Primar a stanicni schvalili, ze chci jit tak rychle na PN. Pry jednou mi to stacio. Takze si asi ani nikdo z kolegyn nemohl dovolit remcat 😃. Dnes se to konecne dovi i manzel (tatinek), ten zatim nema totiz o nicem ani tuseni.
@janadora děkuji, kontryhel mám doma ale zkrátil mi naposledy menzes z 28 na 24 dnů. cítím se dobře a ms už čekám cítím už podbřišek tak uvidím..v nemocnici mi řekli snažit se po první ms a moje Mudr 1-2 že uvidím jak se budu cítit..za 14 dní jdu na utz tak se ještě zeptám... to mě moc mrzí co tě potkalo doufám,že už jsi na tom dobře.
ahojda, tak já jsem v neděli dostala 3porevizní MS, dneska jsem si musela vzít dovolenou, jak mě bolelo břicho a síla MS typu niagára, pravděpodobně to vypadá na biochemko nebo mikro, jsem měla kolem 20Dc slabě pozitivní test (ovu 8dc) a potom už nic.. ale vzhledem ke změně práce tomu nechávám volný průběh... jinak pěkný večer- všem těhulkám, aby bylo vše ok a snažilkám, aby se zadařilo...
Ahoj holky,ty jo.tady se to hemzi tehulkama,to.je super❤❤ tak at je.vse v poradku a nam.ostatnim at se brzy zadari😉ja jeste tyden do ms...tak jsem zvedava...dneska.mi dost bolel podbrisek,takova divna bolest...uvidime...
@janadora myslím, že v tom 7.týdnu už může jít srdíčko vidět, asi i záleží jaký má doktor ultrazvuk... a Utrogestan jsem měla 3x denně 1 kapsli, zaváděla jsem do pochvy, má se to dát co nejvýše, až k děložnímu čípku... doktorka říkala pokud nekrvácím tak zavádět, kdybych krvácela a tím pádem by se to nestihlo vstřebat, tak pak normálně polykat. Taky jsem pak nemohla běhat...
@klarinka10 Moc mě mrzí tvoje ztráta. Já jsem dnes 14.den po zmlklém těhotenství, revizi jsem neměla, dostala jsem tabletku, která vyvolala potrat. Uvidím na kontrole, jestli bude děloha čistá, tak revize nebude nutná... zatím piju kontryhel...
@dekubo držím moc moc pěsti ať nemusíš na revizí a vše odejde samo a máš klid.a pila jsi kontryhel i dřív? Mě práve zkrátil cyklus o 4 dny tak nevím zda ho zkusit nebo ne..Mudr mi řekla že mám zacit brát zase fertipronu nebo femibion ať se tělo nabudi a uvidíme.
@klarinka10 já beru femibion 1, vlastně jsem neudělala ani pauzu, doktorka říkala, že mám pokračovat... a kontryhel jsem dříve nikdy nezkoušela, vyčetla jsem, že po potratu by se měl pít bez pauzy a poté v dalším cyklu do ovulace... já celkově mám ale cyklus delší a ne úplně pravidelný, tak cca 28-35 dní, ale plánuju pít ten kontryhel jen teď, do první MS nebo ev. té ovulace, ale nemám v plánu ho pít nějak dlouhodobě...
@dekubo Děkuji tak ho taky zkusím pít třeba nastartuje lépe tělo a přijde brzy ms. Mě právě řekli, že mám ty těhu vitamíny přestat brát dokud nebude po všem at to mimoděložní nepodporuji, ale už týden zase zobu, tak snad se dá tělo do pohody 🙂 A kdy jdeš a kontrolu?
@klarinka10 jdu zítra... ale mám tušení, že tam něco zůstalo, ještě občas slabě krvácím... už jsou to 2 týdny... tak se bojím, že mě na tu revizi stejně poženou... ale byla jsem 10.tt, tak si říkám, že už to mohlo být větší, že to snad ještě může být normální... no nevím...
a co ti řekli s dalším těhotenstvím? Mě říkali, že po první MS můžu začít... tak jen doufám, že bude všechno v pohodě a MS přijde brzo... protože bych to miminko prostě moc chtěla...
@dekubo já špinila 9 dní než jsem šla na revizi a pak laparoskopii..a po ní už jen dva dny..v nemocnici mi řekli že jsem zdravá a že 14 dní abstinence a po první ms začít se snažit a má Mudr 1-2ms a do Vánoc nesexovat..tak se budu řídit vlastnim tělem, cítím se dobře a nic nebolí a po ms začneme hned 🙂 držím moc pesti,třeba ti dá jen něco na dočištění a nebudeš muset jít na revizi.
Ahoj holky, tak jsem po kontrole, v děloze rezidua, takže jsem znovu dostala ty stejné tabletky co minule, akorát v nižší dávce... vůbec nic se po nich ale neděje, bolesti nemám, a to jsem je minule měla fakt okamžitě... na další kontrolu jdu v pondělí a když to bude stejné tak revize... je mi do breku, už se trápím skoro 3 týdny a nakonec to stejně asi skončí tou revizí... :(
Tak holky jsem.zvedava jestli si to vsugerovavam nebo se fakt hned zadarilo...boli me.prsa a dost poboliva v podbrisku...obcas v miste co.mam cystu,obcas picha na druhe strane...bazalka zatim porad pres 37st...ms ma prijit az za 5,6dni...tak uvidime...😯😯😯
@dekubo doufám za tebe že to vyjde samo,bohužel to neslyším poprvé kdy po té tabletě stejně skončili na revizi,držím palce
@jennas no nevím,to by snad ještě ani nebylo zavrtáno v děloze,každopádně držím palce
@dekubo držím pěsti bude to v pohodě, měla jsem strach a nic mě po tom nebolelo, cítím se dobře jsem 14 dní po. třeba se to ještě rozjede

@saminomimino ty si teda uzivas....😢😢to je.stejne divny vid,3tehu uplne bez problemu a najednou porad neco...😢snad uz to bude dobry..pozitivne mysli,taky na nas vsechny myslim...❤❤❤