icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

jennas
11. pro 2018

@radullah parada,to byl hned prvni cyklus?ja dnes cekam ms a bohuzel dorazi myslim...tak dalsimu snazeni zdar😂😂budu muset manzela vic honit, minule jen jednou v plodnych😂😂

lazuli35
11. pro 2018

@radullah u tebe taky super zprávy!!! 👏 Tak ať čárka sílí a mimi se udrží 🍀😉
@janadora ajaj, to jsou nervy, ať to mimi vydrží! ✊

saminomimino
autor
11. pro 2018

@janadora já mám hematom od 12tt,dvakrát hospitalizace pro masivní krvácení,mám ho stále už 5tydnu leží.,je to náročné i psychicky,ale snažím se to dodržovat,čím víc těhotná jsem tím nebezpečnější to je

saminomimino
autor
11. pro 2018

@radullah super,moc gratuluji

saminomimino
autor
11. pro 2018

@lazuli35 paráda,jen tak dál,já jdu na druhý screening až po ní vem roce,jdu dost pozdě,tak mě to trošku v mě situaci stve

janadora
11. pro 2018

@saminomimino ja jsem si na tebe hned vzpomela. A cestou do nemocnice se utesovala, ze jsi taky krvacela a jste v poradku.

saminomimino
autor
11. pro 2018

@janadora no vím jak ti bylo,úplně přesně,ale určitě to nepodceňuj,já při druhém propuštění měla hematom jen 18x7mm a stejně jsem doted spinila a dvakrát i krvácela tmavou krví :-/,kolik jsi tt?Já dnes první den po druhém propuštění z nemocnice tj 20 dní nespiním,nevím zda se bát nebo slavit a kontrola až 20.12,navíc ještě necítím pohyby,zkrz placentě v předu,krom toho když se tam prcek natlačí tak dělá boule,takže jsem strašně ráda že mám angelsounds,hrozně mi to pomáhá i když jsem dneska mrsku nemohla najít a když konečně v mžiku uplavalo,ale zdá se být u srdíčka vše dobré,dnes mi to ukazovalo i 151 tepů,takže placenta snad sviští jak má.A nechali si ti v nemocnici nebo už jsi doma?

rituska88
11. pro 2018

Tak já si dneska konečně volala na výsledky k obvoďačce (minulý týden ještě nebyly a pak jsem to nějak zazdila). Takže toxoplazmóza, chlamydie, mononukleóza, borelióza všechno negativní, akorát protilátky v krvi ukazují v minulosti možnost prodělání boreliózy, ale to nic neznamená. Takže dle všeho jsem zdravá jak rybička (z hematologie bylo taky všechno naprosto v pořádku a interní vyšetření taky OK). Už se snažíme, ale pokud nám dá doktor žádanku na genetiku, tak půjdeme. Jinak v práci zas změny...Moje vyšší nadřízená si všimla, že na pracovišti, kde jsem byla, zažívám docela krušné chvíle (dlouhodobě jsou tam špatné vztahy a moje přímá nadřízená s jednou kolegyní neustále dělají peklo), tak mě přeřadila jinam, kde je to fajn. Zatím jsem tam do konce roku, potom se rozhodne co dál, ale vypadá to, že už tam zůstanu natrvalo a tam kde jsem dělala doteď budu chodit jen vypomáhat v případě potřeby...To by bylo fajn, protože bych byla v klidu, žádné velké stresy a mohla bych se v klidu soustředit na snažení o mimčo. Kromě toho kdyby se zadařilo, nemusela bych to hned hlásit, protože jsem na čistém provozu chirurgie... (vyjímečně teda je někdo ,,špinavej", ale to by se dalo pořešit, protože na směně nás bývá víc). Tak věřím, že příští rok nám konečně to štěstí přinese. I když mám i obrovskej strach, že se zas brzy zadaří a zas budu zažívat ty nervy. Vždycky jsem otěhotněla vlastně hned jak jsme se začli snažit, tak jsem docela zvědavá jak dlouho to bude trvat teď, modlím se, ať je to zas brzy a ať už se můžu začít těšit, zároveň ale mám obrovskej strach, že to ani do třetice nevyjde a něco se podělá...musím věřit, já vím...
Všem těhulkám moc držím pěsti! Nervy jsou to velké, ale určitě tentokrát bude už všechno v pořádku! Když to tu čtu, žene mě to dopředu a věřím, že se k vám brzy taky přidám...

saminomimino
autor
11. pro 2018

@rituska88 Tak to jsou dobré zprávy,určitě to byli dvě hrozně nešťastné náhody !
Já ted v nemocnici ležela se slečnou co otěhotněla a vždy v určitém tt potratila nebo to zamlklo,nakonec zjistili že oni s mužem nemohou mít děti,že sice dojde ke spojení,že geneticky nikdy neutvoří života schopného jedince,no nakonec mají dárcovské spermie i vajíčka a už čekala na porod druhého prcka,nikdy není nic ztraceno,jen jsem si na tebe vzpomněla,že někdy se stává i tohle ,i když vy spolu už prcka máte,takže by to byl nesmysl....!

dekubo
11. pro 2018

Ahoj holky, všem těhulkám přeju ať jde všechno hladce a těm co ještě těhotné nejsou, tak ať se brzo povede.

Já mám dneska za sebou revizi, dostala jsem 3x ty tabletky na vyvolání potratu, ale bohužel už to nešlo, takže jsem musela i na revizi. Tak zatím celkem krvácím, tak uvidíme jak to bude dál... snažím se myslet pozitivně. Kontrolu mám v pondělí, tak snad se konečně dočkám prázdné děložní dutiny... 🙂

janadora
11. pro 2018

@saminomimino jsem teprve 7+2. Dnes uz ani nespinim, jen me jeste poboliva to bricho. Uz ted odpocitavam dny do dalsi kontroly. Driv me angel sounds doslo zbytecne, ted nad tim opravdu uvazuju. Tvoje situace musi byt hodne na nervy, protoze to trva celkem dlouho. Kolik dni jsi lezela v nenocnici. A pustili te, i kdyz jsi spinila?

janadora
11. pro 2018

@dekubo ted uz bude mnohem lip. Tou revizi jsi to cele uzavrela, hlavne teda fyzicky.

aliishaa
11. pro 2018

@dekubo Držím palce, ať je kontrola v pořádku! To krvácení je zřejmě ok, přece jenom to byl zásah a co vím, berou pro jistotu i kus sliznice, aby bylo "vše" pryč, a musí se to celé pořádně zahojit.
@jennas Co ty víš, třeba MS fakt nepřijde a budete mít pěkný vánoční dárek 😍. Každopádně test už bych si asi udělala 😀.

Všem těhulkám přeju hodně štěstí! 🍀

jennas
11. pro 2018

@aliishaa bohuzel mrchs prave dorazila...ach joooooo...no musime tomu snazeni dat trochu vic😂😂😂

radullah
11. pro 2018

@jennas ne ne, na revizi jsem byla v červnu a od srpna se snažíme. A minulý měsíc teda to biochemický. Testovala jsem brzy, mrchu nečekám až v pátek, tak snad se to zas nepo...
Jinak my teď v plodných taky jen jednou :D ale zrovna to vyšlo 4 hodinky před ovulaci, ta mě bolí víc jak ms, tak to vždycky poznám přesně

aliishaa
11. pro 2018

@jennas A sakra. No na druhou stranu je od tebe hezký, že jsi na mě počkala a že se snad uvidíme ve skupině zářijovky 2019 😂.

jennas
11. pro 2018

@aliishaa 😂😂😂😂a ne ze me predbehnes...no polepsime se teda s manzelem a budem se snazit😂😂ted uz bych ani nemela cerny svedomi,ze je.to.moc brzy,tak budu doufat😉

jennas
11. pro 2018

@radullah no tak to je super,moc ti to preju a tentokrat to bude urcite dobry neboj...no ja.mela ted po revizi ovulaci hrozne bolestivou..ale bolelo me to dva dny a oba byly pozitivni ovu testy,tak tetko rict kdy ze to bylo,na hodiny vubec😂😂😂primo pred ovu,to by mel byt chlapecek😉😉to jsem zvedava,kazdopadne držím palecky💋

lazuli35
12. pro 2018

@saminomimino a to budeš ve kterém týdnu na druhém screeningu? Je to na nervy, pořád se strachovat a ty hospitalizace!!! Ale jsi fakt dobrá, jak to zvládáš 👏 20.12. už máš za chvilku 😉 mi ty tři týdny docela utekly, furt se něco dělo a nebo mi bylo zle a doma odpo jsem spala 😂😂 udělala jsem si z lepítek takové odpocitavadlo do dalších kontrol, tak to mě docela uklidňuje a plyne to rychleji 👍 jinak v prukazce jsem měla tlak 145/79 ! Ale dr. nic neříkala, takže asi ok, stejně to bylo z nervozity a z t-mobilu, mě včera tak vytočili, že jsem se ani nemohla naplno radovat z úspěšné kontroly 😣
@janadora a už tě pustili domů nebo si tě nechali v nemocnici? Já si vůbec neumím představit, jaký bych chytla amok, když bych začala teď krvácet. Přece jen už mimi na utz už nevypadá jen jako čmouha, ale už se hýbaly ručičky, nožičky...
@rituska88 to jsou super zprávy! 😊 I v práci se to zlepšilo, to budeš alespoň ve větším psychickém klidu. Určitě to byly jen dvě blbé náhody a do třetice všeho dobrého to dopadne dobře. Držím pěsti!
@dekubo krvácet asi chvíli budeš, ale už to máš snad kompletně za sebou a budeš se soustředit na hojení. Zkus kontryhel 😉 přeji rychlé zahojení, i dušičky 😘
@jennas tak těhotná můžeš být ikdyz krvácíš 😏😏 ale asi by to byla docela náhoda po tom jednom snažení kolem ovu, ikdyz i to někdy stačí 😀 každopádně je asi lepší mít větší výběr 😀😀 tak příště 😉
@radullah to jsme měly dost podobně, já revize v červnu, v srpnu první snažení a časný SP, pak říjnová ms už nedošla. Přeji ať to vyjde!

hawah
12. pro 2018

Zdravím, už delší dobu sem nakukuju, taky jsem na revizi byla začátkem července (4.7.) zamlkle cca v 8tt (podle ms 10tt). Srovnaná jsem s tim byla docela rychle, žádné problemy po tom, ms dorazila po 24 dnech. Od srpna jsme tomu nechali volný průběh, snažíme se poctivě 😅 a doteď akorát dvě biochemicky, nevydržím netestovat 😂 Teď v sobotu bych to měla nedostat, ale dnes jsem už testla 11dpo a samozřejmě snehobilo 😔 Pořád ale doufám. Tento měsíc to cítím prostě jinak, tak se uvidí. Všem, co už jsou těhotný držím palečky ať je vše v pořádku a nám snažícím se hodně štěstí 😇

saminomimino
autor
12. pro 2018

@dekubo teď už vše bude jen lepší,věř mi

saminomimino
autor
12. pro 2018

@janadora celkem jsem byla v nemocnici 14dni,ani pustili mě i se špiněním,on takový hematom může špinit měsíce a to mě v nemocnici nikdo držet nebude,hodně slycham že se krvácí kolem 8tt a pak kolem toho 12tt

saminomimino
autor
12. pro 2018

@lazuli35 budu už 23tt ale ujišťuji že je to oka,je fakt že do 12tt mi to hrozně uteklo,i pak ale teď jak se to nekonečné vleče a tím že nic nedělám,se to táhne jak sopel

janadora
12. pro 2018

@lazuli35 jo pustili me domu. Ja jsem vetsinu cesty v aute probrecela, aj na koze me tekly slzy. Nastesti pani primarka byla hrozne ochotna a vsechno na UZ ukazala a vysvetlila.

janadora
12. pro 2018

@rituska88 je super, ze jsi nasla zastani a posunili te na lepsi misto. Budes vic klidu a ukaze se to i na tehotenstvi a vsechno vyjde.

janadora
12. pro 2018

@hawah ahoj. Musim rict, ze za me mas obdiv. Ja mit takhle 2 biochemicky po sobe, tak uz litam po doktorech a chci genetiku a resim, co je spatne. Jinak zkus netestovat tak brzo. Lehko se to rekne, ale usetris si pak nervy.

radullah
13. pro 2018

Holky mě švihne. Testy zase slábnou, dneska už jen sotva patrný duch, takže druhý biochemko za sebou. Doufám, že leden bude dvojnásobně pozehnanej teda

saminomimino
autor
13. pro 2018

@radullah a Ms ti meska?jinak mě to moc mrzí,já pořádně ani nevím co to to biochemické je,není to prostě jen že se to hned z kraje přestalo vyvijet že to nebylo v pořádku?

radullah
13. pro 2018

@saminomimino Měla přijít teprve včera, biochemický je, že těhotenství jde zjistit biochemicky z moci i z krve, ale už se dal nepotvrdi ultrazvukem, protože skončí dřív, než by na něm bylo něco vidět. Většinou říkají, že je to kvůli nejakym vývojovým vadám. Já jsem samozřejmě rada, že to nedošlo dál, když by to stejně mělo skončit, jen už to začíná být trošku ubijejici..už mi není dvacet a asi mám starý vajíčka nebo co :D

sayast
13. pro 2018

@radullah tak to jsem mela asi v lete. 14 dnu zpozdeni,jasne pozitivni testy a najednou slabli. Hcg uz jen 10 a na utz bohuzel nic. Kolik ti je?

Strana