Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
@jennas Kdepak, až v září 🙂.
Tak to vypadá dobře, jak je tepleji, tak se ti to snad vyhne, a teda klobouk dolů s tím sladkým! 🙂 Na kdy ti vychází termín?
Jo to různý pobolívání, píchání apod. je normální, jen to hold člověk víc řeší, taky to tak mám. Je to prostě úplně jiné po té psychické stránce, když to porovnám s tím prvním těhotenstvím. Když mi konečně skončil první trimestr a překonala jsem ten týden, kdy to minule nevyšlo, do toho byl v pořádku první ultrazvuk, tak jsem se snad poprvé začala pořádně radovat, řekla jsem to v práci apod., a co myslíš, o pár dní později jsme jeli na pohotovost, protože jsem začala krvácet. Takže už jen čekám a doufám a potichoučku se raduju z každého týdne, co se přehoupne 🙏.
@jennas je, zadarilo se, to mám radost 😊 držím pěsti, aby to tentokrát bylo do zdárného konce 🍀🍀🍀 a obavy jsou normální, člověk bude furt srovnávat. Já si pořádně oddychla až po 24.tt, po druhém screeningu. Do té doby byly 4 týdny mezi kontrolami pekelně dlouhé 😂 vydrž, bude to dobré! 💪
@aliishaa ty jo...nj jsou to nervy...me gynekolozka trosku uklidnovala, kdyz jsem ji volala, pac jsem ze // misto radosti hned panikarila....ze je to normalni,ze mam strach po ZP,ale ze se malokdy opakuje a ze ted jsou dobry min potratovy mesice😉 ty jo tak jeste ze to nic nebylo...hele prvni tehu v 5tt ta antibiotika a nemocnice,takze presne,strach z kazde kontroly az do druheho screeningu,pak uz to preslo...u druheho jsem se zase nebala vubec a z niceho nic bum...tak ted se zas budu klepat,ale je lepsi ze mam malou a moc na to nestiham myslet...tak super,zari uz je za rohem skoro😀 a co cekate,vis?no kdyby to dobre dopadlo tak termin kolem mych narozenin v lednu😀ale zatim se neraduju,nikdo o tom nevi a do 1.screeningu vedet nebude...beru to fakt s pokorou...
@jennas Máme to podobné, u druhého těhu jsem si žádné problémy nepřipouštěla a byla happy jak dva grepy a pak konec. Teď napůl vystresovaná až do toho prvního screeningu, radši jsem se na to moc neupínala, a když jsme to konečně dotáhli, tak to krvácení - to bylo asi nejhorších pár týdnů, protože už mi přestaly nevolnosti, ale ještě jsem necítila pohyby, takže žádná "kontrola" z mojí strany, a dr. mě objednala až za ten měsíc, protože i kdyby to znamenalo začínající potrat, tak by prý nemohla nic dělat. Ale je fakt, že s malou na to člověk tolik nemyslí ;). Bude to druhá holčička ❤. Budu na tebe moc myslet. Co vůbec práce, vracíš se?
@aliishaa jeeee tak holcicky jsou drzaci,to uz doklepete💋💋jj 1.8.nastupuju...ale rekla jsem ji narovinu ze chceme druhe a ze nevim jestli se povede za rok nebo za dva mesice...tak rekla ze s tim pocita...normalne bych nastoupila,uvidime jak to pujde...snad to bude dobry a dopracujeme se taky k prvnimu screeningu...na kontrolu jdu v 8tt teda a pak bych ji chtela donutit za dalsich 14dni pred odjezdem na dovcu...tak uvidime co uvidime😀
@jennas no tak to víš přesně o čem je řeč,je to masakr když ta hlavičky dole slitne tak rychle ta bolest by mě donutila snad k čemukoliv 🤣určitě to už vyjde,musíš věřit,ale moc se v tom nepitvat jinak se zblaznis
@saminomimino jj presne,hlavne ja byla v poloze ze jsem skoro stala zaprena o ty nohy a vsechno jsem to videla, bez skalpelu by to neslo asi..a kdyz pak manzel vypravel ze to bylo jako jatka😂😂moc peknej zážitek...jj neresim to,jsem v zacatku,samozrejme si mimi moc prejeme,ale co se ma stat se stane,ted v zacatku to nejde ovlivnit...uvidime jak kontroly...ale je to poprve co nemam na zacatku zadny zanet mocaku nebo mykozu,tak verim🙏tak at vam dela chlapecek jen samou radost,je to krasne 5 deti...ja teda pomyslim max na 3😀ale je krasne mit velkou rodinu...
@aliishaa já to měla teď stejně,překonal se TT kdy sem o malé přišla,ulevilo se mi a dva týdny na to že mě lila krev jak z vola,ale dopadlo to dobře ale bylo to strašné
@saminomimino Hlavně, že to dobře dopadlo! Těch 9 měsíců dokáže být pěkně dlouhých. Njn, strach o ty prcky budeme mít už vždycky, ať jsou v bříšku, nebo mimo ❤.
Ahoj holky, já začínám 10tt, příští týden bude kontrola, přesně v té době se to před rokem posejřilo, tak se modlím ke všem svatým, aby to tentokrát bylo v pořádku. Je mi furt blbě, nemůžu pořádně nic pít a to co jsem schopna pozřít se den ode dne mění. Už se těším, až to přejde.
Mám radost, jak to tady krásně všem vychází 🙂
@radullah držím vše co mám já měla 10tt taky zlomový ale když jsem tam šla na kontrolu v 11tt nebála jsem se,nic jsem negativního necítila,ale tenkrát když to nedopadlo jsem v den kontroly věděla že je něco špatně,držím palce!!
@saminomimino take jsem zazila kdyz jsem partnerovi volala ze jsem tehotna jeho prvni slova at zjistim kolik stoji potrat :( nakonec jsem si miminko vaplakala a nakonec v 10 tt take netlouklo srdicko a vlatne jsem to vstrebavala sama protoze partner mimi nechtel a v rodine to taky nejak neresili takze chapu jak se asi citite je to par let a toto pisu tak tu bulim :( drzte se
Tak holky dnes 7+0 a bublinka ma 10mm a srdicko bije...❤❤❤tak snad to takhle vydrzi,malem jsem samozřejmě na gyndu nedosla,jak mi bylo nervama zle...uz je lip...jen me trochu prekvapilo ze tedy mam hlasit a papirove budu mit 5te tehotenstvi,ze ta dve prokazana biochemka se počítají..tak to zni strasne...ale jinak mi vyhovela s kontrolou za 14 dni pred dovcou tak jsem rada🙏
@jennas no super,moc držím palečky aby šlo vše dobře i dál!
@janawaes to zní hrozně,zůstat na to vše ještě sama a celkově přístup partnera,hrůza,děkuji nicméně u mě už je to rok a dnes už mám na světě 14dni syna 😍
@jennas tak jak valcite???
@saminomimino ahoooj...tak uz mam prukazku a v 11+2 bylo vse v pohode😀ted v patek mame prvni genetiku tak 🙏🙏🙏 aby bylo vse v poradku a pak uz se snad zacnu i trochu radovat a reknem to rodine...a co ty s prceckem,je hodnej😀
@jennas to jsou super zprávy,moc ti to přeju😍no zase to letí,malý už bude mít dva měsíce,noci super,dny náročnější ale dnes je třeba milionovej
@saminomimino moc dekuju..no ten je krasnej mysacek❤❤❤ tak at mu to vydrzi a je hodnounkej i dal🙏jinak me je krasne jako s malou,zadne nevolnosti,vyzehlena plet..kdyby mi nenarostlo trochu brisko(rapidne vic nez pri prvnim🙂 a obcas v nem nepopichlo ani nevim ze jsem tehotna...tak snad to uz bude jen dobry a tipuju drzaka holcicku...😀hlavne at je ten screening v poradku
@saminomimino ten sibalsky výraz 😍
@jennas děkujeme 😘já u sebe taky typovala holku po tom vše co se mi teď v tehu dělo a prd,tvrdackej chlap ,takže nikdy nevíš 😉jj já tehu miluju,krásné pleti,nemastí se vlasy,žádný výkyvy nálad ,prostě super
@lazuli35 no jee,moc gratuluji,co porod?na kojení mám jedinou radu,kojit kojit a kojit klidně po půl hodině a mléka bude až na půdu 😄
@lazuli35 Joo,ksichtiky umí,vždycky mě úplně odrovna a vše odpuštěno 🤩🤩😍
@saminomimino ona ale u toho hned usíná a nesaje, jen si dudla. Bradavky jsem měla totálně rozdrbane do krve, takže jsem prikladat nemohla ted tři dny a už fakt nevím. Budu muset asi kontaktovat nějakou LP.
Porod náročný, zakončený vexem. Ale dalo se to. Spíš že malá má otok na hlavě a ještě musíme absolvovat utz mozku kvůli toho. Snad bude vše ok, jsem z toho nervózní.

@aliishaa moc dekuji,snad uz to vyjde..jak bych si to taaaak přála..pozitivne myslet...je to poprve co zezacatku nemam zanet mocaku,zatim,klep klep...fakt se snazim,hodne piju,nejim uz 3 tydny sladke abych nemela mykozu...akorat me uz asi od 5dpo poboliva trochu podbrisek,denne,ale malo,pry je to normalni,tak snad🙏🙏dny do kontroly se vlecou to je hruza..a co ty??ty uz mas porozeno neee?😀❤