icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

pejskyne
22. črc 2018

A taky tam mělo být vykecá, ne vylévá, ha ha

lazuli35
22. črc 2018

@pejskyne skvělá zpráva!!! 😊 Moc ti přeji, aby bylo vše v pořádku až do zdárného konce a mrně se drželo ✊😘

guinea
22. črc 2018

@pejskyne To je úžasná zpráva!!! Ale jak to plánuješ před mužem tajit celé 3 měsíce? Ty nemíváš žádné příznaky, ani únavu a ospalost??

elennka
22. črc 2018

@pejskyne budu držet palečky..

pejskyne
22. črc 2018

@guinea No uvidím, jak mi to půjde 🙂. Unavenější bývám, ale vzhledem k tomu, jak jsou momentálně prcci akční, tak jsem celkem vyřízená tak pět dnů v týdnu, takže to pozorovatelné asi nebude. Už jsem začala spřádat bláznivé plány, jak ho potom se zavázanýma očima odvezu taxíkem na screening. Má svátek přibližně v době, na kterou to vychází, takže by to bylo celkem cool, si myslím. Akorát nevím, jestli někdy během té doby předstírat menstruaci. Ne že by mi hlídal cyklus, ale že už jsem ji tak dlouho neměla, by ho napadnout mohlo. Ale je to pro mě na hraně, protože mu nechci vyloženě lhát. Ale to jsou zatím všechno jenom takové teorie, až jestli z toho fakt bude opravdové těhotenství

rituska88
24. črc 2018

@pejskyne Jůů 🙂 Moc držím pěsti! My jsme se dnes vrátili z dovolené a manžel pořád nic neví. Byla jsem si dnes koupit další test - o tom ví, ale ještě jsem si ho nedělala. Pořád se mě ptá, jestli už jsem ,,to" dostala, tak říkám, že ne, ale netuší, že už jsem si dělala dva testy a že oba byly pozitivní. Příští týden chci zajít k doktorovi, asi až pak bych to manželovi řekla, až to budu mít potvrzené. Taky jsem nejdřív přemýšlela o tom, že MS ,,nafinguju", ale já neumím vůbec lhát 🙂

saminomimino
autor
24. črc 2018

@pejskyne no to je super,vypadá to velmi nadějně,jsem nervozní za tebe,moc držím palce!

pejskyne
25. črc 2018

@saminomimino Děkuju!

@rituska88 No manžel ti to teda hlídá, ten se té informace dohrabe 🙂. Držím palce k doktorovi, já se chystám až tak v 8. týdnu, aby bylo pořádně něco vidět, ale ty musíš dřív, abys mohla rychle řešit tu práci, to je jasné

lazuli35
25. črc 2018

Ahoj holky! Všem co se jim zadařilo, držím dál pěsti! 😊 A já se hlásím s info o MS. Dnes to začalo, zatím teda slabší, ale třeba to ještě přijde. Tak snad bude průběh normální a po se začneme zase snažit. Vlastně jsme už trochu začali, neb manžel mi udělal překvápko a objednal víkend na Vysočině v době, kdy mají padat perseidy 😍 těším se, dlouho jsme takhle sami nikde nebyli.

saminomimino
autor
25. črc 2018

@lazuli35 gratuluji k MS a v perseidech se bude báječně vyrábět budoucí potomek 🙂 a kdy že to padají?

saminomimino
autor
25. črc 2018

@lazuli35 já měla první den,nic moc,druhý tak jako už víc a pak to jelo 4 -5 dní dost,pak jen špinění,ale u mě hraje asi ještě roli ta blbá cysta,tak se mi to natáhlo

lazuli35
25. črc 2018

@saminomimino díky! A co cysta? Už se ti to nějak hnulo k lepšímu? Dnes taky nic moc, doufám, že to nebude nějaký masakr, protože v pátek jedeme vlakem na víkend k mamce a ještě k tomu ta vedra... Nebudu se moct ani koupat. Ale mám radost! Po se mám objednat k dr., tak snad bude vše v pořádku. Perseidy mají padat ten víkend 11.8., ale je to více dní, to určitě. No už se moc těšíme 😊

saminomimino
autor
25. črc 2018

@lazuli35 cysta se po první MS zmenšila,u dr jsem byla den před MS a 12 dní na to znova na kontrole a zmenšila se o 7mm,no pořád je velká 4cm,ale i tak jsem ráda,že se hlavně nezvětšuje,operace se tudíž odkládá,min o 3 měsíce ,ale jde o nejbanálnější cystu,folikulární plná pouze vody,ale dkdyby vyječník utlačovala dlouho mohu o něj přijít,každopdáně nevím zda díky ní funguju jak mám,ovulační bolest byla už 10 DC,docela dost,ale nebylo to jak jsem zvyklá,tak nevím zda ovulace proběhla jak měla,nicméně snad to aspoň zpustí MS a tím pádem o kus blíže zániku cysty,snad,MS čekám tudíž už kolem 22 dne cyklu někdy ted o víkendu,no čert ví co bude ☹

guinea
25. črc 2018

@saminomimino ahojky, kamarádce zmizela cysta po Gynexu, už byla objednaná na zákrok ale dala těm kapkám šanci, a jak byl doktor před zákrokem vykulenej, že není co operovat!

rituska88
25. črc 2018

@pejskyne Tak manžel už to ví, ale shodli jsme se na tom, že zatím nebudeme nikomu dalšímu nic říkat. Ráno mě budil se slovy: ,,Dělej, běž čůrat" 😀 Byl strašně zvědavej. Tak jsem mu pak ukázala pozitivní test a přiznala se, že já už to vím 6 dní, jen jsem mu to nechtěla říkat hned. Už jsem i volala doktorovi a jdu tam v pondělí po práci. Tak teď zas máme hrozné nervy aby tentokrát bylo všechno v pořádku, hrozně se bojím, aby to zas nedopadlo špatně, tak si ani nepřipouštím zatím žádnou radost, je to takové divné...

saminomimino
autor
25. črc 2018

@guinea díky,uvidím jak se srovnám,operaci neplánuji určitě,koukala jsem že kdyby bylo nejhlř tak v olmiku to odsávají v reprodukčním centru

lazuli35
26. črc 2018

@saminomimino držím moc pěsti, ať to dopadne dobře 😉
@rituska88 😁 chlapi jaou děsní zvědavci. Uvidíš v pondělí, co ti řekne dr. 😉

guinea
26. črc 2018

Holky, jaký je váš názor na "čekací dobu" po revizi? Moje doktorka mi řekla, abych si dala po šestinedělí 2-3 měsíce "voraz" na regeneraci, to samé se většinou píše v článcích o revizi - jak se pak ta seříznutá sliznice musí zregenerovat. Ale vím, že hodně z vás nečeká, i moje porodní asistentka mi řekla, ať jdem klidně hned po tom šestinedělí na další pokus, že si tělo samo poradí. Tak jsem na vážkách. Nechci nic uspěchat, ale ani se mi nechce moc čekat. Jednak z důvodu věku, a pak, aby nebyli sourozenci až tak moc daleko od sebe (což už stejně budou, ale když mi synáček do skoro 3 let nespal a já byla totálně vyčerpaná, tak jsem ani neměla nervy to zkoušet)...

Vím, že se budu muset rozhodnout sama, ale vaše názory mě zajímají.

snezenka123
26. črc 2018

@guinea byla jsem po potratu tabletami(plod se nevyvíjel)v 7+0 tt...a po jedné proběhlé ms a po šestinedělí jsem otěhu a jsem nyní ve 24tt❤
pila jsem kontryhel a zobala listovku, zadařilo se hned😉

saminomimino
autor
26. črc 2018

@guinea mám to samé dilema,mě doktorka řekla měsíc dva stačí,chtěli jsme hned po první MS ale cysta mi zkomplikovala situaci,čekám druhou MS ovu byla,ale nevím zda to nebylo jen "jako" pač s tou cystou to nemusí být ovulace jak má,každopádně už tomu necháváme volný průběh,jsem po šestinedělí i po první ms

elennka
26. črc 2018

My se přestaneme chránit po šestinedělí, a uvidí se.. Přístí týden mě čeká hematologie a další týden imunologie, a z genetiky asi budeme čekat do září +- na výsledky..
Jinak pěkný večer.. chodím už do práce, tak jsem unavená, do toho manžel na nervy ohledně hledání peněz a financí, tak je to takové hodně veselé...

andelka
26. črc 2018

@guinea no,my čekali 3 měsíce,snažit jsme se začali po 3 ms. Přišlo mi že tělo už je zregenerovane,hormony v klidu a i psychicky jsem na tom byla mnohem líp než po měsíci,měsíci a půl. Povedlo se hned první měsíc. Po revizi bych počkala. Po sp má začátku těhotenství ne asi,to bych do toho šla hned po šestinedělí a první nebo druhé ms.

rituska88
26. črc 2018

@andelka Jůů, moc gratuluji! Byly jsme spolu původně v červnovkách a myslela jsem na Tebe, jestli už se zase snažíte a teď koukám, že už se i podařilo 🙂 Hezké těhotenství přeju!

lazuli35
26. črc 2018

@saminomimino u tebe je to zkomplikováno cystou, takže podle situace.
@guinea mi říkal můj dr. i v nemocnici, že můžeme hned po první ms. Váhala jsem ještě až po šestinedělí, ale přijde mi to zbytečné. Ms mi začala včera a dnes je to pět týdnů od revize. Takže si myslím, že po ms to bude jako po šestinedělí, vyřešilo se to samo. Ale i kdyby přišla ms dřív, asi bych nijak nečekala, pokud by nebyl jiný problém. Na kontrolu se mám objednat po téhle ms, takže tam se ještě uvidí. Ale pokud bude vše fyzicky ok, nečekame na nic 😊 taky už nejsem nejmladší a dítě chceme pořád. Psychicky jsem se z toho docela otřepala, nedělá mi dobře akorát moc vidět těhotné a bavit se o tom. Jinak cajk 😉

andelka
26. črc 2018

@rituska88 děkuju moc. Obavy mám pořád. TP mám zrovna přesně v ty dny kdy jsem potratila. Ale možná to tak má být.

saminomimino
autor
27. črc 2018

Zdravím dámy,hlásím druhou MS,sice 21 den cyklu,ale dorazila,počítala jsme tedy až zítra,dle toho kdy jsem pozorovala ovulaci,ta byla právě brzy 10DC mývám ji 12-14 dc,nicméně asi jakštakš funguji i přes tu hnusnou cystu,doufám že se zase změnší a že mi cyklus nerozhází ještě víc respektive nezkrátí,ale všude čtu že spíše cysta cyklus prodlužuje,nebo je absence MS úplně,tak asi mohu být ráda,že snad tělo těmito rychlo cykly defacto bojuje proti cystě a snaží s ji vyplavit

radullah
28. črc 2018

Ahoj holky, tak u mě se dnes rozdíždí první porevizní ms. Měla jsem i pěkně bolestivou ovulaci cca 16 dní zpět. Takže huráá, tělo funguje. 🙂 Jinak u nás se snažení konat nebude, už jsem se tu dříve zmiňovala, že doma špatný, manžel přišel s tím, že mě už asi nemá rád. Po 11 letech bohužel podpásovka, týden na to se přiznal k nevěře. Nejhorší je, že byla v době, kdy jsem ty naše dva andílky čekala...říkám si, jestli nezasáhla nějaká vyšší síla a oni neodešli právě proto. Jediný, kdo mě drží pohromadě je teď moje malá dcerka. Takže sbírám síly, vyhrála jsem 3 měsíce zdarma ve fitku, tak se dávám do kupy, aby se mi zvedlo moje - teď hodně pošramocené - sebevědomí a život jde dál.

saminomimino
autor
28. črc 2018

@radullah no paráda,aspoň že funguješ,u mě je to nopaka,sice funguje,ale ta cysta mě trápí a škodí,takže snažení moc nejde,mrzí mě jsi na tom takto,s mužem tedy jdete d sebe?Nebo to slepíte?

lazuli35
28. črc 2018

@radullah ach jo, to mě mrzí, jak to u vás teď je ... Snad to nějak vyřešite ke spokojenosti obou.
Ale fajn, že po fyzické stránce funguješ 😊 teď to nějak strávit psychicky.
@saminomimino tělo bojuje!!! 👍

guinea
28. črc 2018

@radullah To mě moc mrzí! Jak se cítíš? Vy jste spolu od tvých 19 let?

Strana