icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

guinea
28. črc 2018

Holky můžete mi poradit nějaké koupaliště v Praze nebo okolí (Praha- východ), kde je pěkné brouzdaliště pro děti, a nebudu tam za blázna, když nebudu v plavkách? Chci si nechat šaty a jen chodit ve vodě třeba max. do půl lýtek, jestli to půjde... Po revizi jsem krátce, a opravdu si nechci brát vložku do plavek ☹ (A předpokládám, že v šestinedělí by se tampony používat neměly..)

saminomimino
autor
29. črc 2018

@lazuli35 no snad jo,první MS celkem šla,ale teď je silná jak pra...e,až mi to nepříjde normální,všude čtu že při cystě spíše slabá MS,méně často silná,ale až tak mě docela vyděsilo...

lazuli35
29. črc 2018

@saminomimino tak si zajdi k doktorovi, raději. Nebo máš jít někdy teď na kontrolu?

snezenka123
29. črc 2018

@saminomimino nevím jak je to při cystě, ale mě můj gyndař řekl, že po potratu to trvá cca i ty tři měsíce, než naskočí normální ms...že je v normě, když je slabá nebo napokap silná, prostě může být úplně jiná, než na co je ženská zvyklá..já měla první popotratovou ms taky divokou...trvala skoro 14 dní..nejdřív špinění, potom slabé krvácení, furt mě bolelo břicho, a až poslední 4 dny silného krvácení...a pak hned těhu...Uvidíš, jak se to bude vyvíjet, za den, dva..

radullah
29. črc 2018

@guinea jo jo, od mych 19..manzel je jeste o rok mladsi. Svoji jsme 3 roky. Ja jsem neco takoveho cekala, protoze jsem jeho druha sexualni partnerka v zivote..ale ze si vybere tu nejvic nejblbejsi dobu, to jsem od nej teda necekala.
Nebudu ho omlouvat, davam mu to momentalne pekne "sezrat", ale zjistil, ze slo o chvilkove o poblazneni od svobodne bezdetne..hned ji poslal k sipku, dokonce se sam ke vsemu priznal a ted se hodne sebezpytuje. Myslim, ze po tom, co jsme spolu vsechno zazili to jeste zkusime slepit.

radullah
29. črc 2018

@saminomimino tyjo ja to mam zase silene slaby. Prijde mi, ze dnes konec a to jsem to vcera dostala. A i tak to bylo jen na malou intimku. Ale kamaradka s cystou taky krvacela hodne...mela kvuli ni zpozdeni, ale jak to pry prislo, bylo to maso

radullah
29. črc 2018

@guinea v Praze bohuzel neporadim, ale co se tyka koupani, tak taky dodrzuju (pristi tyden huraa konec) a na koupaliste chodime. Ja jsem v kratkych satech, nebo krataskach a jen se brouzdam..ale mam tam s sebou malou dcerku noo

guinea
29. črc 2018

@radullah No tak jsem to myslela, kvůli mému tříletému synkovi že bych tam šla... sama bych asi opravdu byla jak blázen 😏

guinea
29. črc 2018

@radullah to je dobře, zkuste to! Znám i páry, které spolu opravdu vydržely, i když se daly dohromady navážno ještě před dvacítkou.

elennka
29. črc 2018

@saminomimino pokud odchází cysta, počítat se silnou. Mě když dvakrát odcházela s MS, tak jsem byla jak prutokáč..

saminomimino
autor
29. črc 2018

@snezenka123 jenže já mám už druhou MS a první byla vcelku v normě,oproti tomuto,ale vypadá to že zvýšený příjem vit C a E plus kontryhle dělá zázraky,už to začíná být snesitelnější,uvidíme co zítra,jinak jsem počítala s tím že to bude po potratu asi divočina,plus ta cysta,ale od doktorů moc info nemám,nebo se rozchází

saminomimino
autor
29. črc 2018

@lazuli35 vypadá to že vitamíny dělají své,trošku to zesláblo,kontrolu mám hned po MS,tak uvidím

saminomimino
autor
29. črc 2018

@radullah já právě zpoždění nemám ,naopak přišla o den dřív.Hele uvidíš,může se to ještě rozjet,mě první MS první den skoro nic,druhý den najížděla a pak to začlo v plné parádě

snezenka123
30. črc 2018

@saminomimino však jsem psala, že mě můj dr. říkal, že to trvá i tři měsíce, než se dá ms do normálu..že jednou může být taková, podruhé zase jiná..vlastně mi doporučil se snažit o mimčo, až bude moje ms normální..jako důkaz toho, že je všechno ok🙂 no, ale já ji měla skoro 14 dní, navíc byla teda úplně nenormální, a přesto jsem po ní otěhu..ale je pravda, že s komplikacemi...krvácela jsem už týden před termínem ms...a ještě i týden po termínu ms a i s nasazeným utrošem...

saminomimino
autor
30. črc 2018

@snezenka123 jasně 🙂 však já to beru že tělo je z toho mimo,jenže myslím že u mě hraje roli spíše ta cysta,po tomhle průtokáči jsem fakt zvědavá co to s tou ludrou udělalo 😀 snad mi MS skončí ještě v tomto týdnu a budu moc na ultrazvuk,zítra mi příjde gynex,tak uvidím co to semnou napáchá,zatím zobu jen půl apatiky 😀 kyselinu listovou,probiotika a na cystu B1 na zmírnění krvácení Ečko,no a bylo mi na cystu porazen propolis,to je prý vůbec zázrak i na neplodnost a otěhotnění vůbec,tak to taky prubnu,chci se zbavit hlavně té cysty a začít normálně fungovat

saminomimino
autor
31. črc 2018

Zdravím dámy,co nového?Jak snášíte vedra?já milovník tropů nejsem,navíc pracuji venku takže muka 😀 aspoň že se umoudřila MS,už včera 4 den rapidně zeslábla,dnes se s ní pomale ale jistě loučím,snad zítra už definitivně udělám pápá,nevím zda to fakt zabralo ale na radu jsme si na zmírnění krvácení lupla vitamín E,koňskou dávku a skutečně se to zmírnilo včetně bolestí,plus kontryhel,ale ten piju už 6 týdnů tak jsme si akorát dělala více šálků denně,tak třeba někomu taky tip pomůže,dnes mi došel gynex tak jdu rozpouštět cystu a přivolávat ovulaci 😀

lazuli35
31. črc 2018

@saminomimino ahoj! Tak to je fajn, že MS ustupuje 😊 práci venku ti teda nezávidím, ale já to nemám o nic moc lepší, dělám v laborce bez klimy a ještě si tam topime při syntézách a nelufuje nám to tam, takže taky trpím 😫
Jinak moje MS dnes definitivně skončila a byla normální. Teď se mám objednat ke gynekologovi na kontrolu, tak se uvidí,ale snad bude vše ok. Těším se na nové snažení 😁

saminomimino
autor
31. črc 2018

@lazuli35 já jsem venku ráda,dělám ve spotovně rekreačním areálu co je třeba,včetně ubytování,ale především farmářská práce a koní,koně máme i doma,takže mám překonáváno 😀 ale mám to v místě bydliště a svoji práci mám ráda,navíc mi umožnuje flexibilitu zkrz mé 4 děti,což je velké plus.Super a malá gratulka k normální MS,já když vezmu okolnosti kolem a kolem tak mám MS vlastně taky relativně oka,chodí,až na sílu prvních 2 dní už končí víceméně v termínu klasické MS,dnes došly kapky gynex tak snad zázrak pomůže a snad stihnu i druhou kontrolu cysty v tomto týdnu a doufám a modlím se že se aspoň zmenšila a snažení bude i tak když bude ovu

lazuli35
1. srp 2018

@saminomimino snad gynex pomůže, to jsem zvědavá, jak to ovlivní. Jinak kontryhel jsem pila dávno na srovnání ms a proti bolestem a akorát mi prodloužil cyklus, zbytečně, a bolesti se nedostavily první den, ale asi až třetí, za to v mnohem větší míře. Tak jsem s ním přestala. Teď jsem ho vzala na milost po revizi, ale ten den, kdy jsem jej pila, jsem měla největší bolesti. Nevím, jestli to byla jen blbá náhoda, ale zas jsem ho vysadila, raději. Ale každý je jiný, na každého působí jinak.

saminomimino
autor
1. srp 2018

@lazuli35 na každou to bude asi působyt odlišně,já kontryhle taky na srovnání cyklu nemůžu,ale po revizi ho piju právě na sliznici a tam asi zbaral,pač tuhle MS ze mě šli fakt kusy sliznice(omlouvám se za detaily)takže v tomto směru zřejmě funguju,ale brzy ho vysadím,ať se nervu kde čím,na gynex obecně bud chvála občas že nezabral,ale nikde neublížil,tak snad to bude tak i u mě,na ty cysty si ho chválí a i na početí je dobrý

elennka
1. srp 2018

Ja jeste.na.ms cekam, prozatim.zadny pms.. Tak uvidim...

saminomimino
autor
1. srp 2018

@elennka mě teda pms vůbec nenaskočili ani při první ani při druhé ms a to na pms spíše trpím

lazuli35
1. srp 2018

@saminomimino tak to je taky další dobrá zpráva, ne? Zbavit se pms 👍😉

janadora
1. srp 2018

Ahoj. Zitra budu 7 tydnu po revizi. Ms nikde, resp pred 3 tydny jsem dva dny lehce krvacela, ale podle gyndare to ms nebyla. Navic pri kontrole rekl, ze mam porad moc vysokou sliznici ( po dvou revizich??) a ze 5. den ms chce udelaz UZ. Zatim nemam ani jeden priznak, ue by menses mel dojit. Uz me napadlo, jestli mi nehrozi dalsi revize ☹

saminomimino
autor
1. srp 2018

@janadora Ahoj,může se s tát že se stím tělo rovná déle,četla jsem i o holkách co jim došla po 10 a více týdnech,ale jak můžeš mít vysokou sliznici když při revizi že vše vybírá kyretou,tedy se s dělohy seškrábne úplně vše,pokud si podstoupila dvě revize je snad nemožné mít narostlou sliznici,tedy dle mého ti už dorostl s hormonů,jak má a ovuluješ nebo si ovulovala a měla by MS dojít co bys mrkla okem,příznaky nemusí být já neměl ani jeden a MS najednou byla

saminomimino
autor
1. srp 2018

@lazuli35 no nevím 😀 já si vždy dle bolístek a psychostavů přesně poznala fázy cyklu a pms jsem měla jak kdy,ale obvykle v lehčí míře,byla jasnou součástí toho co bude a co příjde,jeho absenci ted spíše považuje za abnormalitu svého cyklu,nevím co kdy jak bude a co čekat

lazuli35
1. srp 2018

@saminomimino časem si zvykneš 😉

saminomimino
autor
1. srp 2018

@lazuli35 no nevím 😀

rituska88
1. srp 2018

Holky, tak v pondělí jsem byla na gyndě. Těhotenství potvrzeno, ale zatím je to malé, takže mám přijít příští týden ve středu na potvrzení srdíčka. Jenže já se zas vůbec necítím těhotně...Bolely mě prsa a píchalo v podbřišku, ale pak to nějak ustalo a tak mám strach, že je to špatné znamení... Jsem úplně vyřízená, pořád nad tím přemýšlím pořád se pozoruju, představuju si, co bude, když to zas nedopadne...Normálně začínám přemýšlet i o psychologovi, jsem úplně blbá asi, úplně mě paralyzuje strach a myšlenky na všechno možné ☹

lazuli35
2. srp 2018

@rituska88 jé, potichoucku gratuluji 😊 no, je to těžké. Ale ber to tak, že ty to nijak neovlivnis, pokud se najednou přestane vyvíjet, takže nemá cenu se stresovat. Chovej se v rámci možností jako těhotná, víc udělat nemůžeš. A pokud by ti to pomohlo, tak si zajdi na nějaké sezení s psychologem, třeba se uklidnis 😉 uvidíš, že bude vše v pořádku držím pěsti!!!!

Strana