Červen - začátek snažení, kdo se přidá?
Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....
@moncaka s Terezkou jsem si taky říkala: ,,Proboha, kdy se to mohlo stát?" 😀 Držím palce!
@moncicak.as tak já furt nic, ale jsem v očekávání, ale ne mimča, ale MS 😀
@d.h.86 gratulace prckovi!
Ahoj holky taze se pridam k dalsim do pristiho mesice na snazeni ms dosla sice den mela spozdeni ale prisla chjooo:(
@maxi.smile cha, ja uz chrnela dve hodky 😀 Vyhoda zlamane hnaty, clovek nic nemusi
ahojky holky jinak teda nevim uplne presne ale ja patrim do snazilek v pondeli si budu delat prvni test protoze s pritelem mame vyroci tak bych mu to chtela dat jako darecek...dokonce sem si dneska koupila krasny dupacky s tim ze mu je damk tomu.....moc si preju aby to vyslo....
Ahoj holky,můžu se k vám přidat?S manželem jsme se začali snažit o mimi.Tento měsíc jsem si myslela,že už to vyšlo,ale bohužel jsem to dneska dostala ☹Tak hurá do dalšího měsíce a doufám,že teď už to vyjde 😉
Dobry vecer... 😉
Ty filmy jsou stejne nejlepsiiii!!! 😉 no mozna Twilight vede... 😀
Dnesni den jsem naprosto cely proflakala a jak mi bylo fajn 😉 jeste jsme pak s manzou shledli Pravidla mostarny,taky pekny film 😉
@martinka87 - Pravidla moštárny se mi líbily taky, moc pěkný film.
Jinak u nás taky lilo celý den, tak byl prcek chvíli doma, chvíli u tety a chvíli u dědy, aby se nenudil. Ještěže bydlí všichni blízko. Večer jsme byli zapíjet chlapečka, co se narodil kamarádovi, tak jsem teď pěkně v náladě 🙂 . A vítám nové snažilky 😉.
@svija jj,pekne to bylo!! 😉
To je fakt super,ze bydli blizko... U nas taky cely den leje,ach joooo ☹((
Ahoj snažilky,také bych se ráda přidala..snažíme se tedy až od července 😉 a mám dvou denní zpoždění. Že by to vyšlo na poprvé-moc nevěřím, ale zítra se uvidí-zkusím test. 🙂
Už jedno dítko mám, synovi budou 4 roky.
Přeji všem, ať se brzy zadaří // 🙂

@moncaka 🙂 tehu to treba bude..... mas velky sance. Hlavne, pokud by te bolel ten vajecnim, davej bacha, aby to kdyztak nebylo mimodelozko....