Červen - začátek snažení, kdo se přidá?
Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....
nejhorsi je ze clovek se boji porad a dokud nebudu ve stredu u toho doktora budu nervozni o to vic..no prave ted se valim a premyslim co udelat rychliho teplyho k veceri.
Dneska mě dost chytla záda, asi se zase rozjíždí jedna z mých peripetií, tak jen doufám, že se z toho brzy vykřešu 😖
1DC
Holky, vy snad všichni snažílkujete 😀 Ale to je dobře, jen ať jste brzy v těhulkách 😉
@jituska86 Heled, moje mamina tahala do 8.měsíce normálně palety na krámě, zvedala bedny s flaškama a bráchovi je 10, nepotratila a nijak ponamenanej brácha nejni, takže to bude v poho 😉
@moncaka Já se snažim ted tak maximálně se psychicky připravit na večerní až noční žehlení 😀 😀 😀
@moncicak.as tak to já se nadlábla, a teď ležím, protože mě ta záda fakt berou a tak nějak tuším, že snad i brzy usnu 😀
@jituska86 bát se už budeš pořád, pak aby už byl konec 1.trimestru, pak 3. a pak aby dopadl porod a pak pořád ..
@malinka_02 jj, to potvrzuju, klukovi je 2 a půl a mám strach furt, jak je trochu nemocnej, jak má někde pupínek, to, že nebyl beze mě ještě jedinou noc ani nepočítám 😀 😀 😀
tady se fakt asi snažílkuje 😀 já jsem ve fázi těšení se na snažení aspoň, to je u mě fáze po sklamání 😉
no holky kde ste? Tak mě aspoň nasměrujte kde ste 😒
@malinka_02 ja na gauci, pohodlne to je 😀 😀 Zkus to taky, muzu doporucit 😉
@amallie 😀 myslela jsem diskusi. Já se sem v prási nedostanu a když se konečně dostanu tak tu nikdo není, už všichni otěhotněli
@malinka_02 ja jsem chodila hodne, ale ted jak je nas tu moc, tak se v diskuzi ztracim 😲
Ja bych byla pro soukromou skupinu 😉
U nas ani snazeni zatim neprobiha, mam jeste ms 😖
@malinka_02 když to by pak bylo podobný.. Já jsem jen nakukovala, ale když se nezadařilo půl roku, tak sem se taky chtěla přidat..a bála jsem se že v diskusi od ledna už se nechytím tak jsem se přidala sem..
@amallie ježiš to bylo pro tebe já to napsala sobě 😀
@malinka_02 jasne, ale ptala ses, kde jsme, tak ja pisu, ze krom gauce jeste tlacham v uzavrenych diskuzich, neb clovek pise casto osobni veci a tak
@amallie no to je jasný, já taky nemůžu kvůli prási tady moc veřejně 😎
Dobré ranko holky.... 😉
My jsme ve čtvrtek v práci popíjeli... a konečně jsem si po půl roce potykala s druhým šéfem... no, v pátek to bylo trošku divný mu tykat, ale já si zvyknu... 😉 manžílek pro mě jel ve čtvrt na jednu... 😀 a už v í jsem byla v práci...
A včera mi odjel manžílek s kolegama na chatu až někam ke Vsetínu... a já jedu s jeho mamčou, sestrou a tetou do Drážďan na nákupy... za chvíli jsou tu, tak se musím jít trošku připřavit... 😉
Mějte pěkný víkend... Pa
Dobré ránko, holky!! Počasí fakt "krásné", letošní léto nemá chybu. No nic, posnídám a jdu se podívat na trhy, jestli teda nějaké v tom dešti jsou....
Taaaak, holky, před chvílí jsem vytvořila soukromou diskuzi - Červen 2011 - pro snažilky a již těhotné. Pár loginů, kdo se tam již dostane jsem tam dala, ale všechny teda určitě ne, omlouvám se, ale není to v mých silách. To ovšem neznamená, že jsem to udělala úmyslně, aby se dotyční do diskuze nedostali!!! Jen je prostě docela pracné všechny loginy z této diskuze vyhledat. Nejlepší bude poslat žádost o přístup.
Tak budu se na vás těšit i v té soukromé diskuzi, což ovšem neznamená, že na tuto zanevřu 🙂
ÁÁÁ tak jsem vás dočetla... 😉
My jsme ve fázi snažílkování 🙂 A co holky s mini duchama-máte potvrzeno druhým testíkem? 😉
Holky, do soukromé skupiny to nepustí ani mě, jakožto zakladatelku, prý si mám sama sobě napsat, tak pokud víte, jak na to, dejte mi vědeět. Díky!
těhulky:
terioza1
jituska86 5 t.t.
maxi.smile
lilin
frapik
marcelkap
Lenkajp
michelina1
kimm88
Snažilky
amallie...........................5.DC