Červen - začátek snažení, kdo se přidá?
Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....

•
12. srp 2011Taky přeju dobré ráno. Já dneska výjimečně brzo vzhůru, vstávala jsem s manželem a dělala opět testík 😃 A malá ještě spí, takže vegáč 🙂
0
Tak jsem to aktualizovala. A nevydržela jsem a udělala si po ránu testík a byl úplně bílý. Tak jsem zklamaná a naštvaná na sebe, že jsem to nevydržela. Takhle stejně budu až do MS nervózní. A vůbec nechápu svoje tělo, co to na mě hraje s těma těhu příznakama ]-(.
těhulky:
terioza1
jituska86 5 t.t.
maxi.smile
lilin
frapik
marcelkap
Lenkajp
michelina1
kimm88
Snažilky
amallie...........................4.DC
philipa...........................4.DC
Malinka_02...................5.DC
d.h.86.............................5.DC
yesu...............................6.DC
Baibies ..........................8.DC
sluuniicko.......................8.DC
puleckovi ........................9.DC
moncaka..........................10DC
Pajinka 85.......................11.DC
brambora........................11.DC
kotatkoz.........................16. DC
rajule..............................17.DC
martinka87....................20.DC
Antana123.....................21.DC
jinka09...........................24.DC
svija................................25.DC
kive76.............................27.DC
blondatabruneta...........31DC
ameliejulliette................32.DC
luckamb........................??DC
těhulky:
terioza1
jituska86 5 t.t.
maxi.smile
lilin
frapik
marcelkap
Lenkajp
michelina1
kimm88
Snažilky
amallie...........................4.DC
philipa...........................4.DC
Malinka_02...................5.DC
d.h.86.............................5.DC
yesu...............................6.DC
Baibies ..........................8.DC
sluuniicko.......................8.DC
puleckovi ........................9.DC
moncaka..........................10DC
Pajinka 85.......................11.DC
brambora........................11.DC
kotatkoz.........................16. DC
rajule..............................17.DC
martinka87....................20.DC
Antana123.....................21.DC
jinka09...........................24.DC
svija................................25.DC
kive76.............................27.DC
blondatabruneta...........31DC
ameliejulliette................32.DC
luckamb........................??DC
@malinka_02 to jsem dělala u prvního taky, můj "tohleto hysterčení" nesnášel, jak říkal 😃
tak ja som dnes 31DC od normalu meska 3 dni tak uvidime vcerajsi test negativny ak do zajtra nedojde tak opet vyskusam tt
@svija ako tvrdi silente dokial nedojde MS vzdy je nadej mozno niekedy potrebuju viac casu 🙂 aj ked u niekoho menej
@svija ako tvrdi silente dokial nedojde MS vzdy je nadej mozno niekedy potrebuju viac casu 🙂 aj ked u niekoho menej
@svija - tady máš tabulku s nárůstem hcg, fakt nemá u někoho smysl testovat příliš brzy:
http://www.ivtimuno.com/informacni-servis/21-hc...
😉
Hlavu si nelam, co se má stát, stane se 🙂
http://www.ivtimuno.com/informacni-servis/21-hc...
😉
Hlavu si nelam, co se má stát, stane se 🙂
@brambora20 no doufám, že po měsících marného snažení to pochopí
@purblanca já mám nějaké s proužkem comfort a vyhovují mi, lepší než s kapátkem..
Teda čumím na tu tabulku a a těhulek je tam mraky..
@purblanca já mám nějaké s proužkem comfort a vyhovují mi, lepší než s kapátkem..
Teda čumím na tu tabulku a a těhulek je tam mraky..
@svija Ahojky, a jaký test jsi si dělala. Já co jsem zkoušela, tak je fakt nejlepší MAMAtest. Na tom jsem měla už hroznou dálnici, skoro obě čárky úplně stejné. A dnes ráno jsem zkoušela jiný a na tom je sotva ta druhá čárka vidět.
Tak po zkušenostech opravdu věřím, že je mama test nejlepší. Ukáže ti to opravdu včas. 😉 😉 😉
Tak po zkušenostech opravdu věřím, že je mama test nejlepší. Ukáže ti to opravdu včas. 😉 😉 😉
@silente, @lenkajp, @maciatko248- jo jo, díky holky za podporu. Chce to trpělivost a věřím, že když se nedočkám teď, tak to klapne jindy 🙂 . A dělala jsem Mamatest.
@purblanca zajdi do lékárny a zeptej se, ani ten paralen by se nijak neměl, pokud se to dá vydržet, tak čaj (ne bylinkový), a raději zábaly, když je zle tak půl paralenu, ale radši bych to přežila bez léků, taky jsem byla hned ze začátku těhu nachlazená.. horší je kašel.. prostě v lékárně ti řeknou
@veras82 ahoj vítej, my se snažíme od ledna a taky nic.. ovu testy sem měla už 2 měsíce a tyk nepomohli, // na nich ukázkový a stejně nic..
@malinka_02 no,tak ja HA neberu od začátku července, tak v takovém klidu nejsem, mám teď teprve 2. cyklus bez HA.....tak snad ke mně příroda nebude až tak štědrá 😃
@svija nevěš hlavu, jak se psalo, dokud není ms, může to stále znamenat, že se zadařilo.....takže uvidíš, třeba je opravdu potřeba více času..
@veras82 ahoj, vítej mezi námi.
Jinak těhulek jak máku, to je hezké, jen tak dále 🙂
U nás se mamatest nedá sehnat, nechápu, ale prostě nedá, budu muset snad oběhat všechny lékárny v okolí, které znám.
Já budu tento měsíc taky čekat, jestli náhodou.......ms my ma vyjit přesně na první den dovolené u moře, tak buď nic a já si užiju dovolenou nebo ano a budu vědět, na čem jsem...tak si říkám, jestli si mám vzít s sebou na dovču i test, pro případ, že by ms nedorazila, tak že bych to tam testla.....🙂
@svija nevěš hlavu, jak se psalo, dokud není ms, může to stále znamenat, že se zadařilo.....takže uvidíš, třeba je opravdu potřeba více času..
@veras82 ahoj, vítej mezi námi.
Jinak těhulek jak máku, to je hezké, jen tak dále 🙂
U nás se mamatest nedá sehnat, nechápu, ale prostě nedá, budu muset snad oběhat všechny lékárny v okolí, které znám.
Já budu tento měsíc taky čekat, jestli náhodou.......ms my ma vyjit přesně na první den dovolené u moře, tak buď nic a já si užiju dovolenou nebo ano a budu vědět, na čem jsem...tak si říkám, jestli si mám vzít s sebou na dovču i test, pro případ, že by ms nedorazila, tak že bych to tam testla.....🙂
Ahojky holky ja se mame??? Konecne sem vas poctive precetla..
Blahopreju novym tehulkam at carky jen sili....ty jo jdu ve stredu na kontrolu a mam hrozny strach aby vsechno dopadlo dobre. dost me picha v podprisku...i kdyz tehu priznaky mam ale v praci delam v knihkupectvi obcas zvedam tezky knizky a dost se ohybam tak mam strach aby to mimcu nak nevadilo.....
Blahopreju novym tehulkam at carky jen sili....ty jo jdu ve stredu na kontrolu a mam hrozny strach aby vsechno dopadlo dobre. dost me picha v podprisku...i kdyz tehu priznaky mam ale v praci delam v knihkupectvi obcas zvedam tezky knizky a dost se ohybam tak mam strach aby to mimcu nak nevadilo.....
@moncaka no co bych teď dala i za dvojčátka když se nedqří ani jedno skor 3/4 roku..
@malinka_02 no to věřím, ale neboj, však ono se brzy určitě zadaří i to jedno 😉
Začni psát odpověď...

Odešli