Červen - začátek snažení, kdo se přidá?
Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....
Ahoj holky, mohla bych se přidat?
Očkem jsem vás postřehla už někdy v tom červnu, teď pár dnů vás dočítám a slušně se pobavím 😉
Rovnou teda říkám, že nebudu asi nejaktivnější pisatelka (navíc jsem se setkala na koni s brutálním šmíringem 😠 ), ale moc jsem se chtěla přidat, tak třeba mě vezmete.
Snažíme se od června + nějaké nedodržování "pravidel" už pár měsíců předtím. Teď jsem 7DC. Mám 3,5 letého klučinu Matyáše, který vyšel na první pokus. S mužem jsme spolu téměř 11let, z toho bez měsíce 4 roky manželé. A jsem učitelka 😀
ahoj Sylvi - mi jsme s mužem spolu taky skoro 11 let - a zamilovaná jsem do něj pořád stejně - ne li víc.....Mi máme doma skoro 3letou Elišku.... 😀
frapik - něco podobného se mi stalo taky.......a co takhle manžu něžně vzbudit v dolních partiích? Aspoň na mojeho to zabírá....... 😎
ahoj holky... jhlásím se po delší době, dočítám jen skokem hopem obrovským...
kočárek - mě se strašně líbí sourozeneckej graco, není drahej a obě děti mají phodlí, kočíky vedle sebe mě zatím moc neberou, navíc jsem ho včera viděla a starší klučina seděl jen jakoby na golfkách pro panenky, plátno trubka a nic....
kdo ted bude testovat??? já se otestovala ráno a byla celkem slušná //, tak ted doufat, že to nedostanu, páč jsem teprva 29 DC....
ještě jsem se holky chtěla zeptat... za jak dlouho myslíte že bude mít cenu test zopakovat? nebo to mám nechat být a čekat tak týden a pak k mudroj pro potvrzení??? u malé jsem běžela hned, ale to i kuli tomu že jsem měla šílenou chřipku a nevěděla zda si mužu vzít aspon paralen
přesně,po obědě tak jít spát
ale je fakt,že když jsme o víkendu doma,tak je jedno kdy,před pobědem,po obědě,kolikrát manža přijde za mnou do koupelny a tam...
jinak noční sexík taky není špatnej,už se mi párkrát stal,manža se přitulil a už jsem ho zezadu cítila,jemně mě u toho kouše do ouška a pomalu začne "funět" 😀
Holky my to tady za chvilku rozjedem jak v nějaký červený knihovně (nebo už fialový... 😉

Ale taky se budu muset odporoučet, zítra musím již od rána myslet v cizím jazyce a to celý den, tak abych byla svěží a nepletla si to trapně s češtinou 😀 😀 Zítra si česky teda nepokecám...... 😀 😀 😀