Chlapi a jejich snažení o dítě. Kdo má doma chlapa, který nebere snažení až tak vážně?
Zdravím holky,zakládám tuto diskusi a stěžovatelský koutek 😃 Berte to s rezervou 🙂 Kdo má doma chlapa,který se snaží nesnaží 😃 Čím víc chci,tím míň chce on. Proč to ti chlapi,tak mají. Chceme dítě oba,těšíme se na něj,ale manžel je spíš ten tip chlapa co si s toho moc nedělá,že nám to trvá dýl. Prostě až to přijde,tak to přijde. Proč je to s něma tak těžké a nechápou že prostě dítě se nedá udělat kdykoli během cyklu. Můj muž je úžasný,udělal by pro mě první poslední,miluje mě,bude to skvělý táta a vím že se na to strašně těší. Po 2 letech snažení chápu. Může s toho být už míň nadšený a bere to stylem,že se s toho nehroutí. Ale,vytáčí mě to. Když prostě je zrovna doba kdy by se mohlo povést nemá chuť nebo je ten sex jen jednou. Podotýkám že mu neříkám že je ten čas snažení,protože vím že to nemají rádi. Ale kur.. musí být takový sobci. Je část chlapů kteří do toho prostě budou bušit od rána do večera,a snažit se o sto šest,pak je tu část kterou mám doma já 😃 Náš sexuální život je boží,nemám si na co stěžovat 🙂Vztah ještě lepší 🙂 Ale kruci,třeba teď posledně místo do mě se udělal na mě,to nase*e 😃 Občas to tak máme jako spetření,mám to ráda,ale zrovna v době kdy by se mohlo povést to pro mě je k zešílení. Ten chlap prostě to bere spestření,ale nechápe že třeba další promarněný měsíc?? 😃 Tak holky kdo má taky takového chlapa doma nebo máte nějáké poznatky pište budu ráda 🙂 Je to psáno s nadsázkou,ale pravdivě 🙂
@jasemin26 no jsem ráda že sama nejsem :D je to s těma chlapama těžký :D
@dendasubaristka tak to souhlasím,ale bez nich by to bylo ještě těžší 😉 občas je dobre zkousnout zuby a snazit se pochopit jejich logiku😀
@jednaholkaa no to už mi říkalo ono lidí,ale teď to nevychází. Musíme to nechat náhodě. Ale jak říkáš když beru hormony mohl by se trochu snažit,svým způsobem proto něco dělám a on má jen sexovat nic víc
@jasemin26 jj to se snažím furt chápat a být tolerantní :D
@dendasubaristka To urcite, ten Clostyl je peknej driak, a navic ho dlouho brat nemuzes..
@jednaholkaa tak nevím jak to je jestli to je driak nebo tak. Já se po něm cítím super. Ale brát ho můžu 3 měsíce pak měsíc pauza a pak další 3 🙂
@dendasubaristka Možná si po 2 letech "snažení" jen chce připadat normálně. Mít to taky prochu pod kontrolou, nepodlehnout té depce, že se pomalu stává jen inseminátorem. Není sobec....nejsi trošku sobec ty? To, že mu "to" (že je vhodná doba) neříkáš slovy neznamená, že na tobě nepozná změnu, že to "nenaznačuješ" miliónem jiných způsobů. A musel by být úplně blbý, kdyby nepoznal a nevěděl že +- 14 dní od menstruace ovuluješ. Tak na něj nebuď naštvaná, třeba zrovna někde říká...ta moje je děsná, už skoro 2 roky souložíme podle kalendáře....jasně, neřekne taťko ovuluju, hopnem na to...ale když už vidím ty její rozzářené oči, dychtivý výraz a snaha dostat mě do postele se skoro nedá vydržet.....
Vidíš to jen z tvojí strany, ale ona je i ta druhá....
Ooo někdo mi mluví z duše... uplně mám teď ty stejne zážitky. Celý týde se snazim. Unaven, nechce a ja moc chci (ma byt zrovna dobry cas 😀). Dobre netlacim. Pak chce ja v sedmem nebi a on se udela na me! Noo a ted zase cekat mesic a doufat ze bude mit chut a neskonci to na me... 😀
@dendasubaristka taky mam ten samy pocit u nas. Ze to proste vyciti a pak nechce.
@bamak my ale nesoulozime podle kalendáře. Soulozime pořád ne jen v dobe ovulace. Máme sex pořád a nejen sex. Obstastnim jo i ústně několikrát za měsíc 🙂 jen v tu dobu ovulace jsem asi víc otravná než normálně. Chápu ale jak to myslíš. A chápu i ho. Vše má svojí stránku pohledu. 🙂
@estnka ne ne si děláš srandu? :D to jako fakt? :d
@bamak no a ještě k tomu že jestli ví kdy je ovulace. Nevím u něj mi přijde že má pocit že to jde kdykoli během měsíce. Protože jak jsme se minulé bavili,tak mi to tak přišlo
@dendasubaristka hmmmm, a co kdybys mu to vysvětlila? Pak by možná on zase pochopil tebe. Něco jako miláčku 26 dní v měsíci ti udělám pomyšlení-co budeš chtít a kdy a jak budeš chtít (nebo nechtít), no a ty 4 dny to bude po mém.
@bamak No,to by nechtěl tím tuplem. Zrovna v sobotu jsme se o tom trochu začali bavit ptala jsem se ho že mám teď pocit jestli to dítě chce,ikdyž na něm vidím že ho opravdu chce to se nedá přehlédnout. Ale tím že se neudělal do mě,tak jsem se ho tak zeptala a on jasně že chci proč bych nechtěl. Mu říkám,no tak mám ten pocit když je to období kdy se má povést,tak většinou moc nemáš chuť. A on mi říká že když nemá chuť tak s tím nic neudělá,co má jako dělat,jestli si myslím že to dělá schválně,mu říkam no že trošku mi to pak připadá. Asi tě nechám vždycky týden,před tím bez sexu aby si jí pak měl. Samozřejmě bylo to řečeno ve vtipu a on mi říká však to vždycky jsem týden to máš menstruaci a co bys chtěla však bylo 2x už tento týden a to mu říkám,ale po prvé to bylo ještě mimo tu šanci a po druhé ses udělal na mě. Takže on podle mě nemá vůbec potuchy o tom protož si prostě myslí že se dá kdykoli. Ještě několikrát za ty dva roky jsem mu to už říkala,že gyndařka mi třeba řekla to a to. Že prostě v tom měsíci je jen pár dnů n otěhotnění a on se vždycky naježil a že to jako na povel dělat nebude na přesně nějáký den. A hlavně po těch dvou letech už je na to strašně alergický. Ještě před dvěma měsícema jsem byla ve stádiu že jsme doma nic jiného neřešily,furt jsme brečela o ničem jiném jsem nemluvila atd. Od té doby na to začal být ůplně alergický a šlo vidět že ani ta chuť na sex moc nebyla. Teď jak už je to vyřešené a zjistěné že já mám ten problém a beru clostík,tak je to asi 3týdny co o tom nemluvím. Ale to co jsi napsala,jako první o tom že se chce cítit normálně,máš pravdu a sedělo by to. Manžel je strašně vztahovačný a pokud se nám to tak dlouho nedaří může ho to vnitřně hodně užírat.
@dendasubaristka já tento problém nemám. S partnerem tomu sice necháváme volný průběh, ale náš intimní život je pestrý (spíme spolu hodně), takže to že by se někdo z nás dvou snažil méně nemohu říct. Oba si miminko přejeme a společně se snažíme.
@dendasubaristka Ty budeš vědět nejlíp, jak to ve skutečnosti je 🙂. Držím palce, ať se rychle zadaří.
My když jsme pracovali na obou dcerkách, tak jsme si řekli, že na ovulaci nehraje a aby byla jistota, spermie má životnost až 3 dny, tudíž jsme měli každý 2. až 3. den sex. Já zdr. sestra do toho 12 denní, noční. Kolikrát bez chuti a nálady, ale manžel přišel, že je 3. den a že bysme měli.. Přitom v období nesnaží klidně přiznám sex 1,2 krát do týdne.. Takže všichni chlapy stejní nejsou.. Je fakt, že jsem byla vždycky během toho 1 měsíce těhotná.. Kdyby to bylo na dýl, možná by to taky bylo jinak..
@bamak Děkuji moc 🙂 A děkuji za ten první komentář,ten mi trochu otevřeli oči.
@dendasubaristka no to jako fakt 😂🙏
@kocvarovas No jako první rok šlo vidět že byl nadšený,sex byl pravidelně. A ani já nebyla tak urputná. Teprve jsme zjišťovala jak se ovu projevuje atd. Teď už je to dlouho no :(
@estnka Nepujčuješ si náhodou moje chlapa?? :D
@dendasubaristka to chápu..
@kocvarovas Tak to se da opravdu vydrzet jenom mesic 🙂 Hlavne me to prijde zbytecne.. Zvlast pokud ma zena pravidelny cyklus a ovulaci..
@dendasubaristka moc tlacis na pilu. Proste mu o ovulaci vubec nerikej, dej s tim treba na dva, tri mesice uplne pokoj. A milujte se podle nalady, nevycitej mu nic, nech ho si uzivat sex. Pokud spolu budete spat alespon 2x v tydnu, je pravdepodobnost, ze se do plodnych dnu trefite, docela velka.
@sudylichozrout Děkuji,asi to bude pravda no že moc tlačím na pilu. O plodných dnech mu neříkám vůbec,aale dávám asi dost jasné signáli no.
@dendasubaristka No nevim, ja chlapovi normalne rekla kdy presne budeme mit sex behem ovulace.. treba zitra vecer, v nedeli a tak. Kdyz jsem mu nerekla tak se sam ptal. Jako kdyby se udelal na me misto do me, tak bych ho asi prerazila 🙂) Ale jasne, ne kazdej chlap takhle funguje. Ale nektery jo a nemaji s tim problem, takze mozne to je..
@jednaholkaa no kdybych to takhle řekla chlapovi zablokoval by se úplně. A hlavně takhle bych to ani sama nechtěla.
@dendasubaristka Zalezi taky jak moc te tlaci cas. Ja uz jsem moc casu nemela.. Navic nam to takhle obema vyhovovalo. Pokud jste to dva roky neresili, tak to mate taky asi hozeny jinak a tohle ani neni nutny..
Já jak jednou brala clostilbegyt, tak se příteli nechtělo. Tak jsem mu řekla, ze neberu takové svinstvo jen tak. Tak holt musel 😄

Ahoj😉 jestli tě to uklidní mam doma úplně to same 😀 .....miminko chceme oba,taky se nám nedaří ale muj je úplně v klidu...myslim si ze muži už to zak mají👍 žádný stres až se zadari tak se zadari 😀 obcas na ránu😀 ..nejsi v tom sama neboj😉 preji klid a ať se vám brzy zadari