Chtěla bych druhé miminko
Ahoj všem co jste na tom stejně jako já.
Mám doma malého raubíře (po IVF) a chtěla bych nějakou malou princeznu.
Mám za sebou neuspěšný KET (včera jsem byla na krevních testech a negativní) a odpočítávám dny do dalšího pokusu.Mám někdo nějaký" recept " jak sladit klidový režim a malého prcka?
Já jsem ted s psychykou docela na dně.Těšila jsem na mimíška.Tak snad příště. 🙂
Hmm, tak dva testy už asi chybné nebudou a dnes ráno jsem otevřela lednici a zvedl se mi žaludek, myslím že jsem jasná 😨
@mataharyy hlavně to zdravíčko, co víc si přát a ostatní se zvládne. Sama mám 3 děti a třetí říkají, že je "nejhodnější" a opravdu, když byla malá miminko, tak to šlo samo 😉 jen zmizela taková ta pohodička, vůbec si nepamatuju, že bych šla jen tak někam na procházku s kočárkem. Teď ji je 15 měsíců a s většími dětmi se zabaví, hrajou si. Začátek je teda záhul, ale pak ti to vynahradí 🙂
@mataharyy jééé, to bude super...dva, tři roky a ani o dětech vědět nebudeš!!!!Tiše závidím!!!To je super! Hlavu vzhůru!!! Ze začátku mazec, než vše zorganizuješ, ale pak to bude paráda!!!Bomba!!!
@maxi.smile No budu doufat že se do těch dvou tří let nezblázním 😀 No a když teď nad tím dumám, tak by to mělo být cca ve stejnou dobu jako kluci, takže budeme slavit třetí a první narozeniny a do toho novorozence, to bude něco 😎
Tak manžel je na cestě, za cca hodinu bude doma tak jdu ještě pozametat a promyslet řeč 😀
@mataharyy jů, tak pak dej vědět, co manžel!!!!!
@nlenka to nemá s odvahou nic společného, to je drzé selhání antikoncepčních metod... 😅
@silente @maxi.smile tak manžel přežil, byl na tom o něco lépe než já včera a prý už to tak nějak tušil. Je rád, těší se a lituje mě co budu přes týden sama doma dělat 😅 Už jsme rozpoutali akci "dodělání pokojů" takže budeme doufat že se z toho během půl roku nějak vymotáme a vše bude OK 😵
@mataharyy tak to je manžel docela frajer.Já jsem to včera večer líčila mojemu manžovi a ten jen lapal po dechu.Ono asi nemá cenu nad tím nějak polemizovat,prostě se stalo a doma budete mít pěkně veselo 😀 .Jen je škoda,že máš manžela přes týden pryč a budeš na vše skutečně sama,to se třeba časem taky nějak vyřeší.
Jen sem ještě zvědavá co na to tvůj doktor. 😵
Jinak kamarádka měla úplně stejný "problém" jako ty a je živoucím důkazem,že to přežila.Jen teda ty děti má jen dvě. To bude Adrián překvapený,jen co se maminka jednoho bříška zbavila tak jí druhé brzo naroste 😝
ahojky
@mataharyy tak vidíš, to půjde
jinak my včera na UTZ paráda, miminko má 27cm a 600g a krásně spinkalo,ale mělo ručičku přes obličej, tak dr do něj trošku šťouchala,aby dalo pryč,ale nedalo a usmívalo se na nás, prý dle UTZ vše vypadá v pořádku,dostatek plodové vody a dr byla moc příjemná, taková mladá ženská...no máme video a asi 10 fotek 😀 😵
@mataharyy tak manžel zabodoval. kdy půjdeš k doktorovi? Já myslím, že pro Adriána to změna nebude a Ben je zas emco malej, aby to vnímal. Aspoň na sebe nebudou nějak žárlit. A Ben rychle zvládne spoustu věcí uvidíš, Adrián ho potáhne. Ale fak tmáš můj obdiv, jak ses s tím srovnala.
@vendulka paráda UZ, tojste si užili. Byla taky N.?
Mě začínaj brutálně bolet třísla i po krátký procházce. Pak chodím jak kačena
Ahojky, chtělo by se mi napsat hezké ráno,ale to jaksi v mém případě neplatí
já jsem vzhůru od 2,30h kdy mě zbudil MM s chrápáníma,el nějak jsem to vydržela bo ve 3h vstával do práce a sotva sem začala zabírat, tak mě zbudil, že mu mám jít pomoct s nathy, si říkám o co jde a ona pozvracená od hlavy až k patě a celá postel, takže MM převlíkal a já ji osprchovala, převlíkla a uspla a ve 3,30h sem šla spát, sotva sem zbarla, slyším, jak opět zvrací, takže valím za ní a zase převlíkat,předělat povlečení, bo spíš sem teď musela dát deku...no a šla sem si lehnout, jenže sem nemohla zabrat a za cca 30 minut zase zvracení, takže zase všechno na novo a pak sem si ji dala do postele k sobě a kýbl, kdyby chtěla zvracet,tak ať do něj, no chudinka byla celá bílá a nemohla taky spát, vypadala že ju bolí bříško,tak sem ji dala trošku Sab simplexu a v 5,30h šla snad spát a já kolem 6h usnula a zbudila sem se kolem 8h, kdy sebou začala házet a vrtět se vedle mě což mě zbudilo, takže sem toho hafo naspala,ale celkem to jde...teď ejn peru a peru a uklízím, jen envím kam to prádlo dávat, bo balkon mám už skoro plný tím pozvraceným a to mám ještě plný koš na praní, no snad nebude aspoň pršet, ať to nezmokne...a zbytek bude muset počkat....
takže má madsam pro dnešek dietku a čaj a nejdeme ani do solné, možná odpo po spaní půjdeme chviličku tady po řečkovicích, jestli nebude zvracet
@vendulka Jé chudák malá, snad to bud ejen nějaká rychlo střevní chřipka, pořád prý je jich plno.
Jinak tady prší. Od včerejška mám prádlo v pračce a budu muset všechno nahucat na sušák doma. Ach jo.
Krýša je dnes poprvé ve školce, tak jsem si dala kolečko po úřadech, vyřídila jsem si potvrzení kolik mám výměr mateřské a donesla to na pracák, aby mi mohli doplatit rodičák za červenec a my nebyli bez peněz. Taky jsme vyfasovala formuláře na novou rodičovskou. Akorát mě rochu deptalo, že tam funím s panděrem a paní na obou úřadech se mě ptají, jeslti se mi miminko už narodilo 😅
@vendulka hele já byla na pracáku, a žmi ten papír vypsal. Řekla jsem jim, že od toho datumu budu pobírat mateřskou, tak mi dali nějakej svůj papír, kde jsem vyplnila jméno a jakoby požádala o pozastavení rodičáku s tím že doklady dodám a oni mi rodičák pozastavili už od července s tím, ž ejak jim dodám výměr mateřské, tak mi ho doplatí. Když tak se tam pak skoč s předstihem se poptat co a jak. Taky jsme se chtěla vyhnout vracení
ahojky,
holky chtěla jsem se zeptat hlavně těch,který rodily přirozeně,né vyvolávaně.
Jak poznám že se tělo připravuje na porod? Ono u toho mého vyvolávaného to bylo takový rychlý,vlastně přišlo skoro všechno najednou.Ale od včera mám pocit "bolestí" ´jako při menstruaci,ale výstřely té bolesti se vraceli cca 10 minut.V noci pak byl klid.
Ale dneska jsme byli a houbách a když jsme se vrátili,tak mě bolí celý spodek a pocit jakobych se otvírala,je to vůbec možný abych to vnímala?Poraďte prosím

@vendulka hmm... 😀