icon

Chtěla bych druhé miminko

janik8774
9. čer 2009

Ahoj všem co jste na tom stejně jako já.
Mám doma malého raubíře (po IVF) a chtěla bych nějakou malou princeznu.
Mám za sebou neuspěšný KET (včera jsem byla na krevních testech a negativní) a odpočítávám dny do dalšího pokusu.Mám někdo nějaký" recept " jak sladit klidový režim a malého prcka?
Já jsem ted s psychykou docela na dně.Těšila jsem na mimíška.Tak snad příště. 🙂

nlenka
2. črc 2010

Vendulko,já už jsem tam registrovaná.Asi před 2 měsíci jsem tam hlasovala pro kamarádčinu holčinu. Takže můj hlas tam máš určitě 😉

vendulka
2. črc 2010

@nlenka tak dekuji moc 😵 😵 😵

brumdinka
4. črc 2010

ahojte tak jak - doufám, že aspon některým z Vás se už to druhé mimi povedlo - u nás nic nového a já momentálně čekám na MS a zatim nic - tak uvidíme jestli z toho něco bude - vzhledem k tomu, že práce stále v nedohlednu tak ani nevim jestli kdyby se povedlo sem měla radost - jestli víte jak to myslim - jasně určitě jo ale vzhledem k tomu, že to s penězma ted´dřeme jak se dá 😅

lucie.krajcarova
4. črc 2010

Brumdi, nač ten smutek, přece kdybys neměla práci a měla jít na rizikové, tak je to stejně jedno... nárok na mateřskou máš snad až po roce až dvou odpracovaných letech..

brumdinka
4. črc 2010

lucie - no právě nejdřív by to chtělo ten rok odpracovat 😅 ale tak jasně kdyby se povedlo tak bysme byli rádi a snad i když si momentálně neumim představit jak to i finančně zmákli - zatim to nechávám jak se říká konovi 😀 sice sem nevydržela a testík si dnes udělala a příde mi tam jakoby stín ale možná jen vidim co tam neni - navíc je to moc brzo - měla sem to poslední dobou rozházený a ted´ jsem 34 DC

lucie.krajcarova
4. črc 2010

a jak dlouhý cyklus jsi mívala? teď to bude asi 5. týden ne?

brumdinka
4. črc 2010

luci - no jak kdy, ale většinou 30 dní a asi jo - hele ty máš ty tejdny nějak zmáklý já ani netušim jak se to počítá 😀

lucie.krajcarova
4. črc 2010

Brumdi, no od poslední MS 🙂 takže když ji máš dostat a v termínu nedostaneš a jsi těhu, tak jsi 4tt 🙂

lucie.krajcarova
4. črc 2010

nechceš sem hodit ten test, jestli taky uvidíme ducha?

brumdinka
4. črc 2010

lucie - radši ne 😀 zkusim znova příští tejden uvidíme 🙂 navíc to nechci pro začátek moc zveřejnovat, kdyby náhodou 😀

lucie.krajcarova
4. črc 2010

chápu, hlavně se pak ozvi, jak to dopadlo 🙂 a unavená nejsi?????

mataharyy
4. črc 2010

Jéé tak to by bylo fajn kdyby ti to klaplo 😵 No hele ono se spousta věcí tak nějak vyřeší "sama" to mám zmáklé 😉 U nás nic nové, za cca 14 dní bych to měla dostat, tak uvidíme zda se sešel víkend s plodnejma dnama 😀

brumdinka
5. črc 2010

luci - no sem ale to bude spíš tim vedrem to mně zmáhá vždycky 😝 no uvidíme AMS měla přijít 30.6. tak další testík zkusim třeba ve středu a pak ještě jeden v neděli - no uvidíme nějak to dopadne

mata - no kéž by hlavně konečně splašit tu práci - aspon na chvíli i když bych nedostala mateřskou, tak by byla aspon nějaká korunka navíc 🙂

brumdinka
5. črc 2010

p.s. - a nebojte až to bude aktuální tak se to dozvíte 😉

nlenka
5. črc 2010

ahoj holky
Maty,tak si musíme držet pěsti navzájem. Od sobotu si dělám ovu testy a dneska už to vypadá moc dobře,tipovala bych to,že ten pravý ovu den bude zítra.V sobotu tam byla ta druhá čárka málo výrazná a dneska už pořádná. Chtěli jsme ject zítra s kamarádama do zoo,ale nevím nevím. Kéž by to příště bylo s těhu testama (že by sílily) 😖.
A jak přežíváte vedro?. Dnes je to lepší.Mám teplo ráda,ale když se v noci nevyspím,tak to stoj za prd. 😒 . Mějte se

mataharyy
5. črc 2010

No uvidíme, já mám ještě na těhu test čas a ovu beru odhadem, dle příznaků, tak těžko říct co bude 😵

nlenka
7. črc 2010

ahoj holky,jak se všem vede?
Myslím,že jsme ovulku nějak propásli.Jak jsem psala v pondělí o sílící čárce,tak od té doby zase slábne.Takže už je asi po a navíc v pondělí žádný tulení nebylo. Ach jo,jak tohle dopadne. 😖

A jak jste si užili pár dnů volna? My jsme se čvachtali v bazénu, taky proběhla oslava synových a manželových narozenin a ještě grilovačka s kamarádama.Včera jsme se jen váleli. 🙂 .Škoda že má víkend jen dva volný dny.
Jinak jsem dnes byly s Jurkou na tříleté prohlídce a má 12 kg a 99 cm. Chlapák co? 😀

mataharyy
7. črc 2010

nlenka ta u nás proběhlo volno pracovně a s ohledem na to že na Slovensku byl svátek jen v pondělí... 😖
Jináč to je pech s tou ovulkou, co? Proto já jí raději nějak nezkoumám by mě pak dlabalo že jí mám přes týden a o víkendu nic 😅

lucie.krajcarova
7. črc 2010

Nlenka, hezky využitý víkend. my jsme u našich, takže víkend máme furt 🙂 Jiřík má pěkné míry. ale 12 kg není moc, to u nás měly i roční děti 🙂 je drobný co? ale výška je úplně OK. máme v rodině skoro tříletá dvojčata a berou velikost 104.

nlenka
7. črc 2010

ahoj lucko. To je pravda,je menší. Už když se narodil,tak byl nejměnší miminko v porodnici.A je to divný,když se podívali na něj a pak na jeho maminku 😀 . Jestli si koukala do mýho alba,tak tam je s Aničkou,to je holka o rok mladší a váží stejně!!!U ní vždycky s manžou říkáme,že sní mámu a tátu,protože ta pusu nezavře,ale zato není vybíravá. To náš Juráš je dost vybíravej,skoro nesnídá,obědu taky moc nedá a o večeři nemluvě. Doufám,že se rozjí ve školce,když uvidí ostatní. Já Jurkovi kupuju 98,ale i to mu je velké. Určitě to dožene,v rodině jsou chlapi kolem dvou metrů.
Lucko a kam jezdíte k rodičům. My máme jedny pod sebou v baráku a manžovy rodiče bydlí v jižních Čechách.

Maty,musím doufat,že to klaplo i tak. 😒

lucie.krajcarova
7. črc 2010

Nlenka, my máme taky drobečka, v roce vážil 8,3 kg. ale říkám si, že jestli je zdravý, tak bude v pohodě, aspoň ho nebude trápit obezita jako velkou část dětí 😀 Moji rodiče bydlí v Ostravě v paneláku. tak to je pro nás změna, my jsme zvyklí na barák. ale kupodivu je to tu super, hodně chodíme ven a i doma je přijatelnější teplota než u nás na baráku 😀

mataharyy
7. črc 2010

No já mám takové podezření, ale nevím nevím je to moc brzo na podezírání 😅

mataharyy
7. črc 2010

Nebo spíš kdyby bylo správné, tak už je to déle než jsem myslela, což je blbost, pač mrcha byla skoro na čas... 😕

nlenka
7. črc 2010

Maty,myslíš,že si v očekávání? Tak nás nenapínej

mataharyy
7. črc 2010

No těžko říct... 😅 Napadlo mě to dnes, pač mě hrozně blela prsa a to až tak že jsem nebyla schopná si obléct podprsenku, jenže kdo ví co to je, pač na takové příznaky je fakt brzo, s ohledem na to že jsou to tři týdny co jsem měla mrchu, další by měla přijít cca do deseti dnů... Navíc když mě naposled takhle bolela prsa tak jsem byla v pátém tt, takže spíš to bude mít jinou příčinu ☹ 😉

nlenka
8. črc 2010

ahoj. Tak to by bylo fajn né?Příští týden budeme obě chytřejší.

Ani se tomu nechce věřit,ale přesně před třemi roky se nám narodil synáček, tři roky a čtyři hodiny nás dělá šťasnými i přísnými rodiči.
😉

mataharyy
8. črc 2010

No vidíš u nás jsme před dvěmi lety už těhotněli a ani jsme o tom neměli tušení 😎

brumdinka
8. črc 2010

ahojte - zatim to co sem psala výše vypadá, že bude aktuální 😎 - ale ještě nic není potvrzeno a kdyby to klaplo tak to tu na konovi nechci moc šířit - chtělo by to mít zavřenou diskuzi

ted´momentálně mi na zítřek a příští týden držte palce čekaj mě další pracovní pohovory a potřebuju, aby to konečně vyšlo 🙂

brumdinka
8. črc 2010

nlenka - jinak malýmu vše nejlepší k narozkám, hodně zdraví, štěstí, lásky a at´vám dělá jen samou radost 😉

mataharyy
8. črc 2010

brumdinka, tak na tebe budem myslet, nesnášela jsem pracovní pohovory a jináč 😵 Jasný není nutné moc za času býti jak hlásná trouba 😉

Strana