Chtěla bych druhé miminko
Ahoj všem co jste na tom stejně jako já.
Mám doma malého raubíře (po IVF) a chtěla bych nějakou malou princeznu.
Mám za sebou neuspěšný KET (včera jsem byla na krevních testech a negativní) a odpočítávám dny do dalšího pokusu.Mám někdo nějaký" recept " jak sladit klidový režim a malého prcka?
Já jsem ted s psychykou docela na dně.Těšila jsem na mimíška.Tak snad příště. 🙂
@kadlinecka neboj ono se to časem tak nějak upraví, uděláte si jakýs takýs režim a budete OK a hlavně když tatínek funguje o víkendu 😉
Ale jak říká @wjerushka někdy je fakt lepší relax než čistá okan 😎 I pro malého je lepší když si fit a odpočatá 😵
@vendulka tak to máš dobré, že malé tak neroste noha. malému za léto o cenťák, to je přesně jedno číslo.. a to je sakra znát.. takže mu budu muset změřit nohu aktuálně, abych věděla, jestli vzít velikost 23 nebo 24. ale stejně to musíme vyzkoušet..
@wjerushka taky máte nějakou střevní chřipku? zrovna mi to říkala ségra, asi to řádí všude 😖
tak my na hřiště chodíme furt, malého to tam baví a já se taky provětrám. jinak je každý den na zahradě. potřebuje se vylítat.
@kadlinecka čauky vítám tě 🙂 tak jsem zvědavá, kdy tedy to druhé dítě... na vašem místě bych ještě chvíli počkala 😀 musím říct, že už se mi zdá Martínek rozumější, i když vztekat se taky umí. takže kdyby se mimi narodilo za 9 měsíců, tak už bych se toho tolik nebála 🙂
@lucie.krajcarova no právě se bojí,aby ji teď o hodně neskočila nohy, když delší dobu nic,ale má v té bodě hafo místa, tak snad to bude dobrý
jen teda nevím ,jak ji tu nohu v té zimní botě kontrolovat 😖 , leda tak obkreslit nohu na papír a zkoušet dávat dovnitř jako vložku
@kadlinecka vítej mezi nás a snad se ti bude mezi námi líbit
je fakt, že než se zadaří a než se to donosí těch 9m, tak ej to doist slouhá doba,ale stejnak teď si enjsem jistá,. jestli by Nath do té doby byla úplně bez kočárku a bez plínek,ale snad to je otázka roku no...
ale je pravda, pokud to chci stihnout do konce mateřské, čas tlačí 😔
@kadlinecka Takové dítě jsme měli taky,na návštěvách zlatý. ale bylo to tou společností a že měl pozornost. hodně se to zlepšilo, když se začal plazit a lézt, to bylo kolem 7 měsíců. to byla velká změna, hodně ho to zabavilo.
hlavne yt na materske 4 roky je docela sila utika mi to starsne pomalu.uvidime bud se podari prijde driv a nebo se pocka nebo zustanem u jednoho
@vendulka přesně takhle to dělám, obkreslím nohu na papír. horším mi přijde změřit to místo v botě.. občas se mi povede vyndat tu vložečku, ta se dá změřit dobře.
@lucie.krajcarova tak u těch podzimních ta vložka jde vydělat u zimních bphužel nejde 😖
jj to je problém. dětem se blbě nahmatává palec.. a ještě tam mají mít aspoň cenťák mezeru..
Tak jak jsem teď kupovala ty boty po netu tak jsem narazila na měrku nohou http://www.detskeboty.cz/meridlo-nozicky/meridl... tou by mělo jít změřit botku i nohu 🙂 Jináč nadměrek u bot by měl být 12mm u zimních bot a tak malého dítěte 15mm tak uvidíme jak boty padnou až příjdou 😅
Tak to vypadá, že se snad Kryštof z tý virozy vylízal. Dneska je zatím bez teplot a průjmu, tak uvidíme, co s ním udělá oběd. Měl těstovinky s krutím masičkem. 😉
Já mám právě Kryšovi zatím strach objednávat boty přes net. Jdu sním tady do obuvy, kde mu změří nohu a i botu a vím, že mu to fakt padne a je to OK
Tak si jdu uvařit kafčo apustit se do matiky. V sobotu píšem 😝
@wjerushka no já bych mu je taky raději obula a koukla, problém je že tu je opravdu blbej výběr obchodů, do bati už znova nejdu, deichman má jen jeden druh a ten se mi opravdu nezamlouvá no o tescu nemluvím a john garfield tak tam mají boty s nízkým nártem a nemám šanci mu tam žádné vybrat 😖 Takže zůstává jen net, ale nohu jsem mu měřila a podle toho jsem s podporou po mailu vybrala takové které by mu měli být dobře, tak uvidíme 😅
@mataharyy Tak to zas chápu. My tady právě máme těchobuví docela dost, tak není problém vybrat boty v obchodě. Jasně po netu je to levnější, ale když připočítáš poštovný a to, že máš starosti, jak nohu správně změřit, tak se ten rozdíl skoro smívá. A když vyhmátneš boty v akci, tak tam žádnej není
No tak jeslti tojde takhle, tak je to v poho. AKorát to pak teba bude dýl trvat, ale co už. Aspoň, že se dají ty botky sehnat přes net, když se pro ně nedá zajít do obchodu 😉
Jo taky si říkám, zlatej net. No déle by to trvalo zvlášť proto že je objednávám z čech na slovensko a než se dohodnou pošty... No zatím jsem měla při takovejch nákupech štěstí tak snad se nás bude držet i teď 😵
Tak vyxmýšlíme jak naložit s volným odpolednem. V 6 jde manža na malou kopanou, tak do tý doby. Venku je bohužel dost zima a zamračeno, tak to asi procházka padá. Manža by šelnejraději do cukrárny, ale mě se teda moc nechce. Myslela jsem si,ž e podnikneme něco 😉
@lucie.krajcarova Tak co Luci, nějaké novinky? Byla jsi u toho doktora?
@wjerushka tak už jsem k němu nemusela, v úterý jsem začala špinit. a dneska, jak jsem vypila kontryhel, se to rozjelo pořádně.
u nás svítí sluníčko, to je krásné 🙂
@wjerushka tak už jsem k němu nemusela, v úterý jsem začala špinit. a dneska, jak jsem vypila kontryhel, se to rozjelo pořádně.
u nás svítí sluníčko, to je krásné 🙂
@lucie.krajcarova tak škoda, že to nevyšlo. Ale zase už víš na čem seš a skončilo to nervozní čekání. Podaří se příště. My jsme teda po cestě domů zmokli, vyrazili jsme na výstavu. Sice tu není zima, ale jinak teda nic moc počásko
@wjerushka jj skončilo, už ty dlouhý cykly nesnáším! snad se s kontryhelem zlepší.
@lucie.krajcarova tak snad příště už nedorazí z jiného důvodu než je cyklus na nic 😵
Holky,,taky jsem cekala,ze by se tento mesic mohlo zadarit(priznaky+BT vysoka),,,,ale dnes rano jsem pospinila,,,takze to vypada,ze......dostala bycjh to po 24dnech,,jinak mivam 29-30
ten kontryhel je dobrej?

@wjerushka no tatinek jezdi kamionem a o vikendu pomaha to se stara o malyho a bere si ho i obcas do prace ale ja neumim odpocivat ja jdu a uklizim nez abych si sla lehnout