icon

Clearblue ULTRA ČASNÝ. Máte zkušenost?

madaki31
15. črc 2021

Zdravím
Máte některá zkušenost konkrétně s tímto testem??
Je to bez ukazatele týdnů, plastový má udělat čárku nebo nic.
Žádné plus, žádné týdny ani slova.
Dá se použít již před očekávánou MS. Byli u Vás spolehlivé??
Díky za vaše názory 😊😊😊

Strana
z2
madaki31
autor
17. črc 2021

@kuttu plus tam být ani nemá
Jen čárka...
Já vidím i na fotce 😊

kuttu
17. črc 2021

@madaki31 ten clearblue znám jen s +,když jsi těhotná...ale jasně, tenhle je jiný,každopádně takhle před MS to stejně nema vypovídající hodnotu...sama už jsi zažila,že to odešlo s MS,tak se netrap s hledáním duchů a počkej na MS...buď dorazí nebo ne...já v den MS měla jasné //

kuttu
17. črc 2021

@madaki31 Na tom clearblue tu druhou čárku tedy slabě vidím,ale je podle mě moc brzy

madaki31
autor
17. črc 2021

@kuttu jasně, to samozřejmě vím...
Tento je psaný že odhalí až 5 dní před MS dostat pozítří
Tak uvidím 😊😊

madaki31
autor
17. črc 2021

@lilian2111
@kuttu
Tak jste mě pěkně nahlodali, udělala jsem ještě jeden mamatest
Už ne z ranní moči ale sice fotka nepobere ale čárka růžovounká a v limitu

madaki31
autor
17. črc 2021
madaki31
autor
17. črc 2021

@madaki31 ty fotky to nechtějí pobrat😊😊😊

lilian2111
17. črc 2021

@madaki31 No na mamatestu je to něco jinyho 👏🏻👍🏻

madaki31
autor
17. črc 2021

@lilian2111 doufám, potichu doufám 😊😊😊

madaki31
autor
18. črc 2021

@lilian2111
Dnešní ranní testy 😊😊😊

madaki31
autor
19. črc 2021

A dneska pokračování 😊😊😊 takže u mě ten clearblue opravdu nelhal 😊😊😊

katherine177
19. črc 2021

@madaki31 pozitivní tt

tinaveverka
7. lis 2021

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti, že mu vyšel Clearblue po limitu takto zvláštně “napůl” 😁 Už 5 dní pouze trochu špiním, žadné jiné přiznaky nemám, jen trochu bolest břicha. Myslela jsem, že přichází ms, ale zatim nedorazila 🤷🏼‍♀️ Jsem 30 DC, běžně mi MS začíná 26-28 DC, dle ovulačních testů mívám ovu běžně 13.-14. DC. Ale jednou za čas bývá cyklus delší. Tento měsíc jsem ovulaci ani nezjistovala, s muzem se momentalně vidíme jen jednou za čas, byli jsme spolu 18-24. DC, tudiz az po predpokladane ovu, takze jsem to ani neřesila. Možná jsem měla opět delší cyklus a zadařilo se a tím pádem může být ještě brzy na testování. Mám hypofunkci ŠŽ a polycystické vaječníky, ale dle výsledků by to nemělo bránit přirozenému otěhotnění. Co myslíte, dá se test považovat za ducha, nebo je prostě vadný?

katherine177
7. lis 2021

@tinaveverka řekla bych že vadný ,ale pro jistotu zkuste ještě jiný test

nikjean
8. lis 2021

@tinaveverka Test je vadný.

tinaveverka
8. lis 2021

Tak mi to nedalo, koupila jsem Pepino a i digitální Clearblue. Pepino negativní nebo sotva viditelná čárka, o které jsem si myslela, že si jen namlouvam. A Clearblue…😬 Hned zítra volám na gyndu, mám trochu strach, že nemám žádné příznaky a špiním…

katherine177
8. lis 2021

@tinaveverka super 💖gratuluji 🍀

claudie890
24. zář 2025

Ahoj , tak čerstvý zážitek s tímto testem .🫡 Vyšel v limitu úplně jasné pozitivní , tentýž den jsem si nechala nabrat krev na hcg a to bylo pouze 1, tedy naprosto negativní . 🙈

adela_123
25. zář 2025

Zdravím, dělala jsem si test clearblue před 4 dnama, a ukázala se mi tam taková poloviční čárka vypadá to jak plus, a dnes jsem si dělala pepino test a čárka jen jedna.
Nevím jak to mám brát, mám zkusit ještě jeden test třeba za 3 dny ?

Strana
z2