Clostilbegyt a Utrogestan, jaké jste měly dávkování?

t_lori
7. srp 2014

Mile snazilky,doposud jsem Modrym konikem prochazela jen ze zajimavosti a hledala vzdy odpovedi na ruzne dotazy,ktere me behem naseho snazeni napadly.Nemela jsem zatim potrebu prispivat,ale uz jsem k tomu asi "dozrala" 🙂.Tak jako spouste z vas mi dosla trpelivost a po roce neuspesneho snazeni jsem se objednala na gyndu.Pred chvili jsem se odsud vratila s recepty na Clostik a Utrogestan.Hned jsem sla na forum a hledala vase zkusenosti.Uz se nemuzu dockat,az zase dostanu MS a budu je moct zacit uzivat.Poprve,co se na MS tesim 😀.Jedine,co me zarazi,je to,ze Clostik mam predepsany trikrat denne,zatim jsem narazila na diskuse,kde jej holky braly jednou denne a kdyz psaly o zvyseni davky na dva denne,vetsinou byly upozornovane na dvojcatka 😉.Tak nevim,jestli ta moje davka neni uz trochu moc 🙂.Jak jst to mely s davkovanim vy?

moniisek389
7. srp 2014

Ahojda my se s manželem snažíme na ostro půl roku a zatím nic. Jinak já jsme měla s menzes problémy už od puberty a nijak se to neřešilo,prostě mě doktorka ve 14 letech tehdá nasadila antikoncepci a problém byl vyřešen, teda podle ní.Menstruace chodila jen s antiko a bez ní vůbec.Nyní jsem už 2 roky bez antiko a taky nic. V červenci první návštěva v CARU, zjištěno PCO nasadily mi Clostík 1x1 a Duphaston 1x1. Nyní jsem ráda za MS, sice díky lékům, ale je to dobrý začátek, aspoň vím, že se s mím tělem něco konečně děje 😀 Přeju hodně štěstí v tom snažilkování 🙂 🙂

werumka
7. srp 2014

@t_lori Neupsali se? Třikrát denně určitě ne-e. Maximální dávka za cyklus je 10 tablet. Příčemž se začíná jednou tabletou denně. Zavolej radši doktorovi a zeptej se.

kronecka007
7. srp 2014

No trikrat denne je napoprve opravdu dost.Ja mela dlouhe anovulacni cykly,nizkou sliznici a po trictvrte roku mi tedy dr predepsal clostil a utrogestan.Clostil jsem brala 5-10 DC jeden denne a utrogestan jsem mrla brat od 15 DC 1-0-2.Prvni cyklus byl z toho dost rozhozeny a druhy cyklus jsem nezacala brat utrous jak rekl dr,ale podle rad jsem pockala az po ovulaci,ktera byla i s clostilem az 20 DC no a povedlo se🙂Myslim,ze hlavne utrogestan mi moc pomohl tak drzim palce🙂

agneszka
8. srp 2014

Naposledy jsem mela 2-2-2 byly dve vajicka

elennka
8. srp 2014

maximální dávka za cyklus - clostilu- v mimořádných situacích je až 30 tbl (tzn 6 denně), dává se opravdu, ale opravdu vyjimečně.. já jsem měla max. 5 tbl denně/5 dní.. 1 cyklus a bohužel bez nějaké věcí reakce.
O dávkování rozhoduje lékař..

evcann
8. srp 2014

@t_lori já měla dávky 3 denne 3-10 den cyklu akorát, že se mnou nehlo ani to 🙂 takže je to normální dávka a předepisuje se

t_lori
autor
8. srp 2014

Dekuju za odpovedi,uz jsem klidnejsi 🙂.Nerikam,ze se upinam na to,ze mi stopro pomuze,ale nadeje umira posledni 🙂

janunulinka
15. dub 2015

Holky, zabral vám Clostík? Já ho beru od února 1-0-1, březen 1-0-1 a ted v dubnu 1-1-1 ☹

sleepers
15. dub 2015

Já jsem brala v prosinci 1 denně a to vždy od 5.dne cyklu na 5 dní. Hned první měsíc užívání se zadařilo ale bohužel to nedopadlo, jak mělo ale s clostilem to nesouvisí.
Teď užívám zase clostil, resp. včera v pondělí jsem si vzala poslední tbl. a cítím, že folikly rostou

bureska
15. dub 2015

Já brala 3 cykly, 3 až 10 den. Dnes mi tu běhá 3 letý rarášek 🙂

janunulinka
15. dub 2015

u mě v únoru a březnu malinké folikuly ☹ tak zvýšila dávku ☹

ssslunecnice
16. dub 2015

Holky, rada prosím, dostala jsem clostilbegyt, mám užívat od dalšího cyklu. Má cenu si kupovat Nosifol vitamíny? nebo počkat zda zabere clostík...? snažíme se 15měs, byla jsme už i na laparoskopii, momentálně na vaječnících ticho.....poradíte? zkušenosti...........?

janunulinka
17. dub 2015

a co je to ten Nosifol?

ssslunecnice
17. dub 2015

Vitamin..NosiFol®forte je doplněk stravy s obsahem inositolu, kyseliny listové, zinku, betainu a vitamínů B6 a B12. NosiFol® forte je určen zejména pro páry, které se snaží počít potomka.
Obsažený zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci, přispívá k normální syntéze DNA a bílkovin, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a podílí se na procesu dělení buněk.
Kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normálnímu metabolismu homocysteinu a k normální syntéze aminokyselin.
Vitamín B12 se podílí na procesu dělení buněk a přispívá spolu s Vitamínem B6 a Betainem k normálnímu metabolismu homocysteinu.
Vitamín B6 rovněž přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na jakoukoliv složku výrobku.
Dávkování: 1-2 sáčky denně po dobu nejméně 3 měsíců.
Použití:
Obsah sáčku rozpusťte ve vodě anebo jiné tekutině a vypijte. NosiFol forte je možné kombinovat s jinými přípravky.
Zahájení podávání Nosifolu
Ženy: kterýkoliv den ( bez ohledu na menstruační cyklus )
Muži: kterýkoliv den
Po otěhotnění je u žen vhodné v užívání NosiFolu forte pokračovat po celou dobu těhotenství a šestinedělí.
Složení:
Inositol 2g, kyselina listová 200 µg, zinek 7,5 mg, vitamín B6 1,05 mg, vitamín B12 1,875 µg a betain 250 mg v jednom sáčku.
Balení: 20 sáčků po 5,5 g