Co vám pomohlo k otěhotnění při PCO?
ženy, poraďte mi, jsem z toho smutná...DLe uz mám Pco ,beru Inofolic a poprvé clostík a pregnyl a nic :( Co vám pomohlo,moc díky...
@boure888 ja jsem se nechtela dlouho trapit a tak jsme zvolili IVF, a je to, napoprve, cekame holcicku, uz jen necelych 5tt do TP.
@absintka19 Jak dlouho tvá proces IVF od první návštěvy?To bylo silné rozhodnutí ani předtím nebyli pokusy jiné s clostíkem ,pregnyl nebo IUI???
@boure888 me clostik nepomohl, pregnyl jsem pichla az u IVF, ja nemela ovulaci. U nas od prvni konzultace, pres vysetreni, pichani injekci, ohss tak presne 3 mesice a jsem byla tehule 🙂 a to mam dlouhy cyhlus v prumeru kolem 50 dni takze dlouhy protokol.
Nevim zda silne rozhodnuti, ale proc ne. Manzel vse ok, ja po stimulaci 7 vajicek, blastocysty takze nebylo proc vahat. Cekani bylo uz dost 🙂
@absintka19 spousta holek chce zkusit různé metody,jak přírodní ,tak léky než IVF,prosím tě co je blastocysty???
@boure888 blastocysta je nejvhodnejsi stadium embrya v pripade IVF 🙂
@boure888 ono vis, kazdy je strujcem sveho stesti 🙂 ja to stesti mam ted v brisku 🙂 uz 35tt
@absintka19 to máš pravdu, ať vše dobře probíhá 🙂
Mne stacil clostilbegyt. Prvni cyklus ovulace nabehla, ale nezadarilo se, v druhem jsem uz otehotnela.
Přečti si články od @no_title tam má moc pěkně popsané co ji pomohlo. Jinak já taky pco a v pondělí jdu na první konzultaci do car.
Mi clostík nepomohl,šli jsme do Ivf,v první Ivf jsme měli jen dvě embya,nepovedlo se.Teď mi změnili protokol a jednoho prcka má u sebe,a čekáme na výsledek a další 4 jsou v mrazačku.

Bez jakékoliv léčby PCO (jelikož bývalá doktorka na to vůbec nepřišla, nová to diagnostikovala po první prohlídce) jsem otěhotněla přirozeně... ALE až po 13 letech. Menstruaci jsem měla tak 2x-3x do roka a přesto to nakonec dopadlo dobře, ale v mých 36 letech to byl prostě šok, fakt už jsme to nečekali. Asi jsem nepomohla, ale přeji hodně štěstí.