Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?
Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....
@berushe14 dnes raní moč pozitivní testik...tímto končím na nějakou dobu s koníkem. Děkuji za rady a přeji ať vše dobře dopadne...papa
@carolineg1 gratuluji!!!! 🍀
@berushe14 snad bude sílít 😱
Teď se akorát fakt loučím už se nechci dále stresovat..nastává povinná pauza.
@carolineg1 supeer ať sili. Měj se fajn
@carolineg1 no vidíš a pak ze přechod. Gratuluji 🍀
@carolineg1 super, tak až bude silnější test, tak se pochlub👌😊
@carolineg1 bude líp teď to chce čas ten pomůže ☘️☘️🥺
@carolineg1 to me moc mrzí :(
Drž se.
@carolineg1 zvláštní ze do skupiny umělého oplodnění si psala něco úplně jiného. Myslím na fb
@tasimia
Mě udivuje jak musí řešit co ode kdy píšu.
Jsme už v Olomouci na klinice dáváme se dohromady. Shodli jsme se že je pro nás důležitější duševní pohoda a zdraví, chlap měl nějaké problémy se spermiemi já zas s nějakým zánětem....takže první chceme vyřešit tyhle věci. Na umělé jít nakonec nechceme to jsme spíše zvažovali adopci. Nicméně ne teď ale až budeme oba zdravotně ok. Ber to prosím jako poslední zprávu ode mě ve snaze o miminko.
A měj hezký den. ❤️

@pajasala doktor v repro klinice asi ten diplom jen tak nezískal...mimochodem test dnes pozitivní...vypadá to že jsem měla delší cyklus a ovulaci později. Nicméně teď tady nějakou dobu nebudu ať se trochu vyčistí vzduch. Děkuji za podporu všem. Mějte se krásně a přeji všem zdravé miminka a nebo brzké //❤️