Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?
Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....
@carolineg1 a hcg nenabral ?
@carolineg1 možná je mrtvy…buď odejde, nebo sis musela stihnout ještě někdy nedavno
@kupcatko už to neměl kdo udělat bere krev ráno tak mi dal tu injekci a říkal že mám počkat 14 dní a jestli nedorazí stavit se
Tak
@berushe14 tak jako mohlo se stát že se mi posun celý cyklus že jsem to teď počítala vychází to 44 DC a klidně mohla být ovulka tehdy jak sem říkala že ze mě jsou ty hleny ...
Což bylo někde okolo 32 DC tuším....ale jako nevím ne že by to nebylo super, ale ta pravděpodobnost...
@berushe14 sem si napsala sama sobě..tak uvidíme co vyvolavačka
@carolineg1 hele buď vzniká nebo zaniká. Budeme chytřejší za 10 dnů…hlavně zbytečně netestuj třeba od zítřka nebo tak
@berushe14 nehrozí u mě
@berushe14 možná udělám test v neděli jelikož 15.8 máme tu kliniku tak ať jezdíme zbytečně
Pokud nedojde, a.co ty vůbec.?
@carolineg1 ve čtvrtek jdu na krev. Testy už nedělám tak uvidíme…
@berushe14 ty jo ať jsem těhotná,
Bych byla hrozně happy protože teď pokud tam něco je tak dle mě je to dobrý základ, a nenapadá mě nic dalšího co by to mohlo být
Sliznice je prý jako by dost silná pro těhotenstvi ale před ms prý se mu zdá nízká no uvidimet. Věřím že to vychází jak ma
@berushe14 ale to se mi musel posunout cyklus celkem ne?
@carolineg1 Tak pokud chceš mít před tím 15.8. větší jistotu, nech si nabrat HCG někde v laboratoři jako samoplatce, jestli máš někde možnost.. Jinak držím palce 😉
@nitii jojo taky mě to napadlo jen nemám kdy mám doma děti pořád jedou až 12 na prázdniny...tak ono to stejně dopadne jak má v tom nejlepším pro mě a to miminko
@carolineg1 tak jistě…
@carolineg1 myslim ze Te mel poslat na hcg. A bylo by to jasny.
@kupcatko tak on je celkem klidas asi ví co dělá....a já věřím že to dopadne v tom nejlepším možném
@carolineg1 vždyť v sobě žádné miminko nemáš…co to tu plantas. Je to náznak gestacniho váčku, což muže znamenat, ze vzniká, nebo zaniká. Měj rozum a zklidni se trochu. Já v sobě mám blastocystu a určitě i váček a všechno. Produkují hcg, a stejně nevěřím, ze by se mohlo postestit a ty už tady planujes skoro pokojik. Teď se uklidní. Uvidíme co se bude dit. Hlavně to neříkej chlapovi, budete pak zklamání oba
@berushe14 tomu se říká afirmace to neznáš?
@berushe14 ty jo zase ses chytla něčeho co vůbec nebylo bráno vážně 😂😂😂 afirmace si najdi na netu...fungují tak že si říkáš co vše v přítomném čase si a co se děje ale musí to být v přítomném čase ne že bude... samozřejmě že vím že nic z toho není to už bych asi fakt byla retard kdybych věřila že mám v sobě mimino 😂😂😂😂
@carolineg1 afirmace??? Tady??? Prosimte. Ty si hlavně najdi na netu, kdy a za jakých okolnosti se tvoří gestacni vacek…je to 4-5tt. A testy jsou pozitivní v te době. Já jen nechci, aby si tady silela radosti a pak brecela…😭
@carolineg1 když dr viděl možná něco jako vacek tak by měl asi vrátit diplom. Tt máš negativní krev brát nechtěl píchl vyvolavacku takze tehu nejsi. Tak už se s tím smir.

@carolineg1 presne jsem to takhle mela ja. Akorat kdyz jsem tam sla ze jsem to nedostala tak nic ultrazvukem nevidela a pichla injekci a nabrala hcg. Za 2 dny jsem si volala a hcg bylo pozitivni a jen se cekalo jestli bude hcg rust. Tak drzim pesti. 🍀