Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?
Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....
@berushe14 pokud beru 30 DC ovulaci tak sem dnes 10 DPO 😂😂 ale to už by byla fakt prdel 😂😂😂
Podle toho co sem psala že mám 30 DC táhly hlen 😂😂 viz ten příspěvek
@carolineg1 😂😂😂
@berushe14 jsem chvyli po konizaci měla jsem středny displazii hpv 45 záver CIN 2 prislo se na to náhodou a těhotenství tomu nebrání plno žen má děti po konizaci je to jen odstranění špatne tkáně taky plánujem ještě mimco jak bude čípek zdraví tak že po konizaci není nic stracene
@berushe14 tak ještě záleží jaký typ máš HPV já mám zrovna ten hodně agresivní s ještě ten který se rád ukrývá v čípku tak že strach je velký a to chodím každý rok na kontroly atd ale konizace neni konec toho že nemůžeš mít další děti to ne je plno žen který měli třeba konizaci 20,25 letech a mají děti nebo jsou ženy které se snaží o mimco a jdou na konizaci a vše ok právě někdy i se těhotenství doporučuje po konizaci no očkování je podle mě zbytečně stejně to v těle je
@berushe14 mě dneska začaly bolet prsa hej a sem 46 DC 😂😂kur...co to je
@carolineg1 zítra znovu test hm😉
@carolineg1 zítra je neděle, víš co mas dělat…tohle není normální…
@berushe14 jo zítra si ho hned půjdu koupit já právě na takové extrémy zpoždění nejsem zvyklá 3-5 dnů ok ale 10 už je moc
Víc jak 10 vlastně
@carolineg1 no, je to divné. Uvidíme zítra.
@berushe14 hmmm to teda už mě to i sere
@berushe14 nic negativní a užam i celkem strach jestli třeba nemám dříve přechod 😥😭😭
@carolineg1 přechod by vypadal jinak zpoždění může vyvolat více faktorů
@lencaa11 já mám prostě depku jak prase proč nedokážu otěhotnět jak každá normální žena, proč je tolik nespravedlnosti, říká se že vira tvá tě uzdraví ale huvno, totálně mi není dobře dnes se mi zdálo že jsem těhotná já už to nedávám, každý v okolí mi podkopává nohy, jak ohledně dítěte tak i mojí práce....chci to zvládat ale je to těžké když mi manžel začne mluvit k břichu a já na něm vidím že věří že už tam.miminko je a zas hi sklamu
@carolineg1 Zpoždění může způsobit třeba i "jen" cysta, já to tak měla, šla jsem pak i na vyvolávací injekci, abych to dostala. Nechtěla jsem hned na operaci, takže jsem dostala od dr. thiamin a nasadila jsem Gynex a za tři měsíce byla cysta pryč.. Jinak tě čeká někdy teď návštěva CARu, že? Tak buď v klidu, oni ti tam pořádně zkontrolují hormony a uvidíš, že to bude řešitelný.. Mně řekli, že přirozeně neotěhotním, prvně nabídli jako nejlepší variantu rovnou darovaná vajíčka, to jsem odmítla, tak jsme se dohodli, že zkusíme hormony a "vytriskat" nějaké vajíčko ze mě.. Když to schválila pojišťovna, dojela jsem si tam pro hormony a protokol, jak co užívat s tím, že s následující MS mám začít, tak následující MS už neodrazila a dnes jsem 11+6, ještě dlouhá cesta před námi, ale doufám, že bude vše ok.. Takže.. Nevěš hlavu.. Rok a půl nám to nešlo (první dítko bylo po cca 5ti měsících snahy), dle dr. v podstatě nemám vajíčka a nakonec se podařilo.. Taky se ti podaří, určitě 🙂
@nitii gratuluji a přeji ti to
@carolineg1 Děkuji 🙂 Aby to nevyznělo špatně, nepsala jsem to proto, abych se nějak "chlubila" nebo tak, ale abych tě povzbudila, že i když se to zdá hrozně těžký a nereálný, když i doktoři řeknou, že šance je mizivá a i když člověk začne ztrácet vůli a víru, tak je tady VŽDYCKY naděje 😉 U mě bylo asi hlavním faktorem to, že jak jsem doma už měla hormony a prostě jsem věděla, že se konečně začne něco dít a bude se to řešit, tak opadl stres a najednou to bylo.. Ani jsem ten měsíc už neřešila ovulaci a styk byl za celý ten měsíc dvakrát nebo třikrát (zrovna hodně práce a zařizování kolem stavby, takže nebyl čas a ani energie).. Někdy je hlavní fakt ta psychika, když na to člověk myslí a čím dýl to nejde, tím víc na to myslí.. Ale jen tak vypnout a nemyslet na to se nedá, to vím sama moc dobře.. Je to začarovaný kruh.. Ale já věřím, že i u tebe to dopadne dobře, snaž se hlavně myslet pořád pozitivně, věř, že to prostě dopadne výborně 🙂 A je super, že jdete na tu kliniku, za mě je to prostě minimálně skvělej odrazovej můstek, protože tam udělají i vyšetření, co běžně gynekolog nedělá a podle toho se můžete řídit dál 🙂 A třeba zjistí, že u vás ani žádný problém není, opadne ten stres z toho, že by "mohlo něco být špatně" a najednou to půjde 😉
@carolineg1 musíš věřit, jak píše výše. Ja na malou čekala devět let a říkala jsem si občas to samé, že jsem rozbitá a neschopná počít.
Tak přesně, naděje je vždy. Ja jsem devět let doufala, cpala do sebe všemožné bylinky, léky.
Několikrát jsem byla na vyšetření a 2% na přirozené otěhotnění, nízké amh, endo, srůsty, anovulacni cykly a další. Nepovedlo se nam ani IVF.
A pak přišlo už usmíření semnou, že to tak má být, budeme cestovat, najdeme si praci v zahraničí a možná do budoucna zkusíme darované vajíčka.
Stěhovali jsme se a najednou jsem šla na gyndu skrze bolesti podbřišku a bum 9tt. Normálně si sedla na zadek i má nejúžasnější gynekolozka.
Bolest prsou jsem přisuzovala zánětu a špinění blížící se Ms - mám normálně ms 3x do roka bez antikoncepce, posledni ms v srpnu a malou jsme pocali v listopadu. Takže bylo běžný, ze jsem pms měla i měsíc😂🙏.
Když mi někdo říkal, že na to nemám myslet, tak jsem si říkala, jak je naivní blázen.. a ono na tom něco je.
Plánovali jsme zahraničí, stěhování a přišel nás dar z nebe♥️.
Takže věř, že ta dušička na tebe čeká a už se k tobě těší. A přijde až to budeš nejméně čekat ♥️.
A ještě něco.. v 7tt jsem měla negativní test, ukecala me kamoska, že to bude stoprocentně pozitivní. 🙏
@carolineg1 Hlavu vzhůru... Ono i když jsou ženy, které nemají problém otěhotnět, tak to výhra není 😉. Já vždycky otěhotněla hned, ale po půl roce nošení miminka mi řekli že je miminko těžce postižené a musela jsem na vyvolávaný potrat. Nedokážu ani popsat jak to na duši bolelo. Už jsem cítila pohyby a vše. Teď už By byly prcku dva měsíce. Takže si myslím že když to nejde hned, není potřeba cítit smutek. Někdo má sice cestu delší k otěhotnění, ale zato krásně zdravé miminko. Těhotenství je prostě strašná sázka do loterie. A každý si jednou setře nějaký ten výherní los 😉.
@janulejean na mě se toho navalilo více
@carolineg1 co to tu meleš za hovna. Mas dvě děti, otěhotněla jsi dvakrát prirozene…sama říkáš, ze manžel má blbě spermie. Můžou být poškozené natolik, ze se do vajíčka nedokážou zavrtat…nesvadej všechno na sebe. Nechte se 15.8 na všechno vyšetřit. Uvědom si, ze kdybys měla jiného chlapa co má normální spermiogram jsi v tom hned. Jsou ženské jako já, co jsou pokazene. A šance na normální tehu je naprosto minimální. Tak se seber, a situaci res. Nejspíše mas cystu…
@berushe14 zítra jdu na gyndu tak budu vědět víc, jop ono toho na mě včera bylo hodně a neustálá sem to nešlo jen o to dítě ale prostě u nás doma to funguje jinak a já už se prostě nasrala a řešilo se toho dost.
Holky tak jdu na gyndu držte pěsti
@carolineg1 hlavně dej vědět🙏
@berushe14 jop sedím v čekárně
@berushe14 doktor má pocit že tam je náznak gestacniho váčku, pichnul vyvolávací injekci...prý pokud je to těhotenství tak to podpoří pokud do 14 dní nedojde menzes mám se stavit
@carolineg1 tak uvidíme kazdopadne agolutin dítěti neublizi!!!
@berushe14 ale pak nechápu negativní testy ....😂

@lencaa11 já vím, ze na tom jsou ženy hur než já. Taky kvůli vysoké možnosti rakoviny a konizaci jdu do dítěte teď. Mám špatně výsledky skoro každý rok od 20 let. Jen když sem byla těhotná, tak jsem měla čisté výsledky. Po konizaci už bych těhotenství neriskla. Jsem kontrolována na onkogynekologii