Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?
Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....
@carolineg1 podle me nedorazí…
@berushe14 dnes jsem 35 DC...no akorát příznaky nějak zmizely, neboli mě ani břicho jako před ms nic...
@carolineg1 nemáš testy? Nebo proč až zitra
@berushe14 já nevím protože se mi třeba chce ještě počkat? Mám zatím dva dny zpoždění, nemusím šílet 😉
@carolineg1 tak určitě…není kam spěchat…jen se ti to nepodoba😂❤️
@berushe14 a to je důvod nesoudit lidi příliš brzy že? 🙂 život nás učí po celou dobu trpělivosti, vděčnosti a pokoře 🙂 . Pokud tam to prtě je, já věřím že by mohlo :D a má tam být, tak neuteče, pokud tam není, tak to brzy zjistím. Dala jsem si termín do zítra, odvezu děti k babičce a koupím test pokud nepříjde ms 🙂
@berushe14 já si pamatuju u Míši jsem měla pichnuty pregnyl, a myslela jsem že duch je z toho ale sílil :D tfuj tfuj
@carolineg1 tak přeji ať tam ty dvě najdeš
@pajasala uvidím já se asi včera nachladila na svatbě mám šílenou zimnici, ale nemám ms příznaky dnes ani břicho nebolí
@carolineg1 tak ti je jasné
@carolineg1 @berushe14 já teď taky zkusila a nic nevidím 😞
@berushe14 já nic nevidím ani na jednom
@carolineg1 to je dobre
@janulejean jo já vím 😉
@pajasala děvčatka lehla jsem s teplotou, včera jsem se asi fakt nachladila. Menzes nikde břicho neboli ale je mi celkem blbě, snad se z toho brzy vylezim

@berushe14 taky testuju zítra pokud nedorazi