Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?
Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....
Pockej, to ty ses včera vdavala?
@carolineg1
Nevidím ani na jednom z testů nic 😔
@berushe14 ne jsem svatební fotografka 😂 vdávala jsem se v březnu. Děti chtěli na prázdniny nejsou doma
@carolineg1 tak to je super, ze jste se vzali, docela živě si pamatuju, jak od tebe odesel, tak rok a půl zpet
@berushe14 hehe 😂😂😂 no to byla taková menší krize teda. Jak víš že je to ten samý?😂😂😂
@carolineg1 protože byl za chvíli zpátky, ale tys to hodne promazavala ten profil v té době…
@berushe14 no měla jsem v sobě dost zmatek...
@berushe14 nevadí stalo se...
@carolineg1 hlavně, ze teď jste šťastní ❤️
@carolineg1 já vím že to nevadí ani mě ne a nikomu to neublížilo 😉
@carolineg1 odpovídas sama sobě, ty si napsala nevadí stalo se
@berushe14 😂😂😂 koukám u toho na film a byla zajímavá pasáž
@carolineg1 na co koukas?
@berushe14 upíři deníky 😂😂
@carolineg1 @berushe14 tak jak holky?
@pajasala ještě ležím v posteli zachvili jedu fotit pak se stavím na benzín a do lékárny 😉 ale mám takové divné tušení bolí mě od rána břicho
@carolineg1 myslíš?
@pajasala teď jsem koupila pokud do hodiny nedojde dělám ale je mi furt nějak soufl
@carolineg1 tak držím palce
@carolineg1 deset minut a je hodina pryč😜
@carolineg1 hele, já takový nechutný hnědý sopel měla při uhnízdění.. a pak jsem pár dnů na to taky lehce zašpinila, bolesti v podbřišku a beder jako při MS.. no a teď jsem ve 39tt.. 😂 každopádně držím pěsti, ať to dopadne tak jak si přeješ... 🙂
@carolineg1 tak jak?

@carolineg1 tak jen odpocivej. Pokud můžeš a decka té nechají💋