Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?
Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....
@pajasala
@cekamnazazrak
@berushe14 hej holky já jela domů a něco ze mě teklo tak já smířená že menzes došla a byl to bílý vodnatý výtok...😂😂
Ale je mi furt divně takový knedlík v krku jako by....ne že by se mi chtělo zvracet ale přijde to pak je mi dobře a třeba po jídle zas...ale když já se tak bojím 😂😂😂
@carolineg1 tak ser na test. My tady prestaneme zebrat. Očividně si test udělat nechces, tak ho nedělej…to je v pořádku.
@berushe14 znáš mě víš že jsem tu stresovala celý rok 😂 prostě mi přijde že budu ještě víc sklamana
@carolineg1 vím no. Tak ono, stejně se ti to zpozdilo asi tím nachlazenim a stresem co mas v práci…🤷♀️
@berushe14 v práci?? Si si jistá že píšeš se správnou osobou?
@berushe14 teď se dost nechytam v jaké práci mám stres 😂😂😂
@carolineg1 nejsi fotografka? Ta naše kancelář stresy a fofry…
@berushe14 jop to bude ono, sem si to nespojila, ale asi máš pravdu bude to že stresu....15.8 jdeme na kliniku už to řešit tak by to asi byla haluz aby to vyšlo
@carolineg1 ta je krasnaaaa…jo a ohledně toho, znam spoustu páru co se jim to povedlo těsně pred
Já to v CARu řešila nějak od března, v květnu jsem si tam vyzvedla hormony a rozpis, kdy co aplikovat s tím, že mám začít s následující MS.. Ta už nepřišla.. Takže mám doma v lednici hormony a jsem 11+0..
Každopádně nechápu, proč si prostě neuděláš test.. Já nejsem zastáncem testování před MS, testovala jsem vždycky den po vynechání, ale tobě už to mešká, nějaký příznaky, co můžou značit tehu máš, tak nějak nechápu, na co čekáš no..
@nitii no přijde mi že jich mám málo...ne meskanteprve pár dní a vždy jsem to třeba dostala v den kdy jsem chtela udělat
@carolineg1 No vždy jo, třeba pár dní, ale už je to meškání.. A příznaky já měla stejný, jako když mi chodí MS, takže jsem sice 29.DC cyklu testovala (cyklus mám nejdýl 28dni, nikdy ne víc, spíš mám kratší), ale nevěřila jsem, že tam něco bude, jelikož mě bolelo v břiše a v kříži úplně stejně jako před MS, ani mě nebolela prsa (což v prvním tehu ano, podle toho jsem to tenkrát poznala) a jediný těhotenský příznak, co jsem měla byl ucpaný nos bez rýmy.. Jen díky tomu mě napadlo si udělat test, jelikož přesně takhle ucpanej nos jsem měla celý první těhotenství.. Nevím no, mě přijde lepší udělat test a vědět, na čem jsem, než se dalších X dní nervovat, jestli jo nebo ne..

Holky teď na mě vykouklo toto. Co myslíte. Pořád mám halušky?