icon

Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?

carolineg1
26. črc 2022

Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....

pajasala
1. srp 2022

Holky teď na mě vykouklo toto. Co myslíte. Pořád mám halušky?

carolineg1
autor
1. srp 2022

@pajasala
@cekamnazazrak
@berushe14 hej holky já jela domů a něco ze mě teklo tak já smířená že menzes došla a byl to bílý vodnatý výtok...😂😂
Ale je mi furt divně takový knedlík v krku jako by....ne že by se mi chtělo zvracet ale přijde to pak je mi dobře a třeba po jídle zas...ale když já se tak bojím 😂😂😂

berushe14
1. srp 2022

@carolineg1 tak ser na test. My tady prestaneme zebrat. Očividně si test udělat nechces, tak ho nedělej…to je v pořádku.

berushe14
1. srp 2022

@pajasala ty kraso, tam něco je. Je v termínu? Jako do těch 5 minut?

carolineg1
autor
1. srp 2022

@berushe14 znáš mě víš že jsem tu stresovala celý rok 😂 prostě mi přijde že budu ještě víc sklamana

pajasala
1. srp 2022

@berushe14 byl vidět asi za minutku. Takže teď vůbec nevím kolik dpo jsem ani kdy by měla jako dorazit MS. A vidíš ho teda?

berushe14
1. srp 2022

@pajasala já ho vidím dobre

pajasala
1. srp 2022

@berushe14 tak aspoň že nejsem slepá

berushe14
1. srp 2022

@carolineg1 vím no. Tak ono, stejně se ti to zpozdilo asi tím nachlazenim a stresem co mas v práci…🤷‍♀️

carolineg1
autor
1. srp 2022

@berushe14 v práci?? Si si jistá že píšeš se správnou osobou?

carolineg1
autor
1. srp 2022

@berushe14 teď se dost nechytam v jaké práci mám stres 😂😂😂

berushe14
1. srp 2022

@carolineg1 nejsi fotografka? Ta naše kancelář stresy a fofry…

carolineg1
autor
1. srp 2022

@berushe14 jop to bude ono, sem si to nespojila, ale asi máš pravdu bude to že stresu....15.8 jdeme na kliniku už to řešit tak by to asi byla haluz aby to vyšlo

carolineg1
autor
1. srp 2022

Ale pochlubim se dnešní skvělou modelinou

berushe14
1. srp 2022

@carolineg1 ta je krasnaaaa…jo a ohledně toho, znam spoustu páru co se jim to povedlo těsně pred

nitii
1. srp 2022

Já to v CARu řešila nějak od března, v květnu jsem si tam vyzvedla hormony a rozpis, kdy co aplikovat s tím, že mám začít s následující MS.. Ta už nepřišla.. Takže mám doma v lednici hormony a jsem 11+0..
Každopádně nechápu, proč si prostě neuděláš test.. Já nejsem zastáncem testování před MS, testovala jsem vždycky den po vynechání, ale tobě už to mešká, nějaký příznaky, co můžou značit tehu máš, tak nějak nechápu, na co čekáš no..

carolineg1
autor
1. srp 2022

@nitii no přijde mi že jich mám málo...ne meskanteprve pár dní a vždy jsem to třeba dostala v den kdy jsem chtela udělat

berushe14
1. srp 2022

@pajasala a ja jeste furt nic. Je brzo, ale stejně me to sere.

berushe14
1. srp 2022

@nitii nech to tak. Ať si testuje kdy chce…ale po pravdě me to napínáni už nebaví, takže sorry Hani jestli té to urazí…

nitii
1. srp 2022

@carolineg1 No vždy jo, třeba pár dní, ale už je to meškání.. A příznaky já měla stejný, jako když mi chodí MS, takže jsem sice 29.DC cyklu testovala (cyklus mám nejdýl 28dni, nikdy ne víc, spíš mám kratší), ale nevěřila jsem, že tam něco bude, jelikož mě bolelo v břiše a v kříži úplně stejně jako před MS, ani mě nebolela prsa (což v prvním tehu ano, podle toho jsem to tenkrát poznala) a jediný těhotenský příznak, co jsem měla byl ucpaný nos bez rýmy.. Jen díky tomu mě napadlo si udělat test, jelikož přesně takhle ucpanej nos jsem měla celý první těhotenství.. Nevím no, mě přijde lepší udělat test a vědět, na čem jsem, než se dalších X dní nervovat, jestli jo nebo ne..

pajasala
1. srp 2022

@berushe14 ukaž já ho vykoukam

berushe14
1. srp 2022

@pajasala vyhodila jsem ho…

tasimia
1. srp 2022

@berushe14 no ja tu taky napnutě čekala, ale už jsem to vzdala.

pajasala
2. srp 2022

@berushe14 pošli sem

berushe14
2. srp 2022

@pajasala tady mas ještě je brzo po transferu. Čárka se ukazuje až 7-8.den jsem pet

berushe14
2. srp 2022
berushe14
3. srp 2022

@berushe14 pajo, já dneska takhle

berushe14
3. srp 2022

@pajasala pajoooo

lencaa11
3. srp 2022

@berushe14 vypadá to že to vyšlo //🤰

berushe14