Covid očkování při plánování miminka: Jaké jsou názory?
Plánujeme miminko (zatím se nedaří)... V práci na mě tlačí do očkování na covid jaké jsou vaše názory.
Očkovaná nejsem a v plánu to nemám. Covid jsem prodělala jako těhotná, vubec jsem o něm nevěděla. Hlavně ale to rozhodnutí musí být jen na tobě
Rozhodně očko než prodělat covid v těhotenství,navíc se ukazuje že v těhotenství je průběh horší a ohroženo je i miminko
Ikdyz si člověk říká,že se tomu vyhne znám plno případů kdy se lidi nakazili a to seděli doma
Očkovat bych se určitě nechala, ono nevíš kdy vám to vyjde a za ty nervy z případného horšího průběhu to podle mně nestojí. Ten strach o miminko když máš horečky, to ne. Já očkování odkládala kvůli kojení, čekala až bude mít malý rok a bude jíst už hodně svoje a mléko jen minimálně, kdyby mně to sejmulo ať to zvládneme. Očkovat jsem se nechala a otěhotněla jsem tři dny po druhé dávce očkování...
Právě ovce tvrdí, že je někdo ovce jen tak mimochodem...😘 dívej teď zase houfně letí slovo nátlak...pokud chceš chytnout Covid v těhotenství a čekat jestli ti to nezpůsobí sraženiny prosím,nebo si dej vakcínu a čekej jestli ten slíbený čip v mozku začne fungovat... každýho věc...toť můj názor...
@lady742 můj názor jen že to chce sluníčko, věřit ve svojí imunitu, doplňovat vitamíny, nestresovat se a hlavně nepřehánět hygienu formou desinfekci a dušení se rouškami. Nádech je první co člověk po narození udělá. A proč umírá tolik lidí ? ( Izolace,prehanna hygiena, stres , špatná životospráva atd atd ) nehledejte jen u jednoho zdroje . Média jsou zaprodána
wow, to je hustyyyy
@paja123kluci 😂😂😂 Vy jste skvela! To se teda ti Iluminati budou mit, az nas vyhubi a budou muset ze svych vysin slezt a opatrit si zivobyti vlastnima rukama. 😂 To je plan, ktery uplne davy smysl. Je teda fakt, ze od ockovani nam doma blbne internet, asi ho rusime tim magnetickym polem, nastesti mame s manzelem magnety, co se pritahuji, a nedali nam ty, co od sebe utikaji. Ufff. 😂 Jo, vakcina to je stara vec, prece jim nezbastime, ze jeji zaklad vyrabeli pro SARS a MERS a ted ho jen pouzili pro vyrobu vakciny proti covidu, nejsme ovce, ze jo. 😂 To se mi bude dneska krasne spat.
@paja123kluci Ty máš fakt dost... 🙈
@paja123kluci Kristepane, ty probuzená běž se léčit. Ale honem. Včera bylo pozdě!
@eloise02 nemám proč se léčit na nic si nehraju narozdíl od vás. Jen dávám jiný úhel pohledu 😉
@ivya ty už to nepij 😉
@mamikry 👍👏 máte zajímavý pohled na věc 🤔🙈😉
@paja123kluci Tys mi to teda nandala, abstinentce. Ne. Ty nedáváš jiný úhel pohledu. Ty jsi si jen někde přečetla ty nejhloupější hoaxy a teď je tu ještě hloupěji papouškuješ.
@paja123kluci Hele já jsem taky do jisté míry konspirator.... Ale zásada číslo jedna. Tohle nikdy nikomu neříkej a nevysvetluj, vždycky budeš za magora od té druhé strany a i kdyby nakrásně to každému cinkalo do očí, bude vždy tvrdit, že se máš jít léčit. Vykašli se na to. To co se děje ted bylo před pár lety taky konspirace, to chce čas. Hlavně nic nevysvětlovat, je to jako házet hrách na zeď, ať si věří každý čemu chce.
Nechala jsem se ockovat, nechci mit jako tehotna jakykoli vaznejsi prubeh. Jen s treti davkou pockam
@majaa123 ahoj Máji. Přečetla jsem si celou komunikaci. Jsem v podobné situaci jako ty. Tlak v práci, ale momentálně z úrovně doporučení. Akorát mám tu nevýhodu, že teď už nemůžu couvnout neb stimulují. Včera jsem vedla diskusi s primářem svého car no vlastně vakcínu nedoporučil ani při snažení ani v těhotenství. V podstatě mluvil o tom, že není nic probádané a nikdo neví jaký vliv do budoucna to bude mít mluvil o tzv malých buňkách asi myslel vajíčka a spermoníky. Každopádně já teď počkám co stimulace blbá blá ...a pokud neotěhotním vlivem natlaku společnosti se očkovat dam. Pokud otěhotním budu nejspíš na riziku a prostě se bát aby kovid nedorazil. Asi bych to miminku neudělala vakcínu. Asi se nechá naočkovat manžel a budeme se chránit. Pokud však neotěhotním primář doporučuje pro další pokus alespoň měsíc rozestup od vakcíny. Kdybych věděla, že bude tlak společnosti takový a epidemie neustoupí pořeším si to před pokusy. ALE na moji obhajobu když se začalo s vakcínou a já byla v přirozeném snažení nikdo nevěděl vliv na případné těhotenství a pro me to tenkrát byla velmi velká priorita takže jsem chtěla miminko a proto jsem do toho nešla dříve. Tlak společnosti je hrozný ...o to víc jsem ve stresu když jsme teď plná hormonu, svou práci mám hrozně ráda a navíc covidu se bojím a rozhodně nejsem proti očkování. Jen se mi to blbě načasovalo. Docela se mi ulevilo, že i já jsem se mohla v rámci této komunikace někam svěřit. Snad mě nikdo neodsoudí. Ráda si napíšu se všemi co jsou v podobné situaci.
Předem říkám,že jsem zastánce očkování. Ale když jsme se už snažili ,tak jsem očko odmítla.za 14 dní jsem měla pozi test .... Očkovat se ale nechám po šestinedělí.
@paja123kluci magnet drží na ruce i neockovanym 😂. Jen tak propo, zkoušeli jsme to s kámošem. On je neočko/ja očko. Jo a drží to i čtyřletému :D.
Plánujeme těhotenství a nechala jsem se očkovat…
@paja123kluci Ty jsi fakt ubožačka. Jediný důkaz nemáš, jen své domněnky a strachy. Co děti, co se po té, co matka prodělala v těhotenství covid, narodily postižené? Co děti, které po prodělání bezpříznakového covidu končí v nemocnici s PIMS, sraženinami, mrtvicí? Protože to se na rozdíl od tvých domněnek opravdu děje.

21tt ZT. Asi dva týdny jsem pak čekala na výsledky, zda to nezpůsobil Covid a to co jsem v tu dobu prožívala bych nikomu nepřála. Rozebírala jsem si zpětně úplně vše, s kým jsem se setkala, o kom jsem věděla, že to prodělal, zda jsem náhodou neměla nějaký příznak. Bylo to opravdu strašné. Protože mimi chceme, tak jsem se potom nechala naočkovat. První dávak v pohodě, po druhé zimnice/horečka, což by v těhotenství bylo hodně špatné. S cyklem mi očkování nic neudělalo. Je to každého volba, ale nikdy nevíte, co si kdo zažil a proč se třeba tak nebo onak rozhodl (proto jsem už alergická na řeči, že se nechávají očkovat ovce atd.)