icon

Covid očkování při plánování miminka: Jaké jsou názory?

majaa123
26. říj 2021

Plánujeme miminko (zatím se nedaří)... V práci na mě tlačí do očkování na covid jaké jsou vaše názory.

Diskuse je zavádějící
Je možné, že diskuse obsahuje příspěvky, které jsou zavádějící (obsahují klamné informace nebo úmyslně poupravená fakta) a jsou vytvořené za účelem manipulace nebo šíření strachu a paniky.
Strana
z3
paja123kluci
30. říj 2021

@ivya a tvé dokuzy? Nejlepší je poslouchat msm. Spi si klidně dál... Nemám zapotřebí s tebou dál plýtvat svou drahocennou energii .

vercousek
30. říj 2021

Mě příjde,podle toho co tu v hodně příspěvcích čtu ,,naočkovala bych se,covid v těhotenství nechci,,apod.,že si dost lidi myslí,že je očkování ochrání před covidem,že ho nemůžou dostat,ale takhle to přeci nefunguje,kdyby jo bylo by to super.Očkovaný to chytne stějně dobře jako neočko jen by prý údajně měl mít lepší průběh,ale jelikož je to stále sledovaná vakcína,tak víme prd co umí.Nešla bych do toho a jako těhotná nebo plánující tuplem ne.

eloise02
30. říj 2021

@vercousek Ale tak snad už proto to stojí za to - mít lehký průběh. To ti přijde málo? Možná by si lidi jako ty a další pošahaní odmítači z této diskuze, měli na vlastní kůži zkusit prožít covid aspoň v takové intenzitě, jako jsem měla já. Můžu ti říct, že to bylo to stoprocentně to nejhorší, co jsem kdy zažila. Co bych tehdy dala za ten, jak ty píšeš "lepší průběh". Ale někomu je to zjevně málo. Já šla doktora o vakcínu prosit, i když jsem na ni v té době, kdy se ještě očkovalo podle věkových skupin, neměla nárok. Jen proto, že to co jsem zažila, už nechci zažít nikdy.

vercousek
31. říj 2021

@eloise02 Já nikomu nic nerozmlouvam,ať si to píchne kdo chce těhotná,netěhotná,stará,mladá a doufají v lepší průběh,ale myslet si, že po vakcíně to chytit nemůžu je prostě blbost a z některých komentů mi příjde,že si to někteří myslí tot vše...je to jen jeden z názorů na který se ptala zakladatelka.Je víc nemocí,který člověk už nechce zažít ne jen covid,ale to přeci neznamená nechat na sobě testovat vakcínu a pokud jo,tak do toho,ale proboha ať už se ,,neperou,,očkovaný s neočkovanýma tohle dělení je k pláči.

marge_s
31. říj 2021

@vercousek nikdo tu nic takovyho netvrdi 🤷🏾‍♂️ Co se rozcilujes 🤣

janule0123
31. říj 2021

@vercousek neberu ze nemůžu chytnout ale věřím v lehčí průběh … vakcina zas tak netestovana není… je na stejným principu jak vakcíny které jsou tu už dost dlouho .., a myslím si ze každý máme v sobě spoustu očkováni a i z doby kdy ta vakcina byla testována ještě min než teď 🤣zdravotnicti pracovnici jsou z většiny naockovani- ti mají docela blízko k informacím, nemyslím si ze by byli kratkozraci co se týká budoucnosti… takže osobně beru ze je to ta lepší varianta… napr laserem má oci poupravenych spousta lidi - a z většiny lékaři ne… mají vesměs brýle .. antibiotika si třeba vezme každý když je lékař napíše .. a taky je tam hromada vedlejších účinku.. ikdyz ojedinělých … resi to tak moc někdo?ze si je nevezme protože muže mít alergii, nemusí pomoct nebo ze nejsou dost prověřeny ? Nebo zrovna budu mít smůlu a drapne mě nějaký vedlejší účinek co píšou pro jednoho z 1000

vercousek
31. říj 2021

@janule0123 ano i takto se dá na to dívat každý lék ma své nežádoucí účinky.A vakcíny používající mRNA jsou první svého druhu sice to zkoumají dlouho,ale na zvířatech a nikdy to neprošlo,až teď,tak doufejme že to dobře dopadne.

paja123kluci
31. říj 2021

@mimi1004. Vymaštěna jsi tu tak jedině ty... bůh ví jestli ty nejsi nasazený hejtřík 🤔😄 klidně ti přenechám všechny své vakcíny, a že tě jich ještě v budoucnu čeká 😄 ....pokud se jich samo ... To ale ukáže až čas... Tento koktejl kterej nezůstane ve svalu ale šíří se celým tělem a zatím nejsou dokončené studie Hmm 🤔 to vážně nechceš... Za pár měsíců zjistis že tvá imunita je na bodu mrazu a pak se ti bude stahovat pr..l aby si přežila vůbec další očko. Ale kdo chce kam jak se říká ...nebo komu není rady ... Měj se 😉 napadat a urážet jste začali vy já se jen braním a klidně mne nechte opět smazat trapky...

marge_s
31. říj 2021

@paja123kluci ten koktejl se nikam nesiri, precti si pribalak a slozeni. Neni tam skoro nic. RNA je nestabilni, i ta se rozlozi behem chvilky. Co muze udelat problem je ta individualni imunitni reakce. K tomu dochazi max do sesti tydnu od aplikace. Nc o tom nevis a siris nesmysly.

sonaxoxo
31. říj 2021

@cikitkapb ale tlačí, sice nemůžou,ale tlačí..až šikana začíná na pracovistich

surikata131
31. říj 2021

Vakcina comirnaty (pfizer) je plně schválená americkou FDA, takže to není žádná experimentální vakcína. Je pod drobnohledem celého světa a naočkovány jsou miliony lidí, to by se opravdu neututlalo, kdyby byl nějaký problém. Samozřejmě v medicíně nic není 100%, ale šanci chytit covid snižuje, případně mít lehčí průběh se taky hodí (např neskončit na ventilátoru, hospitalizovaná, nemít horečky v těhotenství apod.) příspěvky Páji jsou teda snůška všech možných trapných hoaxů.Zajímavé, že doktoři (všichni lucidní), kteří znají teoretický podklad této problematiky se očkují, ale laici přece ví líp, jak to funguje 😀👍 jsou za tím čipy Billa Gatese a Soros přece 😂

paja123kluci
31. říj 2021

@surikata131 až čas ukáže jak to vše Bylo včetně Billa Gatese a Fauciho který financoval výzkum korona ostatně už to pomalu leze i do msm jen zatím výzkumy na zvířatech financovaných. Už jen tohle zvěrstvo co páchají mi rozsvěcuje jasně kontrolku v hlavě stop. Nebudu to tu zbytečně vypisovat ,jde vidět že trocha víš sama že jsi též trochu probuzená otázka je co kdo a čemu a komu věří... Já věřím sobě a své vlastní imunitě. Na něco umřít musím jednou, ale ne určitě na vakcínu... Tu ráda někomu přenechám.

mimi1004
2. lis 2021

@paja123kluci 😆😆😆😆😆

bigbig
2. lis 2021
marge_s
2. lis 2021

@bigbig 😂😂😂

Strana
z3