Ahoj četla jsem mnoho o tomto zázračnem cvičení.Máte někdo zkušenosti?
Děkuji asi taky na to vlítnu i kvuli tomu ,že se zlepší zdraví🙂
@verry Ted se dívam na kurzy a jeden jsem si našla sice za 150kč ale je to s fiziterapeutkou tak snad když něco okoumám budu cvičit doma sama🙂 Jinak jsem zjistila ,že to chce na to těhotenství nemyslet 🙂 Pořád jsem to sledovala a jak jsem se začala s přítelem hádat najednou jsem byla v tom a to jsme se snažili 6 měsícu. Sice jsem v 6t potratila ,ale snad už to bude v pořádku a urovnalo nám to vztah. Tak ted zase musím myslet na něco jiného.A určitě se taky dočkáš🙂)) držím palce aspon se protáhneme 😉
@nesves tuhle knížku mám : http://knihy.abz.cz/prodej/metoda-ludmily-mojzi...
@verry Děkuji za tip určito se na ni podívám🙂 a mám za sebou rok cvičeni jogy a pilatesu tak snad nejsem trumpeta ,že bych to nedala🙂 Ale asi ji už nebudu potřebovat trochu jsem vybuchla a přiteli vynadala kvuli jeho jedné pracovnici že pořad mele o kristince tak mi napsal ,že jeho trpělivost přetekla 😀 tak asi budu muset nejdřív hledat partnera pokud budu chtít miminko 🙂 zatím to beru jako srandu snad to nemysli fakt vážně 😀
tohle cvičení je super, mně upravilo menzes a těhotná jsem byla skoro hned, i když mám PCO a jen jeden vaječník. Zabere to pár minut a efekt je obrovský.
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@nesves Ahoj,já cvičila poctivě půl roku, ale těhu nejsem. Každopádně se mi po tom upravila menstruace a nebolelo mě při tom tak břicho.