Dá se otěhotnět týden před menstruací?
cyklus mam 29 dni,jde týden před menstruací otěhotnět?
@luj89 A já to asi nevím....
Dá. Mám z toho syna.
@magdalenax asi ne, kdyz pises, ze by zkrachovali. 😉
@vanea bohuzel ne kazdy lekar tohle dosud pochopil 😀. Nezajima je jak dlouhy mate cykly, proste pro ne ma kazda zena cyklus 28 dni, ovulaci 14.den a sup vypocitat termin porodu podle vzorce 😀. A tak je to se vsim. Nastesti jsou i osviceni lekari, kteri tela lido neberou jako stroje a tabulky a grafy berou orientacne.
@luj89 jj taky jsem měla doktora takového pitomce :D ono je to těžko no..je spousta holek, které ani neví jak to vlastně funguje a co je ovulace ;) takže to u nich hromadně berou prostě dle prvního DC a hotovo...a bohužel se vezeme občas na tabulkové vlně taky🙂 ale je to na pěst, sama mám ovulaci 18DC, takže jsem o 4 dny posunutá=) což si myslím že takto v začátku je zrovna každý den dost důležitý=) tak uvidíme, kontrolu jsem ještě neměla, ale po telefonu se řídil tou ovulkou, abych nechodila moc brzy🙂
@vanea tak ja hlasila, ze ovulace byla cca 31.DC, ale stejne to sestre bylo jedno. Muj gynekolog je ale fajn a veril mi. Navic mi vsude do zprav pripisuje, ze jsem mela dlouhe nepravidelne cykly. Je mi ale lito tech holek, ktere tady snad co tyden pisou, ze je doktor strasi kdyz jeste neni videt na UTZ srdicko a vychazi jen z prvniho dne posledniho cyklu... Vzdycky si rikam kolik zdravych tehotenstvi skoncilo revizi... :'(
@vanea my jsme se se setřenicí divily, že její švagrová po dvou letech snažení se o mimčo, lítání po doktorech a léčitelích, neví, co je to ovulace..teď když se ale sama snažím a řeším to i s doktorem, tak jsem to pochopila..vůbec se o nějaké ovulaci a sexu v "tu správnou dobu" nezmínil..kdyby mi kdysi neposkytla osvětu kolegyně a nebyla jsem registrovaná tady, tak žiju v sladké nevědomosti..😀
@luj89 tak to je dobře, že má rozum aspoň🙂 a taky si to občas říkám...ale zas na druhou stranu doufám, že ví co dělají a mají už nějaké zkušenosti🙂 bohužel se ale pitomec najde všude :(
@upuska no tak to je dobrý teda:D je fakt, že já to ale taky zjistila na internetu, s dr jsem se o tom nijak nebavila, navíc můj minulý doktor mi dával rady jako skotačit jak dva králíci a podobně 🙄 což jako s naším apetitem je akorát plýtvání materiálu=D
Tady je zásadní, aby žena znala svoje tělo a věděla, jak správně funguje...každé funguje tělo jinak, takže nějaké tabulky jsou jen orientační a sama žena by se měla řídit jen svým tělem..bohužel dnes si žena v 15 letech dojde pro antikoncepci a když chce miminko, tak najednou zjistí, jak vlastně tělo má fungovat a nefungovat...ano jsou takové "šťastlivky", kterým se to zadaří i přes antikoncepci nebo hned po vysazení, ale dost často se stává, že právě po antikoncepci to najednou nejde a pak ženy ani neví, jak to vlastně vůbec funguje :(
ahoj jak poznam ovilaci neboli kdis ma menzes po 22 dnech pravidelne jak to mam vypočítat diki za radi
Dobry den,mam otazku?Kdyz ma moje zena termin menzesu 14-16 steho a vcera jsme meli nechraneny sex takze 7.3 ,muze otehotnet?dekuji za odpoved
Mozne to je. 🙂
@nejistota pokud ma plodne dny (dny kolem a v dobe ovulace) tak ano, pokud nema tak ne 🙂
@liliska11 vypocet je jen orientacni, za normalni vyklus se povazuje 25-35 dni. Presne ovulaci zjisti lekar pres utz, orientacne muzes pres testy ovulave, pripadne mereni bazalni teploty.
@luj89 to se neboj. Pred revizi se dela utz a rozhodne se nebere v uvahu kdy zacal cyklus MS....takze nemej strach.
Holky potrebuji radu...mam zablokovana zada..Od pondeli do patku jsem denne chodila na 2 injekce do zad.ve stredu jsme meli nechráněný pohlavni styk a druhý den,ve čtvrtek mela přijít ms.Pritel to do me pustil s tim ze to druhy den dostanu tak co😄jenze jsem to nedostala,uz 4 dny meskam,zitra mi to melo koncit..A ted nevim,jestli je moznost otehotneni,nebo to udelali ty injekce.Mam pravidelny cyklus 28,max 29 dni a nikdy nemam zpozdeni.A na test brzy
Ahoj 🙂,stalo se někomu,že byl ovulační řídký hlen dvakrát v měsíci?Měla jsem dle testů ovu 13 dc (25.3.) a ted bych měla být 9 dpo a druhý řídký hlen i pocit ovu ve vaječnícíh byl dva dny zpět.Dvakrát ovulaci mít v měsíci nemůžu..
ahoj zajmam me e mozneze jsem mela nechraneni stik a pak normalne na den menzes stoho jsem jen spinila je mozne ze bich mohla tehu bilo to 3 dni slabe spineni dekuji za odpovet
@liliska11 to snad neni mozne...
@absintka19 jo není mozne pockam tiden a nebudu to resit
@liliska11 neni mozne to, ze neumis gramatiku....
@liliska11 Doufám že správně chápu co jsi psala, ale odpověď je, že možné je všechno. Buď jsi těhotná, nebo je to nějaký zdravotní problém, nebo se ti prostě tento cyklus menstruace takto upravila a příště to zase bude normální...Nikdo tady ti neporadí, buď počkej a za pár dní si udělej test, nebo jdi k doktorovi - ten ti může nabrat krev a zjistit HCG a bude to ověřené.
@absintka19 ne neuim gramatiku bouzel
😀 aneb jak napsat chybu v kazdem slove 😅

@magdalenax Nezkrachovali 😉. Zaprve se lidi chteji milovat bez rizika oplodneni i v plodnych dnech a zadruhe je strasne tezke presne urcit v domacich podminkach ty plodne dny.