Dnes 19DC, dva dny po ovulaci, bazální teploty zase nad 36.9.
Jen mi je divné že ovu test byl v pátek 13.3 ještě negativní a v sobotu ráno už pozitivní to mi přijde divné
@lenickamimi stahni si aplikaci fertility friend udelej si graf a pokud probehla ovu zpetne ti ji vyznaci
@lenickamimi z tohoto grafu cos dala ovu jeste neprobehla
@terka80 aha ale potom jak je možné že pozitivní test byl v sobotu ráno a od té doby špinim slabě a teploty sou taky pořád stejné drží se už 4 den kolem 37 36.8
@terka80 mě zajímá co znamená ten teplotní propad ten 11 dc
@lenickamimi propad neznamena nic,ovu test ukazal ze bude ovulace ale bazalni teplota ti ji jeste neprokazala muzes mit klidne anovulacni cyklus,pokud by k ovulaci doslo v nedeli tak v od pondeli by ti mela teplota stoupat coz se nedeje
@terka80 no to ano ale tady v různých diskusích jsem se dočetla že většinou když bazální teploty jeden den prudce klesnou a druhý den zase stoupnou nad 36.9 tak a pak se už drží další dny nahoře tak pravděpodobně to značí že už ovulace proběhla
@terka80 a toho 11.3 podle doktorky na ultrazvuku bylo potvrzeno že ovulace by měla být do 3 dnů
@lenickamimi ne u vsech,u me treba teplota nejde dolu pred ovulaci.tvoje teploty nejsou dost vysoke nestoupaj drzi se proto si myslim ze proste k ovulaci nedoslo.toz muj nazor
@zacinajicisnazilka ahoj paráda akorát já už jsem z těch grafů debil koukni na můj
@lenickamimi jde videt ze proste ovulace neprobehla
@zacinajicisnazilka teplota jde nahoru vypada to dobre
@lenickamimi to fakt vypada, ze zatim ovulace nebyla. Ale vyckej, treba se ti jenom posunula 🙂 nezavala jsi brat nejaky bylinky?
@lenickamimi ovulační test byl pozitivní tak, že testovací čárka byla silnější než kontrolní?
@zacinajicisnazilka no už druhý cyklus piju ten kontryhel a beru femibion 1
@kachna001 ano dávala jsem do diskuze foto testů víc pozitivní jsem ho ještě neměla nikdy 🤷♀️
@kachna001 jeden je z pátku 13.3 a ten druhý je v sobotu ráno
@lenickamimi to ještě není pozitivní, co test ze soboty večer nebo neděle ráno?
@kachna001 pak už jsem nedělala protože jsem začala špinit a měla jsem bolesti jak před MS tak to už mi bylo divný že bych měla MS dvakrát za sebou 🙄
@lenickamimi příznaky by na ovulaci ukazovaly, ale teplota bohužel ne... Není tam vidět, v tomhle případě musíš jen dal měřit a čekat 🤷♀️
@kachna001 ano měřím a nevzdavam to ♥️
@terka80 můžete mi prosím poradit jestli už je tady něco poznat děkuji
@lenickamimi podle mě byla ovulka 20.
@tez83 aha no nevím jestli ne dřív protože jsem o víkendu od soboty až do středy spinila a bolelo mě v podbřišku 🤷♀️
@tez83 u mě je to celkové divný
@lenickamimi 20 byla ovulace,teplota sla nahoru a drzi se

Mohla být tedy ovulace toho 18.3 jak graf ukazuje