icon

Doba snažení u dalšího potomka. Jak dlouho vám trvalo?

phantomek
9. dub 2021

Krásný den,
Vím, že je to individuální, ale jak dlouho vám trvalo početí při druhém dítěti?
Klidně i při třetím, čtvrtém...
Byl rozdíl od prvního? Trvalo to kratší dobu, stejnou nebo delší?

Děkuji 🙂

Strana
z2
bervidova
9. dub 2021

Měli jsme to štěstí, že obě dvě děti se zdařily první měsíc, i když nám nebylo už zrovna dvacet.

terezz29
9. dub 2021

První dítě se podařilo cca po 5 měsících, ale nesnažili jsme se nějak intenzivně.....tak nějak normálně. Druhé bylo na prvni pokus. :D

jaja01k
9. dub 2021

@phantomek První po roce, druhé na první pokus.

izzylka
9. dub 2021

První na první šťouch 🤣 na druhém děláme už cca 3 roky 🤣🤣

kevi1
9. dub 2021

Prve hned, druhe 6-7 mesiacov

marcicek84
9. dub 2021

Napoprve a to mi bylo skoro 37

weronyc
9. dub 2021

První hned a teď podruhé taky hned. 😁

vikinkav
9. dub 2021

Prvni hned, druhe asi po mesici, treti asi po 3 mesicich, ale zadne planovani neprobihali, jen jsme prestali pouzivat ochranu

zrzeckas
9. dub 2021

Prvni hned a druhe po dvouletech taky hned (pred obojim jsem mela antinu) oba pocati stejne a narozeni stejne (15.4.)

veroniquecz
9. dub 2021

@phantomek první 3 měsíce, druhá rok a půl.

agneska7
9. dub 2021

První dítě 7 měsíců volný průběh prostě jsme to nechaly na osudu ... 2 dítě 3 roky snažení nervy v kýblu no naštěstí se zadařilo a syn je dokonalý ...a třetí těhu nemám ani poňeti kdy jsem jako oťehotnela 😁 takže já mu říkám bonusové miminko 🥰😁

gramar
9. dub 2021

První po dvou měsících, druhý po půl roce, třetí pět měsíců, čtvrté těhotenství bez snahy prostě bylo, ale nedopadlo, teď se nijak nechráníme už tři roky a nic 😎 (vše je bráno od okamžiku kdy jsme si přestali dávat pozor)

netopejr
9. dub 2021

Vzdycky ca stejne, rok po porodu bez cyklu, pak.2-4 cykly a mimi, bez ohledu na pocet a vek.

andelka
9. dub 2021

Všechny čtyři na první pokus. Mezi 26 a 35 lety.

emamaira
9. dub 2021

Naštěstí obě hned první měsíc, jen jsem si pohlidala ovulaci.

lenerka1
9. dub 2021

Obě za rok a čtvrt...vždycky 13. cyklus byl ten "výherní", asi naše šťastné číslo 🙂

leymea
9. dub 2021

Prvni vic jak rok, druhy na prvni pokus 🙂

viktorie1517
9. dub 2021

První dvě napoprvé a teď čekáme třetí a taky vyšlo hned 🙂

cilkat
9. dub 2021

První druhý cyklus, druhé zhruba po roce.

juliemichal
9. dub 2021

první neplánovaně,druhý 7 měsíců,třetí 4 roky,čtvrtý 2 roky mno a teď to zase přišlo neplánovaně 😀 jak se miminko narodí,tak bude mít nejmladší 13 nebo 14 měsíců,nevím kdy budu mít sekci,ale nejmladší bude mít v září rok a TP mám 14.11

leeniik01
9. dub 2021

Vzdy hned na prvni dobrou 🤗

tynka9
9. dub 2021

první dítě po 10 měsících (stres z práce) a další dvě na první dobrou

badyr
9. dub 2021

@phantomek o první 6 měsíců, po 3 měsících jsem začala "řešit" ovulačníma těsta má, conceive gelem, vitamíny....druhe se povedlo po 3 měsících a neměla jsem čas to tolik řešit, tak možná proto o tolik rychleji.

vaculovav
9. dub 2021

První na poprvé. Druhé po roce a půl

katka22688
9. dub 2021

První I druhé dítě hneď na prvý pokus, na tretí sme se snažili 1,5roku.

andycr
9. dub 2021

První po 3 měsících, druhé první měsíc, ale bohužel zt ve 12 tt, teď se snažíme znovu po revizi, nyní 3 cyklus... Uvidíme kdy se zadaří.

jupiter2013
9. dub 2021

1.dítě 2 měsíce, 2.dítě trvalo 2 roky

lenka3p
9. dub 2021

Prvni neplanovane, ale s vedomim toho, ze se muze stat, druhe asi tri mesice a treti neplanovane s tim, ze se to stat nemuze 🤣 Mezi prvnim a tretim necele ctyri roky.

lachtanice86
9. dub 2021

První 3roky, začali jsme v mých 29, druhé na první dobrou v mých 34

majulkaa
10. dub 2021

@phantomek 1.detatko 5 let (ale stres v praci, nepravidelny cyklus), 2.detatko trvalo 1 rok cileneho snazeni, 3.tehotenstvi prislo necekane bez jakehokoli snazeni (ale skoncilo spontannim potratem), 4.tehotenstvi (a nase 3. miminko) prislo po 3 mesicich uplne volneho prubehu, zadne extra snazeni.

Strana
z2