Druhé děťátko v 1roce prvního? rok 2010
Ahojky najde se tu nějaká maminka která plánuje druhé dětátko? U mě je ještě brzy, ale ráda bych s někým si popovídala o čemkoliv a hlavně o tmto tématu. 🙂
smisku jo já to znám taky. Jak už jsem tady psala snažili jsme se devět měsíců a přtel už měl jít na spermio, ale povedlo se, tak nešel. Takže Ti rozumím.
Ahoj holky,
nějak to tu zatím vázne, ale snad se to rozjede.
Mirip tak to je skvělá zpráva držím pěstičky 🙂
nějak to tu zatím vázne, ale snad se to rozjede.
Mirip tak to je skvělá zpráva držím pěstičky 🙂
Ahoj holky, můžu se přidat?? Chtěla bych děti věkově blízko u sebe, ale zatím MS zlobí...
Indulik: také kojím, tedy jsem ve fázi odstavování a poslední týden kojím jen ráno.. Doufám, že mi to vše srovná, abychom mohli zapracovat na druhém mimi 🙂
Jak dlouho jste čekali na první mimi než se podařilo?
Jak dlouho jste čekali na první mimi než se podařilo?
Mirip: to muselo být náročné.. Tak snad u druhého to bude lepší, když KO dopadla dobře 😉 Budu držet palečky.. Kojíš?
AHoj holky
dneska je u nás nádherně. MAlý od dvanácti chrupká venku a my dneska máme oslavu. Slavíme svátek mojeho taťky a taky trochu moje narozeniny, které mám ve čtvrtek.
dneska je u nás nádherně. MAlý od dvanácti chrupká venku a my dneska máme oslavu. Slavíme svátek mojeho taťky a taky trochu moje narozeniny, které mám ve čtvrtek.
Hehe oslava se docela vyvedla akorát k tchýni nemám slov, no ale už jsem si trochu zvykla. Co mi taky jiného zbývá.
Dnesk u nás moc hezky není i když dopoledne byl Denisek venku a spal tam dvě a půl hodiny.
Dnesk u nás moc hezky není i když dopoledne byl Denisek venku a spal tam dvě a půl hodiny.
Ahoj holky,
Smisku tak to je bezva, že jste se dohodli. My ještě uvidíme. Nejdřív můžeme až v roce malého.
Smisku tak to je bezva, že jste se dohodli. My ještě uvidíme. Nejdřív můžeme až v roce malého.
Inqu já se na těhotenství taky těším. To první jsem měla taky skvělé i když jsem si v 30 týdnu zlomila nohu takže to bylo vše trochu komplikované, ale jinak na ty časy s bříškem moc ráda zvpomínám 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
Kamarádka má 11.měsíč. holčičku a je cca měsíc těhotná.takže asi tak.