icon

Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.

mabe
3. čer 2009

Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂

mili1
20. lis 2009

dobre urcite pridam, zatial pa uz musim ist 😒

ellysa
20. lis 2009

ďakujem baby, ešte dúfam, že aj tie krvné testy budú ok, čítam si blbosti, tak som sa naľakala, či sa ešte nestane, že výjdu nejak zle 😕

mili1
20. lis 2009

Už som späť,maly zaspal, nef si tu ešte? ellysa neboj dvšetko dobre dopadne.... 😉
Nef ako citam, ja ani neviem aku ma maly krvnu skupinu,,, 😒
Aj nas maly ma take svetle vlasy a moj sa pytal zo srandy ze po kom 😀 a ja ze asi po susedovi 😀 ale podoba sa na neho velmi 😉 🙂

mili1
20. lis 2009

Ellysa a nečítaj blbosti a ani nic zle aby si sa nelakala 😉

nefertitka
20. lis 2009

ano som....no to si zisti aku ma skupinu...to mozno raz budes potrebovat v rychlosti vediet

mili1
20. lis 2009

Hej hej viem musim zistit urcite, buduci tyzden ideme do poradne tak zistim 😉

nefertitka
20. lis 2009

a uz mas vianocnu naladu? 😉

nefertitka
20. lis 2009

no a drobec uz ma pol roka ani si sa nenazdala,ze? 🙂

mili1
20. lis 2009

Už sa teším na Vianoce... a na to ako bude maly kukat na svetielka a vnímať všetko... 😉
A ty?
Už som nakupila aj zopar darčekov ale ešte toho treba dosť, no a tento mesiam mi konči materska a začina rodičovska.... 😒 tak sa moc neteším....

mili1
20. lis 2009

Mas pravdu ide to strasne rychlo 🙂
Co robi Nikolka?

nefertitka
20. lis 2009

aj ja sa tesim,ako male dieta,normalne mam chut si vlocky z papiera urobit a nalepit na okno,ale uz som zabudla,ako sa to robi 😀
Nikolka haja na balkone,uz hodinu,tak uvidim,kolko este potiahne
no mi hovor o tom rodicovskom prispevku,tiez sa mi to nepaci,rychlo sa minaju peniazky...je to hrozne kolkonam tu davaju na slovensku,ja mam znameho v Barcelone a jeho sestra je na materskej uz treti rok a ma od statu na nase asi 20 000Sk...este som neni zvyknuta na eura;) a ktovie ci niekedy vobec budem

mili1
20. lis 2009

Hej je to hrozne v tu na Sk...ved to nestaci ten prispevok na nic pre dieta.... 😒 ja mam najlepsiu kamošku v Taliansku a hovorila ze tam sa dostava tiez vela , uz si nepamatam kolko ale dobre 😉 myslim ze dostavaju riadny plat ako keby robili asi rok a potom idu do prace ...
ani ja niesom zvyknuta na eura....
Ale od januara nam daju viac 😉

nefertitka
20. lis 2009

daju?

mili1
20. lis 2009

to iba u nas je taky blby system 😠

nefertitka
20. lis 2009

no ja slovensko celkovo nemusim...najradsej by som sa odstahovala prec,uz nahovaram muza

mili1
20. lis 2009

Ja viem tak ze hej , len si treba podat ziadost po prvom januari, uz to schvalili 256 Eur

nefertitka
20. lis 2009

tu sa clovek zdiera a nic nema,inde ked sa zdieraju,tak aspon ziju na urovni,normalne mi stupa adrenalin z tejto vlady a zo vsetkeho...by som im tam kazdemu jednemu dala priemerny plat,blbcom sprostym,nech z toho vyziju,hovada tupe....jaj sorry,ale som sa rozohnila 😉 🙄

ellysa
20. lis 2009

mili ja viem, už som si to zatrhla. 😉 mala by som sa tešiť, nie myslieť na somariny,dnes malému skontrolovali chrbátik aj bruško aj žalúdok aj placentu a pupočník a doki povedal, že je to ukážkové, aj že hlavičku má krásne súmernú to nie po mne a ja som si všimla, že má veľké uši 😀 😀 😀
babule neštvite, ja nemám ešte ani jeden darček 😒

nefertitka
20. lis 2009

treba si podat ziadost?fiha a to mam ist akoze na socialku?no vidis,ani som nevedela o tom....a tie co si nepodaju ostanu na tom ako su?

nefertitka
20. lis 2009

elly,casu este dost 😉

nefertitka
20. lis 2009

uz to na mna kuka z kocika,musim ist, este sa navecer stavim,ked nie,tak pekny vikend prajem

mili1
20. lis 2009

Hej nef, musis si podat ziadost tak ako predtym ak si sla na rodicovsky, dolozit doklady a budes mat, inac ti nedaju , dostanes tolko kolko teraz 😉 nezabudni
Ja hovorim to iste na vladu a ani nechcem mysliet lebo sa tiez nastvem... 😠 keby oni zili takto asi by si uvedomili ..clovek robi a nestiha .... inde je to inak,,,
mne sa Slovensko paci len vsetko okolo je na nic

mili1
20. lis 2009

Ahoj nef
Elly ja som robila to iste a sa strachovala a potom som s tym prestala . chodila som len tu a bolo dobre....
Ked človek číta blbosti hnes na to mysli, ak nečíta je to super 😉

hnedoocka23
20. lis 2009

ahoj holky,já se omlouvám,že vám se lezu...ale mám otázku... 😉
porvé po ivf jsem spontánně potratila...nějak jsem to neřešili,protože nás dr.uklidnil,že u 1.těhotenství a ještě po ivf každá třetí potrácí dělali mi i revizi..po dvou měsících od revize jsem spontánně otěhotněla..byl to pro nás zázrak a byli jsme štastní ,ale to nám dlouoho nevydrželo,protože mi dneska oznámili,že jde o zamlklé těhu,měla jsem být 9+5 a jsem 6+3..žádné struktury plodu ani srdíčko..tudíž v pondělí mě čeká revize je mi z toho nanic a už si sakra pokládám otázku PROČ??co se děje... 😔 😔
tak se chci holky zeptat...po té revizi to posílají na histolku,nebo jak se to řeší???řešili to i u vás nějak nebo to zkrátka přešli a řekli,že se to stává...tentokrát chceme vědět "příčinu"a dál to budeme řešit...
známé od sestry například,když poprvé potratila při druhém těhu dávali od začátku výživu a byla na rizikovce...tak nevím...snad u příštího těhu se k tomu doktoři postaví jinač a né,že si koupím jenom vitamíny a bud a nebo...
holky díky 😉

mabe
autor
20. lis 2009

ahoj hnedoocko, mrzi me to. ano posilaji na histolku, ale vetsinou nic nezjisti. ja byt tebou, tak si necham udelat genetiku, imunologii, hematologii a jezis co jeste? holky, poradte. Proste vsechny mozny vysetreni, jeste spermose manza. nenech se odbyt. nekdo rika, ze dvakrat se to da a az napotreti, tak to rekla dr. me. ale to se neda. tak jsem vymenila dr. a byla me zjistina spatna stitna zlaza. jinak vse ok. drzim palce pro dalsi tehu a hodne sily.

ellysa
20. lis 2009

hnedoočko, ☹ držkaj sa
všetky tie vyšetrenia, čo napísala mabe, tvoj gyn by ti mal dať odporúčania a tiež ti urobiť vyšetrenia na infekcie, toxo, boreliózu, určite bude vedieť, trvaj si na tom.

hnedoocka23
20. lis 2009

holky děkuji 😉 s manželem jsme se domluvili že po revizi na kontrole vletíme na dr.oba dva a řekneme mu,co chceme jaké různé vyšetření....snad nás nepošle někam...opatrujte se...

bambi7
20. lis 2009

cafte babulkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy uz som tu dako sa nedalo stale sme boli vonku a vecer som uz bola unavena a boli u nas aj kamosi a tak sme pokecali a bolo super 😉

inac sa mame dobre mala uz tapka s rucickami aj sa odraza nozickami je podarena 😉
a mili aj nasa sa stale chce nosit a uz je aj tazka 😀 ale nosime sa vsetko sleduje 😉 a ovocie nechce iba hrusku a lubi ked tam ma tie piskotky .....skusala som aj vyzivu a nechce vobec tak vsetko si spravim a papaaaaaaaaaaa a mam aj dobry pocit z toho 😉 😉 😉 a zeleninku papaaaaaaaaaaaaaaaa aj maso 😉

je to moja sikulka

a babulky dakujem za cierne bodiky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ellyyyy gratulujemmmmmmmmmmm a nebojkaj vsetko bude uz len ok moc sa tesimmmmmmmmmmm

mili ako moja ?

mabuska len pekne kupuj co chces ja som kupila a recami sa netrap su to len reci 😉 lepsie mat ako potom behat na poslednu chvilku

bambi7
20. lis 2009

a mabus pekne si to uzivajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 🙂 ty slniecko nase

a prajem pekny vikenddddddddddddddddddddddd

mabe
autor
20. lis 2009

bambi ahoooj, kde si bylaaaaaaaaaaaaaaa. cerny bod je tvuj. 🙂 mas pravdu, je to moje vec. ale mrzi me to, vis. zvlast po tom, co mame za sebou. 😖 nasi jsou mooooc velka opora. od vcerejsi kontroly si zase tehu uzivam a moc se tesim na anicku. a premyslim, vymyslim co koupit nekoupit a tak. 😀

Strana