Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
elly je to normalne ze mas strach aj ja som mala ale podari sa pockas na vysetrenia a uvidis ale vsetko dopadne ok uvidissss ty to zvladnes a budes mat krasne zdrave babo a budes supermamca 🙂
Ahoj Bambi 🙂 .
Konečne sa tu niekto ukázal 😉
Tak malinká nechce spávať? No hádam sa to upraví, detičky sa každú chvíľu menia. A keď nie, tak budete mať malú vrtuľku. Hlavne, že je zdravá. 🙂
Ja hlavne dúfam, že mab má aspoň aké také počasie. U nás to už vypadá, že Dunaj sa za chvíľu vyleje.
lenka už snáď aj porodila, nie? 😀
ahojte,no aj mna by zaujimalo,co je s Lenkou,myslim aj ja,ze uz porodila a nema cas sa tu stavit🙂 ved vieme ake to je hekticke s malym babom...
bam,nasa tiez teraz vymysla so spankom...dnes v noci sa stale mrvila,pazvukovala,krmit sme ju museli,potom sa asi 5 x nalepila tvarou na hniezdo a uz sa nevedela odlepit,ach jaj...to su tie obdobia,raz je dobre a raz vymyslaju🙂
cafte no nef nasa vymysla dako skoro 😀 to s tm spankom je uz dlhsie ale snad sa to upravi 😉
noooo lenka fakt snad by dal muz jej vediet ze porodila 😅 budeme cakat......
no ja som dala malu k svokrovcom aby som mohla poupratovat povysavat a tak....lebo mam program uz od piatku a nemam kedy .....
v piatok pridu mm kamarati z vysokej skoly uz su u nas na cakacke dlho 😀 a cez tyzden je lepsie ked pride niekto lebo cez vikend teda v sobotu chodi rodina a nedelu mame pre seba my traja 😉 tak sme sa rozhodli ked sa mala narodila 😉 moj ma aj tak vela prace a v nedelu aspon vypne a ideme von spolu na zmrzku,kavu a tak na prechadzku 😉 no a tuto sobotu ideme zasa do rakuska poprosila nas MM teta ci by sme ju nezobrali je u nas tak ze ok....
a o tyzden v sobotu idem konecne k nasim uz som tam dlhsie nebola mala nechce byt v sedacke moc.....a
tak uz mam poupratovane a sedim a relaxujem chvilu 😉
kde ste babulky ?
a mili je tiez snad ok tiez tu dlho nebola
a nef je to mozne ze lenka nema moc casu.....ako pises s babom je to uz horsie pisat 😀 ale ja sa snazim kazdy den nieco napisat 😉 ved vsetkym babulkam tu moc drzkam palceky nech su mamce a ste skveleeeee babulky 😉
a okrem toho som aj slubila mab ze tu budem 😉 km nebude mamca tak sommm 😀
ste tu?
ahoj nef si tuuu
ano🙂
co robkate?
ja sedim pri pocitaci a pozeram exotiku a predstavujem si ze som tam 😉 a male sa hrajka dole na koberceku s hrackami a toci sa jak paragraf🙂 ale na brusko sa nejak este neotaca...skusa ale nejde jej to🙂 a vy?
doteraz sme sa natahovali,ale neda sa teda dlho,uz je tazka;)
jej to je zlata 🙂 ja som este poumyvala parkety a teraz kukam ci tu niekto je 😀 mala je u svokrovcov
sranda je,ze doteraz nikdy nejak nechcela cumlik a teraz sa za nim zabija...hm
asi jej pojdu zubky,lebo ked ho nema,tak si strasne divoko obhryza pasticku...a ako Dominika?robi alebo vie nieco nove?nejaky novy zvuk? 😀
ona sa stale smeje a vydava zvuky 😀 aj sa otaca na bok 😀 je to nasa sikulka aj hlas ked place je silny 😀 😅
inac nic noveee
tak jej popozeraj dasna ci nerastie zubok a ak ano natri jej to tym gelom nech to moc nebolkaaa 🙂
nasa niekedy,samozrejme nevedomky povie mamamamam🙂)) tak sa vzdy vytesujem,aj ked viem,ze je to len zvuk,ze to este nepriraduje k nicomu;)) a ajajajaja a dajaja a dedede...zlata je...velmi mudro sa vzdy pritom tvari,a keby si videla,ako sa vie rozculovat;))cervensiu farbu som v zivote nevidela a este pri tom na mna aj krici 😀
a akym gelom?ja jej davam chladene hryzatka,ale moc ju to teda nebavi okusovat;)
zlate 😀 😀 😀 je to sranda ich pozorovat
no aj nasa ma peknu cervenu farbu ked sa rozculujeeee 😀
a skusa sa smiat aj nahlas?nasej sa to sem tam podari,vtedy by som ju zozrala;)
v lekarni predavaju na dasna to sa potiera aby to moc nebolelo ked rastu 😉 neviem ako sa to vola ale poradia
jasne aj nahlas 😀
aha tak dik,kupim...a inak lid ma kedy termin?
dnes som s nou volala ma ist na cisarsky este nevie presne kedy ale v pondelok sa rozhodne tusim .....by mala ist na prijem do nemocnice ,maju sa dobre uz sa tesi na maleho 😉
dnes ma maly meniny,nie?🙂 a tebe sa uz jazva zahojila?
no ma dnes meninky aj jeho tatino 😀 ale ano uz je to ok len si to tam moc necitim 😀
a co mate cez vikend na plane?
no chceli sme ist k tej mojej babke na Kysuce,nech vidi malinku,ale este uvidime podla pocasia,ak bude prsat,tak sa to neoplati,uz sme mali ist minuly vikend a zrusili sme to kvoli dazdu...a vy?
pisala som hore .... 😀 ideme s tetou do rakuska poprosila nas.....tak ideme a v nedelu mame vikend pre seba 😉
a o tyzden idem konecne k nasim stale nieco do toho pride....

cafte babulkyyy ako sa mate?
nasa mala spi konecne na balkone je daka mrzuta a ten jej spanok 😒 snad sa to spravi 😀
mab je na dovolenke a mne chyba 😀 ale snad si to uziva
mili a lenka de ste babulky ako sa vam dariiiiiii dako to flakate