Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
ahoj nef co nove
ani nic, par novych zubkov....a tak,viacmenej vsetko po starom...no vidis,citala som,ze sa Dominika uz pomalicky pohybuje dopredu;))) super...sikulka
no dakujeme ide a ked ju to nebavi sadne si to
jej ide 😀
a kolko mate zubkov?
Uz som tu.... mala som telefonat... 😉 🙂 aj nam tak povedal lekar
no mame styri a ide piaty...idu jej neskoro alepredsa 😀
ahoj mili;)
no super tak gratulujem a ako to zvlada nikolka
babulky a kedy chcete mat druhe minco?
v pohode teraz,slinta,kuse,ale nejake teploty ani nic nema...a hadam ani mat nebude...je to tu nejake pomale
ani mne to nechce ist a mili asi tiez nie 😀
nejako to fakt blbne ten net ,
Nas tiez spinka celu noc 😉 🙂 nejde mi to pridavat 😀 😒
my uz druhe nie,alekeby osud priniesol,tak niekedy,ked bude Nikolka vacsia,aspon tak 3 roky aby mala a vy
?
Bam my chceme mat druhe asi ked bude mat maly 2 roky 😉 😉
jaj mili a este jej davam rohlik sice je viac na nej ako v nej ale neva 😀 a piskoty tie detske od nestle jej davam ....alebo tie safari ale tie sa jej zle drzali tak kupujem tie nestle a tie sunarka jej davam do vyzivy tie sa dobre struhaju 😉
ved my pri nej nemame ani cas sexovat 😀 😝
nef no kto chce cas si najde 😀 😀 😀 😀 😀 ze mili 😀
aj my tak chceme 😉
Bambi aj my davame rozok a moj povedal ze ho vyvysavame , taký bol na nom roztruseny ,, aj my davame do vyzivy tie sunarka tie mu chutia...
nef co robi malá? a vy kedy chcete druhé mimco?
mili keby byvame blizko mozeme spolu varit ved im davame vsetko rovnake 😀
no bam,pri nasej ani nie,jedine ked haja cez den,a to je take hr hr🙂vecer sme obaja total kaput;)
Nef to ani my nemame ale si musite najst 😀 😝 ako hovori bam... 😀
mala spinka na balkone,ale uz nejak divne s pootvorrenymi ockami...
nef nemaj strach ani pri domi sa neda 😀
Bambi to hej 😀 😉 😀
ja by som najradsej aj hned,ale neviem si to predstavit,kebyzemusim zas lezat,kto by sa staral o Nikolku...a este mam stale traumu z toho porodu...nejak po tom znova netuzim...mozno s epi by to bolo ine
Nef my sme tiez vecer kaput sme radi ked zalahneme do postele 😀 🙂
Ahoj holky, tak ja dneska jeste nic neudelala. tedka jsme vstaly po obidku. musim se trosku rozkoukat a pak se vrhnu do te skrine na vyhazovani veci. v 18h mam basketbal v telce a pak s manzou na 20h na jeho zapas. psala jsem klukum, at laskave dojdou v hojnem poctu, ze uz dlouho nebudu psat zapisy, at se nauci chodit ve vice lidech nez v 5. 🙂 tak to vypada, ze jich dneska bude 7 nejmin. 🙂 jinak ta dieta dnesni, nic moc. jsem takova slaba. zitra uz se zkusim najest normal.
jaj babule idem zehlit potom este skusim prist ,lebo nic nespravim tak sa zatial majte a zajtra oddychujte
mili,takze rovno ostanes namaterskej?🙂
Nef daj si epi, mne pomohla... a ja by som hned ale najviac sa bojim toho lezania a tvrdnutia bruska to viac ako porodu 😒
Nef no neviem este presne ci hned uvidime ...

jezis to ste toho zas popisali... 😀