Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
tak u nas se rozciluje. anicka se prevaluje na brisko a chce lezt, ale hlava nejde a nejde. 🙂 takze rve a rve.
ellysa, aanda, lubica69
No, ja dufam, ze budem raz tak povzbudzovat ine dievcata ako vy teraz mna. Som rada, ze som sa sem prihlasila.. 🙂 naozaj dakujem!!! Ani si neviete predstavit ako ste ma povzbudili. 😀
@ellysa Ano som pozerala. Krasnucka malinka. Aj ty si pekna mamina 🙂 a citala som si aj ten tvoj priebeh... ☹ k doktorovi idem za mesiac, tak mu poviem, nech mi urobi tie vysetrenia. Som zvedava. Ty byvas priamo v Rakusku? Aj si tam rodila asi ze? Mam tam kamosku vo Viedni, ona bude tiez o chvilu rodit 🙂
Áno táto témička je super Už len sa nakaziť,otehotnieť a do úspešného konca tento krát
aj ja som pridala jednu aktualnu fotku toho nasho zbojnika :D
ahojte,mabe u vas neni zvyk,ze nausnicky kupuju krstni rodicia ku krstu?mne ich kupila moja sestre,bola je krstna Nikolke a bola som s nou ich vybrat. Ono musis sa postazovat im,nie nam,ze to a to ti vadi,lebo ked nevedia,tak s tym neprestanu.Teda mozes sa aj nam,samozrejme,ale hlavne im🙂
mili cez den davam malu do kocika spat len v plienke a na noc kratke tricko a kratke gature...
elly,ja som sa na tie nausnicky stale neodhodlala 😅 ...nejak som o tom citala v Mama a ja a 5 tyzdnov sa to hoji a moze sa hocico stat,zapalit sa to a tak, nejak sme sa s tym neponahlali a zrazu ma mala rok a pol 😝 ...nemusi mat kazde dievcatko hned nausnicky, a neznasam otazky typu preco este nema nausnicky?a to sa aj cudzi ludia pytaju....neni to jedno?mozno nechame aj rozhodnutie na nu,ked bude vacsia,ci ich chce alebo nie.Alebo sa rozhodneme a dame jej to niekedy najblizsie prepichnut,neviem.
Nef presne tak Veď malá je kočka aj bez nich?A ako pokračujete s okuliarikmi?
nefi, mas naprostou pravdu 😲 😀 jinak to zatim vidim stejne s nausnickama, zatim asi ne.
ja jsem male dala dneska bodycko bez rukavu na noc. mame tady tedka 29C. 😝
@lula78 @mabe dakujeeem
svokrovci....nasa klasicka tema 😀 som citala, ze to nikdy nebude taky vztah ako s rodicmi, lebo jednoducho su to "cudzi" ludia a maju ine zvyky a nazory.... no ja si vacsinou rozumiem s hocikym.... tuto to akosi viazne,... aj ked s nimi chem o niecom hovorit, tak to jednoducho je stale na bode mrazu... co uz.... ked som bola v nemocnici lezala tam so mnou jedna pani co je uz 20 rokov rozvedena a vravela, ze jej byvala svokra jej stale pecie kolaciky a chodi k nej na kavu atd... ze si velmi rozumia ... ze najlepsie so vsetkych neviest.. tusim ma 3 vravela.... tak toto jej teda zavidim....
asi je chyba aj vo mne, ale jednoducho nee... 😒 nejde to ani po dobrom ani po zlom 😒
aandi, tak to my mame dobrej vztah, ale vadi me tady to jednani o nas bez nas. 😖
Mabe a povedali ste im to narovinu čo sa ti nepáči?Lebo ak áno a vravíš,že si s nimi rozumieš tak nechápem Inak ja si so svokrou rozumiem super So svokrom nie Ale to nik Ani svokra ani muž
lubi, moje chyba, ale nee 😲 a pak si stezuju, co? 😖
poradis me na stroupky na hlave? mazala si to necim a vycesavala? ja to anicce namazala a zkusila ucesat a loupalo se to...pak ale mela takovy nacervenaly skvrny, tak bych ji nechtela nejak blbe oloupat hlavu 😖
Mabe tak im to skús povedať V kľude Veď píšeš,že s nimi vychádzaš tak aby sa to nejak nenarušilo Určite vás majú veľmi ľúbia a budú určite radi aby s vami vychádzali tak to pochopia Hlavičku som mazala olejčekom a potom vyčesávala ale tiež mal potom červenú pokožku hlavy
aanda maly je uz aky velky🙂)) a zlatucky je 😉
ja sa dnes idem prvy krat v zivote kupat so svokrou,uz ked sa o nich bavite 😕 😕 😕 😀 no to som zvedava,kolko veci bude robit co mi bude vaidt....hlavne nech mi malu neutopi 😝
Ahojte Nef tak držím palce Veď potom porozprávaš Aj ja idem dnes za svokrou ale pôjdeme len na pizzu aj so Sebastiánom a mužom
napodobne🙂)))
kuk holky, tak jsem tu, ráno jsem byla na kontrolce na cukr .. všechno v pořádku.. doc nevidí důvod k císaři kvůli cukru, ani dietu po porodu mít nemusím a kontrolka až po 6tinedělí🙂)))) sem si hned koupila nanuk za odměnu 😀 😀
malého sem měla sebou, no nebavilo ho to tam, čekat, ale vydržel statečně hodinu v čekárně 🙂)))
ještě sem chtěla zajít na kožní pže se mi nezdá jedno znamínko... ale to už sem vzdala a zajdu až příští týden,babi už má dovolenou - tak pohlídá hujáááááááá 😀 😀
Holky nevšimly jste si v těhu změny znamínek, já si nejsem vůbec jistá jak vypadalo před 😝 😝 no ale půjde ven a hotovka.
včera u nás sprchlo, v noci pršelo... super.... dopolko chládeček a včíl už zas pařááááááák blééééééééééé 😠
ahojte,
sarlotko, gratulujuuu, jen tak dal.ja jsem mela zmenu znaminka. mela jsem ho od malicka vetsi, ale v tehu se jaksi zmenilo, mela jsem ho pod prsem. a pak na tvari jsem mela cosi jako jebak a najednou se z toho vyklubala bradavice. nechala jsem si to odstranit az po tehu.u nas padlo par kapecek a nijak se pocasi nezmenilo. 😝
dneska rano jsme vyrazily do DM pro plinky a tak a pak na masaz na 10h, anicka vubec nechtela lezet, dostala hysteraka a ani dudlik a nic nepomohlo. takze zadna masaz u nas neprobehla. 😖 jak jsme prisly domu, tak jsem ji vykoupala v kybliku a sly jsme si lehnout. 🙂 jsu jak prastena tedka. 😝
ahojte mys me tiež dnes boli von až do druhej, strašný hic tu nezaprší a nezaprší ☹ v byte už 28
doobeda pekne buvala keď sme prišli zasa začala mrnčať oči červené, tak šup do kýbla a už chrní, super to vynález 😎
kúpila som také, že 7 v jednom balení, ale tak zasa potom to môže mať ako teločko a na to nejaké pekné tričko na jeseň
naša Oliv je asi nejaký dlhý rezanec, lebo všetky body sú jej pomaly krátke ale na brušku a na ramienkach to plantá, ale mne sa nezdá nejaká chudá, neviem prečo to tak šijú, však musia rátať aj s plienkami

@ellysa to spinka pekne. ja taky koupala v kybliku, jak jsme dosly domu z dopo prochazky. vykoupeme jeste tedka vecer.
@lula78 je dobry, ze jsi otehotnela hnedka a prirozene.
@lubica69 asi mas pravdu, kazdej jinak.