Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
tak my spinkaly tedka. anicka jeste lezi a za chvilku jdeme ke kamosce. takze se program nasel. 🙂
cafte babule no domka spi tak mam chvilku 😀
elly aj ja po porode priberammmmm ale uz daco robim nezerem sladkeee 😀 co je moj problem
mili papa domka sama len polievku jej samej nedavam 😀 😝 taku ma radost ked sama tak papa sama aj viac zje ked po polievke za hodku ddostane druhe jedlo 🙂
a kde je nef?
ahojte, holky krmily jste po prikrmech. my zatim mame obed a svacinku ovoce a kojim i po jidle. proste porad stejne, akorat si s ni prikrm. no mozna trosicku min se napije.nevim, jestli je to spravne.
ahojte...
bam,mili tu som🙂))
@ellysa tie chrumky predavaju v kauflande a v terne...inde som ich nevidela...a kludne ich uz malej daj...len pozor,nech si ju celu nestrci do krku🙂 ako to robi Nikolka...
@mabe podla mna zacni masko s flastickami a potom kup normalne kuracie prsia,alebo morcacie a uvar...a pridavaj zakazdym inu zeleninku a mixuj radsej zo zaciatku,aj my sme dlho mixovali...no len potom ked dostala prvy krat roztlacene,to bolo srandy kopec🙂 bud plula alebo drzala v puse,tvarila sa zhnusene a nie a nie prehltnut 😀 ...hlavne ryza jej vadila...neviem preco...
@bambi7 aj my uz si musime davat pozor,co povieme....vcera zopakovala po mojej sestre ze "do iti" 😝 a cez vikend vrtali a ja neviem,ako si to zapamatala,ale asi to ma odo mna, tak zapotila ze "vutat, pojaji ma"...akoze ju porazi 😝 ...no a jezi maia mame na dennom poriadku 😝 ...nehovori toho sice este moc,ale snazi sa a dost fakt opakuje...
dnes sme boli u toho docenta neurologa, csc., prednosta kliniky a pozrel si ju a tak a povedal,ze je to zdrave dieta,ze ak by mala mat nieco v hlavicke,co jej tlaci na ten zrakovy nerv,tak ze by po roku uz nieco bolo na nej badat,hlavne na tom zrakovom nerve a ten sa nemeni uz vyse roka,takze CT je podla neho zbytocne...ze naco vrtat do niecoho a spekulovat,co jej moze a nemoze byt,ze sa normalne vyvija,chodi,rozprava na svoj vek tak akurat,je to zive dieta,tak ze sa nemame stresovat...tak si mylim,ze taky clovek by mal byt skuseny a mal by vediet,co robi,nie?a asi mu uz par deti preslo cez ruky...
@nefertitka to víš, že by Vám neříkal něco co není pravda... myslím si to samé, bylo by to poznat na ní, není už miminko 😉 je to šikovná holčička 😎 a zdravá 😉
@nefertitka no tak to je skvelá správa, no vidíš 😀 😀 😀 , tiež vás tá koza nemusela tak strašiť 😠
no ved hej,som mu povedala,ze neurologicka povedala,ze moze mat nador alebo cystu na tej casti mozgu,kde sa to este nemusi prejavovat a on na to,ze tak isto mozme mat nieco podobne aj my a hocikto iny...
@nefertitka keď doktor je niekedy ako mäsiar, oni si vôbec neuvedomujú, že pacient je človek a nie chodiaci chorobopis a má aj strach a nejaké pocity 😒
musí byť malá chutná, keď tak hovorí 😀
@ellysa mas pravdu,oni to uz nejak tak beru automaticky a nejak uz ani nevnimaju,ze my "obycajni" ludia mame aj strach a pocity...
no je zlata, dnes rano zas ze povedala ze "mama papa pajky"...a nikdy v zivote som jej neukazovala parok a ani jej ho nenazyvala a ona to sibal jeden odpocula niekedy...
a aj opakuje co robim velmi...minule si cesala vlasky s mojou kefou a potom dosla k zachodu a oberala ju,akoze dava prec vlasy🙂a potom povedala ze "mama plaaaaaaa",akoze to mam splachnut 😉
idem sa natiahnut,dnes sme mali dlhy a tazky den...rada som vas opat "videla"🙂 dobru noc prajem
@nefertitka tak to je dobre, ze to takhle dopadlo. 🙂 je videt, ze je nikolka zdrava a tak. 😉 jsem moc rada.
ahojte, tak jenom na skok pred cvicem. noc teda hrozna. anicka se budila kazdou pul hodinu a brecela, kroutila se. nekdy stacil dat dudlik a pohladit, jindy hojdat nebo si ji vzit do postele. no des. nevim, jestli zuby nebo brisko. vcera vecer porad tlacila a hodne, uplne u toho hekala. pritom kadila 4x pres den. nevim, jestli ji to delaji hrusky nebo jestli ji na noc nedavat kasi mlecnou a ne ryzovo-kukuricnou. 😒 tak jsu docela znavena. tedka jdeme na aniccino cviceni a pak do mesta nakoupit.
tak to gratulujuuu. jaky jsou homeopatika na ty zuby? mozna to budou ty zuby. tedka zase kakala a mela tam jenom vodu. tak treba ji brisko trapi zubama nebo ja nevim, ale zase tlacila vcera vecer
ahojte...
@mabe bude to zubkami podla mna,my sme mali na zaciatku ten isty problem a museli sme Nikolke nasadit dietu...ak ti bude kakat riedko a viac ako 5x denne,zavolaj lekarovi...
ahojky, tak jsem zpet. tak anicka kakala vcera 4x ale tvrdo a dneska uz 2x, tedka mela mekko. myslim, ze asi taky zoubky.
koupila jsem homeopatika
@ellysa jak se to teda bere?
@nefertitka jako myslis tvrdo ze zoubku?
nicmene jsem koupila kasi mlecnou z kojeneckyho mleka od nutrilonu.
Ahojte,,, nef super správa 😉
My mame od včera kolienka s kurčatom a kuraciu polievočku tak som dnes nevarila
elly kamoška mi poradila ešte nejake čipky viburcol tak asi skusime, ale tato noc uz bola lepšia, ďasienka ma uplne červene..chudačik malý.. 😒
inak baby dnes mi malá pri troche nepozornosti zdrhla do druhej izby, plazí sa poriadne
v utery jdeme na kontrolu, tak se pak na vsechno pozeptam. ale prujem nema porad. sem tam

Ahojte babulky, elly zasa mu idú zubky tak myslim ze to je z toho,,, preslo to po lete a tento tyzden znova zacal 😒 ty si spomínala raz nejaké homeopatiká, môžes mi napísat ich názov, uz som zabudla 😒 dnes poviem môjmu nech skočído lekarne
Ja som včera večer do 22 robila gulky so slížikmi tak mame dnes a urobim zeleninovú polievočku 😉
elly tie brušaky by sa zišli aj mne hlavne na bruško ale sa mi nechce 😒
bambi vy uz uplne sami papate? my papame ale nie uplne 😉
včera sa mi ozvala po zopár rokoch kamoška zo školy ktorá byva v UK ze pride na Sk a ci sa nestretneme tak sauz teším
ahoj mab