Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
@nefertitka jasne, ze kluk by byl fajn, od kazdyho kusu jedno 😀 , ale je mi to jedno, hlavne at je vse ok
@mabe my by sme radsej dievcatko, ale viacmenej tiez je nam to aj jedno, len nech je to zdrave, len keby som si mohla vybrat, tak babu
@nefertitka až tak horzne ako tebe nie, ale doobeda som mávala také grco stavy, že som malej len rozprávky púšťala a ja predýchavala
holky, za tyden je stedrej den, to je drsny, jak to utika. me jeste chybi tri darky, ale uz jsou vymysleny, tak to zaridime jeste. ve ct dopo bude s anickou muj tatka a v patek odpo mamka, tak vyrazim si asi zacvicit a jeste neco nakoupit. 🙂
@nefertitka nie, nič som nemala, asi do 16 tt
ja už mám všetky darčeky aj pobalené, ešte včera som mm vravela, že síce už mám darček na vianoce-šijaci stroj a mobil nový, ale že predsalen by som si niečo mohla nájsť pod stromčekom, aj kvôli malej-tak som mu dnes objednala prívesok na pandora náramok-minulý rok som dostala náromok a prvý prívesok, tak tento rok by sa patrilo mi aspoň jeden kúpiť, ďalší za pôrod si budem pýtať 😀
@mabe napríklad tu ho majú, kupuje sa základný náramok, buď strieborný, zlatý, kožený a naň ti potom môžu ľudia pri rôznych príležitostiach kupovať prívesk. Mne sa ten nápad veľmi páči, lebo v postate pri každej životnej udalosti môžeš mať pamiatku a nosíš to naraz, ja mám zatiaľ písmenko O-ako Olivia, teraz na Vianoce dostanem Anjelička a za Viliamka si asi vyberiem niečo v tvare kočíka, alebo bábä.Ceny príveskov sú od tých 30 EUR až do niekoko tisíc, tak ale ja si samozrejme kupujem tie lacnejšie 😀
dobre ranko,
dneska noc nic moc, ja nemohla spat, anicka se budila a brecela, kaslala jenom trosku uz. dneska plan samozrejme doma. v noci anicka se vzbudila jednou s brekem, porad kricela mami, mami a nic vic, nechtela vzit, pohladit, porad rikala ze se boji. manza rikal, ze je urcite namesicna, vubec nereagovala, takhle to trvalo 5 min. 😖
@nefertitka asi jo, ale bylo to fakt zvlastni
holky, mam dost uz tech kecu o konci sveta. verim, ze nic nebude,ale zaroven jsu nervozni. 😖 jak to vnimate vy?
@mabe nebude neboj🙂 ja sa nad tym ani nepozastavujem, vraj to je myslene tak, ze nastane koniec ale v inom zmysle, vraj sa ludia umudria;) vraj sa nebudu hanobit za majetkom, ale budeme zit plnsi duchovnejsi zivot 😝
@nefertitka me desi trosku postaveni planet v jedne primce i s cernou dirou. predevcirem odhalily pry nejakou velkou cernou diru. 😝 proste tech katastrofickych zprav okolo toho je strasne moc a ja su na to takova citliva. a pak si o tom ctu a to je spatne
@nefertitka tak to je dobre, ze to citis v kostech. ja si to taky rikam, ale proste ty info kolem, brrr.
@nefertitka proc tak desi lidi? nebo spis lidi se desi sami, odbornici rikaji, ze se nic nestane. a lidi plasi, ze by nam to nerekly....
@mabe zle od zaludka mi je stale v jednom kuse. V noci sa na to budim, pojedam soletky, na par minut troska lepsie a zas...ked som nenajedena, je mi zle, ked sa najem ze normalne, je mi tiez zle. Musim po troskach doslova vkuse. A ten nechutny pocit v bruchu mam stale. Proste akoby mi vnutornosti chceli vypadnut. Proste bludny kruh. neviem si predstavit, ze toto by som mala vydrzat do konca 1. trimestra ☹

@mabe a co by ste chceli? ci je vam to jedno? 😉