Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
@nefertitka ja mam tedka tyden od MS.
ahojte, tak behem hodky jsme mely obejity 4 skolky. 🙂 pak jsem jeste zasla s anickou do lidla koupit nepromokavou soupravu do deste. byla se mnou mamka, ale bylo to jako mit dalsi dite. 😝 proste moje mamka ma asi zaslouzenej invalidni duchod, ona by uz asi nemohla nikde neco rozhodovat, vyrizovat,... 😝 jsu uplne znicena, ale odpo jedeme za kamoskou, taky si chce odpo skocit na zapis, tak budu hlidat kluky a pak pujdeme ven, decka na kolo. 🙂 venku je krasne.
ahojte, tak odpo bezva, ale jsu uz za celej den utahana jako pes. 😝 rano obejit 4 skolky, pak jsme jely domu na spani a pak za kamoskou, anicce jsem vzala sebou kolo. dorazily jsme domu az po 19h. anicce uz to pomalicku zacina jit. a zitra jsem ji na odpo domluvila tchanovce a ja si trosku odpocnu. 🙂
cafte babule ako sa dnes mate?
my sme boli vonku na kolobezke bolo krasne a potom klasika ....ozehlila som
inak nic nove
mabuska no oddychuj trochu
zajtra idem k detskej nech mi da peciatku na prihlasku do skolky a v stredu to pojdem odniest .....uvidime ako to bude codomka a choroby.....
tak pa
dobre ranko, tak dneska jsem si pospala dyl nez anicka s manzou, ten vcerejsek me teda unavil. 😝 😀 dopo pujdeme na hriste, mozna na odrazedle a odpo jde anicka k tchanovcum, tak budto budu lenosit nebo uklidim trosku, to spis je treba tady vysat a utrit prach. zitra bude anicka u nasich celej den, tak si pak odpocnu vic. jdu zitra na kontrolu stitne zlazy, tak ji maji nasi a kdyz uz, tak na celej den. 🙂
@bambi7 neboj, ja se setrim, i kdyz teda vcera jsem byla totalne KO. dneska jenom mensi prochazka a odpo budu vic lenosit. ono se to s jednim ditetem moc neda. snazim se oddychovat, ale zase pokud ma byt tehu v poho, tak by melo vydrzet, no ne? 🙂 porad tomu nemuzu uverit, jsu zvedava a zaroven zacinam mit nervy na patecni UTZ. bude tam mimco? nebo nic tam nebude. kamoska mela treba tu molu...no rikam si, ze uz bych mohla mit bezproblemovy tehu, ne?
@mabe uz by si mohla;)
minule si uz v tomto obdobi spinila, nie?
ja som v noci mala hrozne bolesti brucha, musela som vstat a dat si tabletku, som myslela, ze uz dosla MS a nic:( nechapem
@nefertitka ahoj, myslim, ze uz jsem minule spinila. nevim, to presne, ale asi jo. co dneska delate? pocasi zacina byt uz moc prima. 🙂
@nefertitka mozna se telo pomalicku pripravuje na MS
@mabe hej hej, to pocasie je uplne uzasne;) asi pojdeme dnes von aj doobeda aj poobede....navarene mame
uz sa tesim na leto...
@nefertitka je treba vyuzit naplno slunnych dni. 😉 ja teda pujdu jenom tedka dopo a odpo odpocivat a neco malo poklidit.
holky, tak jsem si precetla, co vsechno anicka musi umet do skolky. takze musime zacit trenovat oblikani, obouvani a velkej zachod. zatim chodi na nocnik, protoze zachod mame na chodbe v mezipatre, tak v byte uz mit nocnik nebude. ja delam hodne veci za ni - oblikani,,...musim s tim prestat a nechat to jenom na ni.
@mabe a das ju od septembra uz na kazdy den?
@nefertitka doufam, ze se podari ji tam dostat, mame trosku "tlacenku" 🙂 . urcite kazdej den bych ji tam hnedka davala, nejdriv na pul dne a pak na celej. anicka je moc rada ve skolce, na hristi se hnedka kamaradi s detma a za pul roku to bude potrebovat jeste vic. kdyby tehu vyslo, tak by to bylo bezva, ze posledni dva mesice by anicka byla ve skolce. tak snad to vsechno klapne
@mabe tak drzim palce, aj my pojdeme zas az od septembra
@nefertitka bylo by to uplne uzasny, kdyby vsechno vyslo..no uvidime co nam zivot prinese.
@nefertitka snad je to vse ok, prsa boli nality. bricho mam vecer jak v 5 mesici 🙂
@mabe a zle ti nebyva?
@nefertitka no, dopoledne moc jest nemusim, nezvracim, ale je me proste tak divne dopo a navaluje se me z ruznych pachu. u anicky me jsem taky nezvracela, tak snad to neni spatnej naznak. zato odpo mam chute a chute...
@mabe ale urcite to neni spatny naznak🙂 uz to vidim, ze to bude fajn tento krat 😉
no strasne tam fuci, neviem ci ist von aj teraz:(
@nefertitka tak my jsme dorazily z venku. za 1,5h jsu celkem prokrehla. ono tam fakt strasne fuci. anicka se vyblbla na kole, tedka ma chvilkuk pohadky pred obedem, pak najest a spat. 🙂 uz se tesim na spanek. 🙂
@nefertitka dekujuuu, snad to fakt bude ok. ja se zatim citim uplne v pohode, teda unavena, kdyz dyl stojim nebo chodim tak me tahne bricho, ale jinak dobry
@mabe my sme tiez boli, ale v ramci toho ze fuci sme sli do obuvi a kupili sme nikolke slapky take gumenne a jarne boticky...take ku suknicke a tak....uz ma aj tenisky a este nejake platenky a sandalky a bude vybavena co sa obuvi na leto tyka
@nefertitka no, to me povidej, ja musim anicce koupit troje boty: sandale, tenisky, a uzavreny boty
@mabe a kazdu chvilu, ze? 😝
@nefertitka no, anicka mela boty tedka od podzimu. predtim jsem to zanedbala a nosila maty boty 😝 zitra jdu na endokrinologii, tak se v klidu mrknu do mesta na nejaky boty, kde co maji, abych anicku zbytecne nekam netahala. pak pujdu na jisto. ja si chtela kupovat novy gate a tak, ale vidim ze s nafouklym brichem mozna budu kupovat uz tehu. mam jeste dvoje z minule, tak uvidime.
tak, umyly sme okno aspon v obyvacke, uz sa cez neho nedalo ani kukat 😝 ...Nikolka mi pomahala....
ale ostalo mi naprd, hlava sa mi toci, od zaludka mi je tazko, asi pred MS stav
@nefertitka tak at brzo dojde MS a mas klid

@mabe ano je krasne;) uz sa tesim, ze sa bude oteplovat a aj predlzovat dni ze sa budu...
ano si tehotna, kolko mas vlastne od MS?teda tej co mala prist 😝