Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
@zuzkat1 tak budu drzet palec, at mas prirozenej porod. ja nemela nejaky trauma z cisare, asi proto ze to byl první porod. ted mam spis trošičku trauma z toho vyvolavanyho, nemam az tak dobry vzpomínky na neho. jasne, mam pepcu a bylo to uzasny, jak vysla ven, ale bylo to trosku dramaticky. 😝
@zuzkat1 urcite zkus sprchu a pak me dr. řekl factum cipky nebo http://www.lekarna.cz/procto-glyvenol-1x30gm-kr.... urcite to nezanedbej. ja to zanedbala a uz jdou ty vnejsi hemeroidy jenom chirurgicky odstranit a to předtím slo tou mastickou a cipkama.
ahojte, tak konecnce nam snezi 😀
ja se teda taky musim pochlubit, ze jsem se probudila tedka. dachla jsem si s pepcou a ona ještě spinka, to jsou ty nase chvilky v me postely 1x za den. 😀 venku snezi, uvidíme kolik toho bude, ale aspoň bude bilo. 😀
@nefertitka byly jste venku na snehu? copak delate?
@mabe neboli, zacala pred obedom snezit, tak sa chystame poobede;) Niki sa hra a ja sedim 😝 a vy?
@nefertitka tak my byly odpo doma, ja uklízela, ještě bych mela utrit prach v obyvaku. zem udelam asi az vecer. pepca tedka spinka, pak pujdeme v 15h pro anicku do skolky, ještě cestou nakoupíme a pujdu s ni do tancovani. tajne doufam, ze pepka bude tech 45min spat v kocarku a ja se budu moct na anicku divat. kdzytak s ni pujdu na chvilku ven a vratime se pro anicku, dneksa nemam babicku na hlidani. zítra dorazi naší pro anicku do skolky a dorazime odpo kamoska nas ostrihat. 🙂
@nefertitka pepka je tak pohodovy miminko, to je az neuveritelny, skoro zadna práce s ni není. v noci spi od 20h do 3h a pak uz po 3h kojime. nemusim ji nosit na rukách, usne když je bdela, tak ji polozim a hotovo. 😀
@mabe teda, ukazkove dieta, ale vravi sa, ze druhe byva take, ak je prve narocne;)
plati to aj u mna a mojej sestry a môjho muza a jeho brata
@nefertitka fakt si tu mateřskou tedka uzivam. 🙂 no, ještě mam nervy ze ctvrtka, budu si volat na výsledky cytologie, jsu takovej plasan v tomto.. 😝 a pak uz si budu naplno užívat 😉
cafte babule no tak nam pekne snezi,domka sa tesim ideme na tanecnu dnes tak jej dam overal a cestou nazad bude este chvvilku vonku 😉
no ja sa tiez tesim ale je to take kedze nemam chodit von a domka by sa hned sankovala....no pojde s tatom 😉 ale este musi vela padat ten sneh 🙂
ja som si dala obed a hned skoncil v zachode ,neviem co sa mu nepacilo 😒 varila som francuzske zemiaky take su dobre,a domka ma masko a pyre ,,,,
nef poprala som teda pracka trochu upratala a nic viacej
no nef tak nase druhe musi spat stale kedze domka bola stale hore az do teraz ma vydrz 😉
my sme mali vcera francuzske;)
joj, boli ma dnes nejak prave ucho, hlavne pri prehlatani, dufam, ze nie dalsi zapal....to bola strasna bolest 🙄
Ach jaj ako ja neznasam sneh☹
super nef ked nasnezi poriadne i mozeme ist k nam na sanky ok?
mab ani ja nezjem vsetko 😉 domka nemusi moc sladke jedla ako palacinky .....a tak
ja to neriesim ved ked bude velka bude jest ked pride na chut ja som vela veci nemala rada a az teraz ich jem 😉
v skolke ma nutili jest kapustu a moja mama ze nech mi ju nedavaju aj tak dali dlho som ju nejedla a teraz jem
no aj ja som si dala francuzske a le dako skoncili v zachode mimcu sa to nepacilo
ja mam rada sneh ,rada sa s domkou sankujem a vzdy postavime velkeho snehuliaka len teraz ked sa neda mne tak je to take ale nef sa k nam prida a bude super
mabus hej ideme na tanecnu ma ju v pondelok a stredu 😉 ta to tam zbotnuje ,maju trenera a je super tak sa pekne o ne stara

@mabe ja som hanku kojila 3r a 9mes. Fakt si neviem predstavit davat um. A chcem ju hned k sebe.na kramaroch vraj davaju,ale po sekcii asi nie... Kazde 3hodiny je malo☹ ja dufam ze to pojde prirodzene,este aj ta anesteza je nebezpecna...