Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
Tak nikde nikoho, idem zehlit a upratovat....klasika 😅 moj kazdodenny kolotoc 😅
AHoj holky, připojuji se k vaší skupince dvojitých zamlklinek 😢 První MA v 1/09, druhé 9/09, obojí v 9tt (poprvé přestalo bít srdíčko, podruhé pouze dutinka bez embrya). Jsem 11. den po revizi. CO jste všechno podstoupily za vyšetření? Já byla na krevním obraze (ten je OK), v pátek mi nabárali krev na štítnou žlázu, všechny ty toxo.. a další nemoci ze zvířat a isterii. Zítra budou výsledky. Dnes jdu pro histologii z revize.
ahojteeeeeeeeeeeeee babulkyyy
ahoj mili ako moja?co sa tyka tych rotavirusov uvidime mne sa to celkom pozdava ale porpzpravam sa z doktorkov a podla toho sa zariadime .....ideme 15 do poradne 😉
nam dnes zasklievaju balkon tak a potom idem upratovat zehlit a varit mili tiez klasika 😀
lendaw to ma mrziiiii mocccc ale uvidis do tretice tovyjde ako nam tu 😉 vies co z krvi je velmi dolezita hematologia vela bab ma nieco zo zrazanim a ani o tom nevia a potratia ☹ tak skoc na hematologiu genetiku....potom krv na toxoplazmozu ,rubeolu ,boreliozu,a na cytomegalovirus.......a chlamydie
moc drzim palceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a daj vediet ako si dopadla
mabuliatko ako sa mate co drobcek?babule dame stavku co u mab v brusku je?
tak ja si myslim ze chlapcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 😉
no kde ste?
spiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
no dobre sebe pisem za vcera cierne bodik a vam vsetkym za dnesssssssssssssssss 😝
Ahojteee,,,, konecne som pridala nové fotky ...bam aj ja sa chcem porozpravat s doktorom a uvidime....kamoska si to chvalila , len myslim ze ta druha vakcina musi byt do 6 mesiacov tak neviem ci este stihneme 😒
Ahojjjjj si tu esteeeee.ja nemam cierny bod 😀 😀
No skoda uz si odisla 😒
no sommm tu
jeej krasne fotkyyyyyy 🙂
Ahojjj. mala spinka? ako sa mate?
cafff nie je u babky robia nam balkon zasklievaju tak je tam aby neprechladla 😉 inac by som pisala az vecer 😀 spi malo cez den max 2hodinky rozdelene a to nemozem nic robit inak je hore.......cez den vsetko sleduje keca a tak a sa jej venujem sama sa zahra malinko ....
vcera sme boli na plavani este 2x a koncime ale to ubehlo ale je to parada uz sa aj potapala.......je sikovna 😀
a co Nikolasko krasavec ako sa mate co nove?uz sme si dlho nepisali
No superrrrr, aj nas spi cez den malo,,,,max po 20 -30 minut a je hore a ja tiez nic neurobim tak klasika ako u vas 😀 stale si vyzaduje pozornost 😀 a vnosci spi len sa zacal casto budit a chce papat ...asi je velky hladosko...
vasa uz asi prespi celu noc...ci nie?
Hej hej uz dlho - ved sme zaneprazdnene 😉
uz teraz prespi teda dne s prespala 😉 snad to uz tak bude 😀 ale ked trebastanem hned aj tak v noci kukam ci spi 😀
a co mate nove? a inac cez leto by sme sa mohli stretnut aj ked je to daleko ale neva 😀 ved uz budu behat
uz som ti chcela aj Sms napisat ale ze ta nebudem rusit
Samozrejme ze ma nerusis ...kludne mozes hocikedy poslat 🙂
Cez leto dame stretko urcite , uz sa tesimmmmmm velmiiii 😉
a niky spinka? a co dnes varis daj napovedu
Aj ja ho stale kukam ci spi, len sa zavrti a uz som hore 😀 😝
Spinka len sa budei uz 2x krat , napapa sa a zasa spi, doteraz sa budil len raz....myslim ze mam uz aj menej mlieka ....uvidime....
Ja dnes nevarim , mame kuracie prsia so zemiakmi
no a kolko za den spi?
no ja nviem co varit 😕
Spi tak po 20-30 minut maximalne 2 hodinky kedy ako 😉
Skus nejake masko na prirodno 😉
no nieco navarim 😀
tak to leti uz sa tesim na vianoce 😀 uz aj kukam po nete co kupim 😀 stale si poviem ze uz ma veci dost ale ked idem do obchodu zdy nieco kuúpim 😅
a ty sa mas ako?
Aj ja robim to iste, nedavno sme kupili spaci vak, uz druhy, ale nechce v nom spat....zvykol si na ten prvy...tak asi zbytocne...ked tie male veci su take zlate.... 🙂
Ja sa mam celkom fajn, a ty?
ja sa mam dobre dnes ma boli dako hôava snad na mna nieco nejde moj je chorucky ale siel do prace ma toho moc....tak spim u malej v izbicke.....
ked pride domkov tak sa mala na neho skeri a nemoze ist k nemu aby to neochorela......kuka na neho
ale inac ok 😉 co mas dnes na plane?
a k tomu vaku nasa ked dam na nu len deku uz ju rozkope neznasa teplo ako tato .....ked v noci dam deku hned sa prevaluje ked ju nema spi ani sa nepohne ale mame tu v byte teplo
Ja klasika - zehlit a upratovat 😅 .....nic ine...vonku asi nepojdeme lebo je dost chladno u nas ,,,,
a budeme sa hrat....a ty? asi ides varit...

Ahojteeee, vytiahla som nas z druhej strany...babulky kde ste? co robite? My sme dnes hore od 6 maly mrncal apotom zacal gagotat a si spievat 😉 tak sme museli hor ...ale ja by som este tak spala 😒 budi sa teraz castejsie neviem preco co mu je ,,,,ked bol maly spal este lepsie ako teraz 😒 no musime vydrzat.....
bambi, mab kde ste? co trobkate?
nef davaj pozor a nechodievaj nikam ked sa rychlo nakazis ...bud doma a tam nemozes chytit bacily 😉