Embryoglue - máte zkusenosti? Funguje?
Holky, prosím o zkusenosti s embryogluem, dat ci nedat? Neni to zase dalsi tahak na peníze?
@alik20 je tak snad to bude vše ok... Já když jsem volala do Hradce že mě bolí břicho víc jestli nemám přijet tak mi řekli že pokud dlouze nekrvacim nebo nespinim že je to ok.. takže pokud to bylo chvilkové skus být v klidu. Ještě štěstí že zítra jedeš... Bude to blbe ale neměli jste sex? To jsem četla u hodně případu že právě holky měli trochu krve. Budu zítra držet palečky a dej hned vědět 🍀👍
@jasemin26 tak je vse v poradku, samozrejme rikala, ze me sestricky objednaly moc brzo, ze nevi jestli bude neco videt, byl videt gestacni vacek a zloutkovy vacet, rikala, ze to odpovida stari a ze zatim vse vypadá v pohodě. Na dalsi kontrolu jdu 11.12 to uz by melo byt videt 💕
@jasemin26 no tak jsem tam volala a jsem totalne v prdeli, byl tam doktor, rekl, ze mam prijit zitra k pani doktorce a nalacno, ze kdyby to bylo blbe, ze ma sluzbu v nemocnici, ze mi udela revizi, no tak ted tady rvu jak zelva. Bricho me neboli vubec nic mi neni. Doufam, ze to bude dobry, mozna jsem tam volat nemela 😒

@alik20 ahojky já ho musela polykat protože jsem měla po zavádění vyrážku, jinak sestřička si myslela že ho zavádíme tak říkala že před vyšetřením určitě spolknout👍