Genetické poradny při těhotenství po 36. roce života
Zdravím. Zajímaly by mě vaše zkušenosti z genetické poradny, kam by mě gynekolog v případě těhotenství poslal. Jak často se tam jezdí? Předpokládám, že pravidelné kontroly by obstaral gynekolog. A co speciálního tam dělají?
Zároveň by mě zajímalo, kdo jste měly děti později a třeba s velkým časovým odstupem, jak to zvládáte a hodnotíte? Mám strach ze ztráty samostatnosti a trochu se mi nechce vzdávat toho pohodlí. Mám v tom trochu dilema. Říkám si, že by bylo hezké mít druhé dítě, zároveň mě děsí probdělé noci, neustálý pláč a ztráta svobody. Syn má teď 10, měl by 11. Takže už se obstará sám a praktický mě nepotřebuje. Což mě překvapilo, ten nezájem o mě jsem čekala později. Plus by mě zajímalo, jak se druhé těhotenství podepsalo na těle? Hlavně prsa. Asi bych ze zdravotních důvodů nemohla kojit.
@vlasta1981 gratuluju k miminku, držím palce, ať se přes doktorku zvládneš přenést, nestojí ti za to.
@eviicka děkuju ❤️

@vlasta1981 no ja bych rozhodne vymenila gynekolozku. Promin, ale to si nesmi dovolit!! Vzdyt stresuje nejen tebe, ale i miminko. Navic muj gynekolog me pozve vzdy co ctyri tydny do poradny (muze se stat cokoliv, je treba hlidat bilkoviny v moci, srdicko, tlak atd) a je jedno, zda mam nejake vysetreni jinde. Jeste mi delal ultrazvuky navic, kdykoliv jsem prisla, ze se mi neco nezda. Tak se ma chovat gynekolog...prvni posledni...kor, kdyz jsi tak dlouho cekala na tehotenstvi!! Drzim pesticky a nenech si to libit.