Gestační váček
Ahoj holky, minuly týden jsem si dělala 5 tehotenskych testu a všechny vyšli pozitivně. Ten 5 byl elektronicky a měla jsem tam, ze bych měla byt v 5tt. Včera jsem byla u Dr a ta tam nic neviděla. Bylo tam úplně malilililinkaty “kolečko”. Podle poslední ms bych měla bejt 7+0 ale ani náhodou to tomu neodpovídalo. Poslala mě na krev a zítra budou výsledky. Dr se strašně divila, ze mi mohlo vyjít tolik pozitivních testu. Vůbec nevím co si o tom mám myslet. Ani se mi k tomu vlastně vůbec nevyjádřila. Hrozne mě bolej prsa a trosku mě občas poboliva v podbrisku. Nezažila jsem to některá prosím? Myslíte, ze to muže dopadnout ještě dobře i když je to takhle opožděný? Dekuju za jakýkoliv reakce. P.
@vaseli16 vůbec nevím. Ale ms nepravidelná. Někdy i o 10dni opožděná.
@petrapflanzer tak to mohla byt i ovulace dele.nezbyva nez cekat
@vaseli16 dekuju. Snad to dopadne dobře
Měla jsem to podobně, taky šel vidět pouze gestační váček. Podle poslední MS 8tt ale ve skutečnosti 5tt, protože mám delší cykly a ovulace byla později. A je z toho skoro jedenáctiměsíční holčička 😉🙂
Klasika - posunuta ovulace a tim padem pozdejsi oplodneni. Ja jsem oteh tyden pred ms a taky na uzv ani v 7tt nic videt nebylo. O dva tydny pozdeji lepsi a postupne se to srovnalo, syn se narodil presne dle data poceti. Neboj.

Vis kdy byla ovulace?pokud ne tak mohla byt dele a proto je gestacni vacek mensi.nezbyva nez cekat.