icon

Graf bazální teploty. Přišla ms i přes stoupání teploty?

veronika917
14. led 2020

Ahoj holky, procetla jsem spousty diskuzi na tohle téma, ale ten čas tak strašně pomalu utíká...když čekáte na něco, co doufáme, ze nepřijde 🙈. Snažíme se o druhé miminko par měsíců a ikdyz si pokazdy rikam, ze to přestanu řešit, tak na to neumím nemyslet. V listopadu jsem si koupila ovulacni testy, ale nevyšlo to. V prosinci jsem si řekla, ze mě to akorát vystresovalo, tak jsem začala měřit bazalku 😅...když nic, tak aspoň budu sledovat, jak moje tělo funguje.
Ale teď k tématu 🙈...za tři dny, v pátek, by měla přijít ms, ale bazalky stále stoupá? Mate někdo takovou zkušenost? Ze i přes stoupání teploty ms nakonec přišla?

Graf bazální teploty. Přišla ms i přes stoupání teploty?
Strana
z3
dendasubaristka
14. led 2020

@veronika917 vypadá to nadějně,ale nebudu ti lhát já měla i bazalku 37,2 a nakonec to dostala. Dokonce tento měsíc jsem měla teplotu 37,1 a dostala to i v den te teploty, klesla až druhý den. Takže nikdy nemáš jistotu než ti to nevynechá.

petula.bir
14. led 2020

Vypadá to dooost dobře 🥰 já měla 36.8-36.9 a na testu 12DPO jsem měla už //
Ale každý to má jinak. Teplota má den před ms nebo v den ms klesnout k čáře, uvidíš ve čtvrtek 🥰 držím pěstičky 🙂

veronika917
autor
14. led 2020

@dendasubaristka je mi to jasný, ze muže být pak ze dne na den všechno jinak. Od včerejška mám bolesti podbrisku, jako mívám první den ms, tak jsem z toho nervózní...ale snažím se to nevnimat. Taky jsem nečekala, ze mě snažení o druhy tak “rozhodí”, když už jednoho skřítka doma máme 🙈

veronika917
autor
14. led 2020

@petula.bir snad jo 😇 ...ja s testama prave čekám, protože u prvního se mi // objevily až na konci plánované menstruace...ale jestli nepřijde, tak to zkusím.

petula.bir
14. led 2020

@veronika917
Já už měřila déle tak jsem věděla, že LF mám 11.dnů test jsem dělala 12.DPO a už tam byla jasná, viditelná a žádný duch 🥰
S manželem jsem se snažila o 3.mimi a brala jsem to úplně stejně jako o prvního 🤣 (obě děti mám z předešlého vztahu) manželovo je to první mimi 🙂

sudylichozrout
14. led 2020

@veronika917 Uz si klidne muzes udelat test. 12 dpo uz bude jasne pozitivni ci jasne negativni. Drzim palce.

terka80
14. led 2020

@veronika917 mas krasnej graf a jsme na tom stejne podivej

veronika917
autor
14. led 2020

@sudylichozrout u prvního jsem měla pozitivní test až na konci plánované menstruace 🤷‍♀️ taky jsem testovala před a nic. Ale zítra to možná zkusím.

veronika917
autor
14. led 2020

@terka80 a už jsi zkoušela test? Jinak držím pěsti 😊

veronika917
autor
14. led 2020

@petula.bir je fakt, ze je asi jedno o kolikaty jde, když to člověk chce 🥰

terka80
14. led 2020

@veronika917 nene pockam do terminu ms,v patek kdyz bt nespadne tak koupim tt a zkusim v sobotu rano.jinak bolesti v podbrisku mam uz asi 5 dni 😒 pms jak vysity ja na to trpim.

veronika917
autor
14. led 2020

@terka80 ja na takový pms prave netrpim...mám pocit jako bych to dostala už dneska. Včera to začalo a dneska je to o něco horší. Jinak v době menstruace mám bolesti veliký. No, už aby byl pátek 😅🙈

veronika917
autor
14. led 2020

Včera to byly 3 roky, co jsem zjistila // 🥰 ....a vůbec si nepamatuji jaké příznaky tomu předcházely 😅

terka80
14. led 2020

@veronika917 ja byla tehotna pred 10 lety a nepamatuju si nic 😂😂 .Drzim nam pestiky

martina_cz
14. led 2020

Krásně ti to stoupá měla jsem podobný graf a jsem 6+0, držím palce.

veronika917
autor
14. led 2020

@terka80 tak to jsem na tom s paměti podstatně hůř 😅

veronika917
autor
15. led 2020

Tak dneska rano klesla teplota o 0.3 na 37..bolesti pořad trvají..už se pomalu psychicky připravuji na další kolo. Bojím se, jaká bude zítra natož, co přijde v pátek. Jsem spis pesimista nebo realista 😀 než optimista... sice to asi obrecim, ale další měsíc je šance zase...

terka80
15. led 2020

@veronika917 me i pres dnesni stoupnuti prislo spineni

veronika917
autor
15. led 2020

@terka80 třeba to muže být ještě uhnízdění

terka80
15. led 2020

@veronika917 uvidime podle zitrejsi a pozitrejsi teploty,kez bys mela pravdu

veronika917
autor
15. led 2020

@terka80 držím pěsti ✊ ...naděje tu je vždycky ....dokud to nepřijde ve velkým.

terka80
15. led 2020

@veronika917 drzim nam obema 😉😉

veronika917
autor
16. led 2020

@terka80 tak dneska o dalších 0.1 min ...zítra očekávám návštěvu 🙈 myslím, ze je to ukázkový graf příchodu ms ...ale měřit budu dal...aspoň už budu moct porovnávat s předchozím cyklem.

terka80
16. led 2020

@veronika917 vypada to na ms no 🤔

petula.bir
16. led 2020

Ahojky holky, sleduji vás 😂 půlku holek znám z loňska kdy jsem se taky ještě snažila 🙂

@terka80
Já měla taky špinění první 2.dny ... pak nic 🙂 a vše bylo v pořádku. Pokud je to hnědá krev neházela bych flintu do žita ❤️

@veronika917
Bohužel taky to vidím na ms 😢😔

veronika917
autor
16. led 2020

@petula.bir už s ni zítra počítám 😞 ...jedno mi to není, ale už jsem to nějak zpracovala...jede se dal. Dneska jsem si koupila kontryhelovy čaj, ovulacni testy a těším se až ms skončí 😀 ...s manželem jsem to probraĺla včera večer, když to na mě padlo...ještě, ze je to snažení příjemný 😅

terka80
16. led 2020

@petula.bir v terminu menz si ho mela?

petula.bir
16. led 2020

@terka80
Ano, den před a v den ms, pouze takové špinění na toaleťák. Den před ms byl sex a začala jsem špinit, s manželem to obrečela a druhý den 36.9 a duch na testu, na mamatestu regulérní // 🥰 nyní jsem ve 13tt (zítra 14tt)

@veronika917
Ovulační testy jsou lepší od firmy co dělá mamatesty. S tema jsem otěhotněla 1.mesic 😂 ale 8.mesicu jsem dělala dr.Maxe 😂
Jojo, snažení je super jen to nesmí přeskočit na to “dneska musíme, mám ovulaci” to je pak hnus. Já akorát manželovi řekla, ze test je pozitivní a uvidíme vecer jak se mi bude chtít 😂 taky, že nic nebylo ale druhý den už jsem měla chuť a další den zase ne. Drzim pesticky, aby to další mesic vyšlo. Je dobře, že si s manželem o tom můžeš popovídat, je to k nezaplacení 🥰

veronika917
autor
16. led 2020

@petula.bir ja koupila testy v rossmannu 🤔 tak teď nevím jestli nakoupit ještě ty od mama testu.
Jo, se snažením na povel souhlasím...to fakt ne, to by nemělo smysl...bereme to taky tak, jak jsi psala...když je chut a ne, ze se musí. Akorát mi i manžel navrhl ať si udělám i testy, abysme věděli....naštěstí v tomhle je manžel úžasný 😇 je to velká podpora

terka80
16. led 2020

@petula.bir ja mam termin ms zitra ale spinim uz od vcera.v mem prvnim tehu sem spinila od 5 tt a skoro cele tehu tak nevim jestli se to muze opet opakovat ve druhem tehu 🤔

Strana
z3