Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@clo1 No tak ten je teda pozitivní!!! Taky bych zajela pro tt.
Já jsem 14.DC a ovulace v nedohlednu, teplota skáče, jsem si jistá, že to bude anovulační cyklus 👎
@levandulka_fialova třeba ještě dorazí, i když později 😉, ovulační testy nezkoušíš??
Koupila jsem mamatest a ráno ho zkusím.
@levandulka_fialova ještě vydrž ona dorazí.
@clo1 Ano, testuju ovu testy od 8.DC a pořád nic. Ani náznak trochu tmavšího proužku.
@levandulka_fialova ovu testy nemam nikdy pozitivni... 😂
@nicoltom Já právě mám, ukázkově 😔, jen dřív než jsem teď ten 14.DC.
@levandulka_fialova to zavidim! Ja uplne bile vzdy 🙈
@nicoltom Já mám právě slabou čárku celý cyklus a před ovulací silnou. Jako mohla jsem to teoreticky prošvihnout, ale teplota by zase ukázala, že už byla.
@levandulka_fialova já budu určitě poslední jestli vůbec
@levandulka_fialova
@pajasala děkuji, teď jste na řadě určitě vy, držím palce, ať je ještě prosinec úspěšný 😘
@nicoltom
@pajasala
@levandulka_fialova jak dlouho se snažíte??
@clo1 Aktivně 8 měsíců, co jsem zjistila AMH 0,2. Předtím jsme to nechávali volně snad 100 let 😂. Máme ještě špatný spermio.
Ja to rikala ze ted bude kazdej mesic jedna👌👌👍👍👍👍mam radost...jsem zvedava kdo bude dalsi....

@clo1 určitě zajed